Ma nije joj ni on dovoljanInfraRedRidinghood wrote:Jel' se to za Puff Daddyja udaješ?![]()
U sljedecem postu ocekujem da trazi slasticarne koje prave torte sa minimalno 8 spratova
Moderator: anex
Vazno je da je to slasticarna koja zaista cijeni detalje
KUP na Brinjado 4.Candy_Cane wrote:Pokusavam pronaci slasticarnu bilo gdje u BiH koja pravi torte po narudzbi.
Zelim tortu prekrivenu cokolanim fondant-om, sa bijelim ljiljanima isto tako od fondant ili cak marcipana da "padaju" preko jedne strane torte.
Vazno je da je to slasticarna koja zaista cijeni detalje - vazno za izradu cvijeca koje gore spomenuh. Nemam priliku za obilazenje brojnih slasticarni. Predlozite mi najbolje. Unaprijed hvala.
Kod koga ste vi narucili svoje torte, kako izgledaju ili kakve biste zeljeli na svojoj svadbi?
Potpuno opravdano razmisljanje nekog ko zeli da organizuje i kroji svoje vjencanje po svojim uzusima i idejama...a to je valjda samo kod nas "van zdrave pameti" U Americi, npr. ukoliko je u pitanju organizovanje velikih svadbenih ceremonija, uz sav posao, koji jedna takva manifestcija nosi, dan prije samog vjencanja, napravi se proba svega ono kako bi to trebalo izgledati..Candy_Cane wrote:Pokusavam pronaci slasticarnu bilo gdje u BiH koja pravi torte po narudzbi.
Zelim tortu prekrivenu cokolanim fondant-om, sa bijelim ljiljanima isto tako od fondant ili cak marcipana da "padaju" preko jedne strane torte.
Vazno je da je to slasticarna koja zaista cijeni detalje - vazno za izradu cvijeca koje gore spomenuh. Nemam priliku za obilazenje brojnih slasticarni. Predlozite mi najbolje. Unaprijed hvala.
Kod koga ste vi narucili svoje torte, kako izgledaju ili kakve biste zeljeli na svojoj svadbi?
Ovaj mi broj nesto sumnjiv...chuchumbamayumbe wrote:KUP na Brinjado 4.Candy_Cane wrote:Pokusavam pronaci slasticarnu bilo gdje u BiH koja pravi torte po narudzbi.
Candy_Cane wrote:Odlicno, hvala! Simpaticno mi je ovo sto pise na njenoj stranici: "...jer ovo nije samo slasticarna za kolace, ovo je bajka za djecu i odrasle".melb26sa wrote:Probaj u Azri http://www.azra.ba - mozda imaju/hoce uraditi kako trazis.
Slasticarna Azra kao i Palma su moje preporuke na osnovu podebelog iskustvaInfraRedRidinghood wrote:Jah, ovi novi što su šljegli na forum su silno bešćutni i ne prepoznaju kad stvarno gori.cHupjahalic@ wrote:Ovo samo potvrdjuje da forum nije kakav je bio nekada davno, i gdje su forumasi mogli da se obrate i traze pomoc.
Sretno u trazenju torte.