Strani restorani u Sa?
Moderator: anex
- sadie_forever
#1 Strani restorani u Sa?
Zasto su u SA vrhunac restorani tipa kulin dvor? Gdje su azijske kuhinje kineske,,kao u zapadnim velikim gradovima ?
- dust in the wind
#2 Re: Strani restorani u Sa?
pa ko kaže da je vrhunac kulin dvor... malo se ti bolje raspitaj.sadie_forever wrote:Zasto su u SA vrhunac restorani tipa kulin dvor? Gdje su azijske kuhinje kineske,,kao u zapadnim velikim gradovima ?
- Ajatolah_
#3 Re: Strani restorani u Sa?
Znam da su bili indijski i kineski, ne znam da l' još rade.
- sadie_forever
#4 Re: Strani restorani u Sa?
Gdje? Adresa i nazivdust in the wind wrote:pa ko kaže da je vrhunac kulin dvor... malo se ti bolje raspitaj.sadie_forever wrote:Zasto su u SA vrhunac restorani tipa kulin dvor? Gdje su azijske kuhinje kineske,,kao u zapadnim velikim gradovima ?imaš i indijski i japanski i kineski...
- Altsa
#5 Re: Strani restorani u Sa?
Bio je davno i Libanonski na Skenderiji ali ne vjerujem da jos postoji. Da li je kineski jedini onaj na Dobrinji prema rs-u ?
- dust in the wind
#6 Re: Strani restorani u Sa?
Tadh mahal negdje tamo u Paromlinskoj, kinseki u Kranjčevićevoj, japanski u Alshidiji. Imaš i Food market tamo ima svega i azijske i talijanske...sadie_forever wrote:Gdje? Adresa i nazivdust in the wind wrote:pa ko kaže da je vrhunac kulin dvor... malo se ti bolje raspitaj.sadie_forever wrote:Zasto su u SA vrhunac restorani tipa kulin dvor? Gdje su azijske kuhinje kineske,,kao u zapadnim velikim gradovima ?imaš i indijski i japanski i kineski...
- dust in the wind
#7 Re: Strani restorani u Sa?
ne radi libanonskiAltsa wrote:Bio je davno i Libanonski na Skenderiji ali ne vjerujem da jos postoji. Da li je kineski jedini onaj na Dobrinji prema rs-u ?
- karanana
#8 Re: Strani restorani u Sa?
bili su oni meksicki na breci i dzidzikovcu. ne znam rade li jos. kod nas je nekako sve kratkog daha. mozda 10% otvorenih biznisa radi u kontinuitetu i ima stalnu klijentelu i promet.
sa restoranima je to vjerovatno jos i teza situacija. ne samo kod nas nego svugdje a posebno kod nas.
sa restoranima je to vjerovatno jos i teza situacija. ne samo kod nas nego svugdje a posebno kod nas.
-
klixo
#9 Re: Strani restorani u Sa?
Nasa kuhinja je medju najboljim na svijetu tako da manjak stranih restorana i ne cudi.
- Altsa
#10 Re: Strani restorani u Sa?
Pogledaj malo The Food channel pa ces vidjeti kako svijet i sta jede. Da je nasa kuhinja medu najboljim je najveca glupost i propaganda. Ogranicena je do maksimuma.klixo wrote:Nasa kuhinja je medju najboljim na svijetu tako da manjak stranih restorana i ne cudi.
- yoda82
#11 Re: Strani restorani u Sa?
Za mene je naša kuhinja najbolja na svijetu i uvijek ću radije otići na teletinu ispod saća nego na na suši npr.Altsa wrote:Pogledaj malo The Food channel pa ces vidjeti kako svijet i sta jede. Da je nasa kuhinja medu najboljim je najveca glupost i propaganda. Ogranicena je do maksimuma.klixo wrote:Nasa kuhinja je medju najboljim na svijetu tako da manjak stranih restorana i ne cudi.
- karanana
#12 Re: Strani restorani u Sa?
svakome je njegova kuhinja najdraza tako da reci da su cevapi bolji od sushija ili birjanija je pomalo tendeciozno.
-
klixo
#13 Re: Strani restorani u Sa?
Dobro , jel mi vazda moramo biti u fazonu svijeta ?Altsa wrote:Pogledaj malo The Food channel pa ces vidjeti kako svijet i sta jede. Da je nasa kuhinja medu najboljim je najveca glupost i propaganda. Ogranicena je do maksimuma.klixo wrote:Nasa kuhinja je medju najboljim na svijetu tako da manjak stranih restorana i ne cudi.
Meni je nasa kuhinja najukusnija.
- vjesticanametli
#14 Re: Strani restorani u Sa?
Oooo mladaaaa kako mrak brak.....jel to ne suces pite pa bi jedan sushi hihihi ili s nogu one nudle s povrcem......eeeeeesadie_forever wrote:Zasto su u SA vrhunac restorani tipa kulin dvor? Gdje su azijske kuhinje kineske,,kao u zapadnim velikim gradovima ?
Joj ne spominjite ove kanale food perverzija....ja sjednem sita i kao film cu i prebaaacujem i sta cu zavrsim na hrani i opet popisujem i zapisujem onda odem u kuhinju....ubice me ti kanali
-
Eborg
#15 Re: Strani restorani u Sa?
Žao mi je što se libanonski restoran zatvorio, super je hrana bila.