Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pitt wrote:E jebi ga sad dripac.....ne kontam kao cestitka za praznik (Bajram, BOzic, hanukah< etc) moze biti provokacija, bez obzira na velicinu slova? Jebla vas vise political correctness.....sve malo pa neko ugrozen.
Ovaj pitt večeras, već mi treći put zaredom, uzima slova sa tastature, redoslijedom koji sam i sam zamislio
ne slepaj mi se :D:D
A za choopku, samo od srca pozeli svojima sve najbolje, mani se vaza i hutbi, ostavi to rejsu i foteljasima.
pitt wrote:E jebi ga sad dripac.....ne kontam kao cestitka za praznik (Bajram, BOzic, hanukah< etc) moze biti provokacija, bez obzira na velicinu slova? Jebla vas vise political correctness.....sve malo pa neko ugrozen.
Ovaj pitt večeras, već mi treći put zaredom, uzima slova sa tastature, redoslijedom koji sam i sam zamislio
ne slepaj mi se :D:D
A za choopku, samo od srca pozeli svojima sve najbolje, mani se vaza i hutbi, ostavi to rejsu i foteljasima.
pa pobogu vise, ne pravite sranje od svake teme. praznik je, ljudi ga vole, slave, obiljezavaju i stvarno ne vidim potrebu od toga praviti novu politicku temu na forumu
Mislim, ne bih reagovao da piše muslimanski ili bošnjački najdraži praznik, ali mi ono "naš" bode oći. U svakom slučaju BAJRAM SHERIF MUBAREK OLSUN.
Gledano sa neutralne strane, ovaj komentar je najkorektniji prema svima (ukoliko razmislite). Nit' je Bosna muslimanska, isto tako ni ovaj forum. Da je pisalo "bosnjacki/muslimanski praznik", bilo bi realnije. Problem je u onom "NAS".