OK, a sada ja...
do prije godinu dana, imala sam totalno drugačiji stil odijevanja, o dovog što imam danas, jer mi posao trenutno diktira, i stil oblačenja.(ali, da dodam, da mi se i sviđa)
Kada sam počela da radim, nisam imala, ama baš ništa, što bi odgovaralo mjestu gdje radim, tako da sam prvih 2-3 mjeseca, bukvalno posuđivala garderobu.
Ravne cipelice, suknje do koljena sa martama su mi bile zakon

, a sada se jaaako dobro snalazim sa štiklama, koje sam opet jako zavoljela (mada imam porblem naći iste u Sa, jer mi je stopalo poprilično malo, pa se moram baš potruditi da bih našla neku elegantniju cipelu, jer dobavljači se ne trude da zadovolje tržište sa tim brojevima).
Ono što ja volim jesu, i dalje suknje do koljena, minjak nikako, to vbaš nikada nisam voljela...i njih nosim evo konstantno već 2 godine, čak i zimi na grilon-čarape.
Prijatelji kažu da nisam normalna, ali eto ja se ugodnije osjećam u suknji, nego u farmerkama, koje me nekako sputavaju.A i zimi, je puno praktičnije nositi suknju, jer onda nemam problema, kao većina, kojima pantole kupe vodu, pa su uvijek mokre.
sintetiku nikako ne volim, i nikada je ne kupujem..ne volim majice koje su do grla

, više tako malo otvorenije, ali opet ništa vulgarno...jako volim ove "ludačke" košulje koje nisu na dugmad, nego na vezanje na leđima...za tim sam luda, kao i za suknjama, kojih mi nikada nije dosta.
I da ne zaboravim nakit...
to je nešto što stvarno obožavam, naravno bižuterija, koje kući imam ne znam ni sama...godinama skupljam, i imam od nekih otkačenih varijacija za dan, do orijentalnih, i elegantnih, ma za svaku priliku.
Time uvijek uokvirim svoj izgled.
Kod žena mrzim uniformiranost...plave oblajhane ili crne duge kose, plava sjena, plitke strach farmerice koje pucaju po šavovima, obučene na lakovane čizme, i majice sa šljokicama, ili ne daj Bože, nekim tigrastim ili kravljim printom.Fuj , jeftino do bola...
Što kaže prijateljica...sva je za 30 KM, i misli da je koka.
Takve pod hitno, na obuku kod E.Husedžinović..., koja svojim kreacijama najviše odgovara nekom mom ukusu, spoj elegantnog i orijentalnog...
kod muškaraca danju volim vidjeti, kargo hlače, sa nekom casul košuljom, ili majicom, i tenama, naveče, pa zavisi opet od prilike, mada opet, ne toliko elegantno...Ali ne volem, nikako spoj farmerki i sakoa...to mi je baš bezze...