Sta fali ako zakloni sunashce? Jednistvena prilika da vidis koronupitt wrote:Sve zavisi od obima dupeta D::D Ako bude zaklanjalo sunce ne vjerujem da bih previse uzivao...a ni ves se nebi osusioA wrote:Sta te briga, ona ce prat, neces ti.pitt wrote:Ma belaj atmosfera:D:D Klinac bi samo sjedio....majka prioda...zacas bi se plahte opet isprljale pa eto ti belaja....udri jovo nanovo....a skup deterdzent i stirk
Onda ces pivu i gledat kako ona trlja onaj ves, a sve vako dupetom![]()
:D
susilica rublja
Moderator: anex
-
EI Presidente
- pitt
a poslije par korona u ruci i ta njena korona bi bila manjaEI Presidente wrote:Sta fali ako zakloni sunashce? Jednistvena prilika da vidis koronupitt wrote:Sve zavisi od obima dupeta D::D Ako bude zaklanjalo sunce ne vjerujem da bih previse uzivao...a ni ves se nebi osusioA wrote: Sta te briga, ona ce prat, neces ti.
Onda ces pivu i gledat kako ona trlja onaj ves, a sve vako dupetom![]()
:D
Jos i ako je ta piva pred tobom Corona, pa gdje bi ti kraj bio...
-
EI Presidente
Niti bi ves bio prioritetpitt wrote:a poslije par korona u ruci i ta njena korona bi bila manjaEI Presidente wrote:Sta fali ako zakloni sunashce? Jednistvena prilika da vidis koronupitt wrote: Sve zavisi od obima dupeta D::D Ako bude zaklanjalo sunce ne vjerujem da bih previse uzivao...a ni ves se nebi osusio:D
Jos i ako je ta piva pred tobom Corona, pa gdje bi ti kraj bio...
:D:D
-
white_sugar
prezidenta covjek se omrsi zbog tebe
:D gdje ce ti dusa 
-
EI Presidente
ma u hellac, zna sewhite_sugar wrote:prezidenta covjek se omrsi zbog tebe:D gdje ce ti dusa
-
EI Presidente
Dobro je da jaja ne falipitt wrote:KomsinicaEI Presidente wrote:jeko vao?pitt wrote::D Vazda mi fali secera
:D:D
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
Sve se to nesto pokondirilo, lafo se emancipovalo, .... tempo zivota im je strasan, ... one to ne mogu pratiti, ... jadnice.
A kako su vam matere i nane sve to lijepo stizale.
Znale su i djecu "podizati", o kuci, o muzu brinuti, .... sve im je blistalo i sijalo i sve im je bilo potaman. I kafica se sa konom popila i na pijacu se otislo.
Neka vas sram i stid bude, ... minderpuze jedne. Sta hocete, .... ves masinu, masinu za susenje, ... masinu za pranje sudja, ... jel`....
Nista ja vama ne bih dao, .... zato ste se i pohasile, ...
Prale bi vi meni na onu gore-dole masinu, .... susile na vjetru (svaka masina za susenje trosi minimalno 3-4 kW/h, ... znate li vi koliko to kosta) .....
Jeda gore kaze, ... "ja vise ne peglam nista", ... peglala bi ti meni sa cumurusom, ...
Svaka hoce masinu za pranje sudja, .... pa jasta, ... svakoj su nokti nalakirani, ... ne moze ona rukom prati, ...
Valja visiti na internetu satima, ...
- danas
papepape wrote:Eto, ... citam i nesto kontam, ... nema vise pravog zenska da ga svijecom trazis.
![]()
![]()
Sve se to nesto pokondirilo, lafo se emancipovalo, .... tempo zivota im je strasan, ... one to ne mogu pratiti, ... jadnice.![]()
Znale su i djecu "podizati", o kuci, o muzu brinuti, .... sve im je blistalo i sijalo i sve im je bilo potaman. I kafica se sa konom popila i na pijacu se otislo.
Neka vas sram i stid bude, ... minderpuze jedne. Sta hocete, .... ves masinu, masinu za susenje, ... masinu za pranje sudja, ... jel`....![]()
Nista ja vama ne bih dao, .... zato ste se i pohasile, ...![]()
Prale bi vi meni na onu gore-dole masinu, .... susile na vjetru (svaka masina za susenje trosi minimalno 3-4 kW/h, ... znate li vi koliko to kosta) .....
Jeda gore kaze, ... "ja vise ne peglam nista", ... peglala bi ti meni sa cumurusom, ...![]()
Svaka hoce masinu za pranje sudja, .... pa jasta, ... svakoj su nokti nalakirani, ... ne moze ona rukom prati, ...![]()
-
FortunaBela
Da nam se...pape wrote:Eto, ... citam i nesto kontam, ... nema vise pravog zenska da ga svijecom trazis.
![]()
![]()
Sve se to nesto pokondirilo, lafo se emancipovalo, .... tempo zivota im je strasan, ... one to ne mogu pratiti, ... jadnice.![]()
Neka vas sram i stid bude, ... minderpuze jedne. Sta hocete, .... ves masinu, masinu za susenje, ... masinu za pranje sudja, ... jel`....![]()
Nista ja vama ne bih dao, .... zato ste se i pohasile, ...![]()
Jeda gore kaze, ... "ja vise ne peglam nista", ... peglala bi ti meni sa cumurusom, ...![]()
Svaka hoce masinu za pranje sudja, .... pa jasta, ... svakoj su nokti nalakirani, ... ne moze ona rukom prati, ...![]()
- pape
FortunaBela wrote: Da nam se..., ... a drugarica joj pomogne sa "Moze nam se."
Ove mlade generacije unistise onaj stari, dobri bosanski duh, ...
Nekad se znalo, .... vladao je dobri, cuveni bosanski patrijarhat. Ne slusa, .... osines je i mirna Bosna, ....
Last edited by pape on 16/10/2006 21:24, edited 1 time in total.
- danas
tako je papepape wrote:FortunaBela wrote: Da nam se...Pa da, .... da vam se, ... dobro kazes.
![]()
Ove mlade generacije unistise onaj stari, dobri bosanski duh, ...![]()
Nekad se znalo, .... vladao je dobri, cuveni bosanski patrijarhat. Ne slusa, .... osines je i mirna Bosna, ....
povikase seljaci, skinuse gace i izljubise se....
-
FortunaBela
Bome u Hercegovini nikad tako nije bilo.... 
- pape
FortunaBela wrote:Bome u Hercegovini nikad tako nije bilo....
U Hercegovini je uvijek vladao i danas vlada matrijarhat.
Njihovi muskarci se kurche samo po kafanama, ... u kuci ne smiju, ... odmah ga Herka osine po zubima i kaze mu "Idi maaajci pa nju zayebaji." ..
-
Pearl
pape wrote:FortunaBela wrote:Bome u Hercegovini nikad tako nije bilo....Eh, tu si u pravu.
U Hercegovini je uvijek vladao i danas vlada matrijarhat.
Njihovi muskarci se kurche samo po kafanama, ... u kuci ne smiju, ... odmah ga Herka osine po zubima i kaze mu "Idi maaajci pa nju zayebaji." ..![]()

... u sake i mrs na potok, ...
...