Sta vi mislite...HELP!

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

izblajhana

Post by izblajhana »

Stigla sam da procitam... :lol:
samo se ti zezaj, noge me bole od hodanja i trazenja stanova...svaki mi je ok, ali...ALI!
Uvijek nesto nedostaje...da mi je da udjem u neki stan i da kazem...to je to :-) :-) :-)
Anka

Post by Anka »

Ja sam prošle godine prodavala moj stan i istovremeno tražila sebi drugi. Nakon 5 meseci sam osustala. Prodaja mog stana je išla loše jer zgrada nema lift a moj stan je na šestom spratu!
Danas su bili radnici,kao fol,počeli nešto da rade,razvaljivali neke limove ...valjda će nakon 12 godina koliko je zgrada stara da nam najzad ugrade liftove! :-x
Meni se u Sarajevu naviše dopadaju delovi grada koji su na uzvišenju, Vraca,Trebević...grad se vidi kao na dlanu..pa još da je kuća,imala bih ogromnu terasu i stalno bi tu sedela. Ne volim što živim u stanu,san mi je da imam svoju kuću sa dvorištem.
izblajhana

Post by izblajhana »

12 godina ti stara zgrada :? pa to je skoro nova zgrada :D :D
Anka, imaces ti svoju kucu...kad se udas :lol:
sto ovo mrzim,sorry :x :D :D
Anka

Post by Anka »

Eh,nova zgrada ali je u raspadu...zidana je za vreme sankcija,zidale su je 4 građevinske firme,zakidali na materijalu,krali,ugrađivali lošu stolariju,keramiku,cevi...već 3 puta je u mojoj vertikali pukla kanalizaciona cev, promenila sam kadu, bila je farbana,ali nije emajlirana...Promenila sam i prozore,jednom je duvao olujni vetar i prozor mi je upao u stan!
Sada su mi pukla ulazna vrata....
Znaš,nije skupo sazidati kuću,ali skupa je zemlja i svi prateći priključci:voda,kanalizacija,struja...inače,montažna kuća od 50m2 košta 17 000 evra.
Post Reply