Znam da su dobre Candy, Whirlpool, Electrolux, Gorenje...
susilica rublja
Moderator: anex
-
melb26sa
#1 susilica rublja
Htjela bih da kupim kondenzacionu susilicu rublja (ne bih da susim ves po zimi i snjegu
) pa ako ko ima kakvih prijedloga - sto preporucujete a sto ne i kako se cijene krecu?

- anais_nin
Whirlpool vrijedi svakog feninga
ovaj model je fantazija, ne znam ima li ga kod nas trenutno, i nije bas jeftin, ali i ja bih se uvalila u njega da mogu da me osusi
pravo brzo zavrsi posao (normalnu kolicinu vesa za 35 minuta) ima zastitu od guzvanja, i uopste se ne cuje kad radi
http://www.whirlpool.com/catalog/produc ... 9&prod=653
-
melb26sa
Ovaj sam sad probala naci ali naravno na nasem trzistu ga nemaanais_nin wrote:Whirlpool vrijedi svakog feningaovaj model je fantazija, ne znam ima li ga kod nas trenutno, i nije bas jeftin, ali i ja bih se uvalila u njega da mogu da me osusi
pravo brzo zavrsi posao (normalnu kolicinu vesa za 35 minuta) ima zastitu od guzvanja, i uopste se ne cuje kad radi
![]()
Nego, ima li ko jos kakvih prijedloga gdje da nadjem dobru susilicu? Dajte ime prodavnice, nije mi mrsko otici da pogledam, samo mi trebaju informacije
-
melb26sa
Dobro ljudi a sta zimi? Ljeti hajd' i nekako ali po sarajevskom smogu zimi ma dajte! I nesto ne bih smrznuto rublje da skidam/cupamA wrote:Koliko je razumno, pored vjecno (u mjerilu nasih malih kratkih zivota) neiscrpne sunceve, kao i eolske povremene, energije, koristiti elektricnu, koja uvijek na neki nacin ostecuje nas okolis?
Prostirimo ves!!!
Kakva je ta gorenje susilica? Treba mi nesto da susi brzo - do 2/3 sata.
-
melb26sa
U kuhinji, iznad spaheraA wrote:[quote="melb26saDobro ljudi a sta zimi? Ljeti hajd' i nekako ali po sarajevskom smogu zimi ma dajte! I nesto ne bih smrznuto rublje da skidam/cupamsa strika.
-
mamica papucarka
ni meniMRAVOJED wrote:nema mi gore radnje
A kad vidim nase zene kako sa merakom prostiru ves. ne znam ko je ono tako fino opisao (mislim Hemon) da nase zene prostiru ves i paze kako je okacen, ko nekad na zastave ex Jugoslavije
mada ima nesto u ovom kacenju vesa. Nekakve topline
-
mamica papucarka
a vidis kako je to fino prostrto. Crne gace uz crne gaceA wrote:Koliko je razumno, pored vjecno (u mjerilu nasih malih kratkih zivota) neiscrpne sunceve, kao i eolske povremene, energije, koristiti elektricnu, koja uvijek na neki nacin ostecuje nas okolis?
Prostirimo ves!!!
Sremom pa mi je terasa skrivena. Ja to nabacam ko na kobilu
- pitt
Ima kakoo nema....ti sjedis u hladu na verandi, noge na ogradi, piva u ruci i posmatras mladu kako prostiremama29 wrote:ni meniMRAVOJED wrote:nema mi gore radnjea mrzim i peglat. Uopste se ne sjecam kada sam sta ispeglala.
A kad vidim nase zene kako sa merakom prostiru ves. ne znam ko je ono tako fino opisao (mislim Hemon) da nase zene prostiru ves i paze kako je okacen, ko nekad na zastave ex Jugoslavije![]()
mada ima nesto u ovom kacenju vesa. Nekakve toplineNe znam, nesto zraci iz toga...
-
mamica papucarka
sexi atmosferapitt wrote:Ima kakoo nema....ti sjedis u hladu na verandi, noge na ogradi, piva u ruci i posmatras mladu kako prostiremama29 wrote:ni meniMRAVOJED wrote:nema mi gore radnjea mrzim i peglat. Uopste se ne sjecam kada sam sta ispeglala.
A kad vidim nase zene kako sa merakom prostiru ves. ne znam ko je ono tako fino opisao (mislim Hemon) da nase zene prostiru ves i paze kako je okacen, ko nekad na zastave ex Jugoslavije![]()
mada ima nesto u ovom kacenju vesa. Nekakve toplineNe znam, nesto zraci iz toga...
:D:D
- pitt
Sve zavisi od obima dupeta D::D Ako bude zaklanjalo sunce ne vjerujem da bih previse uzivao...a ni ves se nebi osusioA wrote:Sta te briga, ona ce prat, neces ti.pitt wrote:Ma belaj atmosfera:D:D Klinac bi samo sjedio....majka prioda...zacas bi se plahte opet isprljale pa eto ti belaja....udri jovo nanovo....a skup deterdzent i stirk
Onda ces pivu i gledat kako ona trlja onaj ves, a sve vako dupetom![]()