Sta ste sinoc sanjali?

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

jesil opet one svoje bRezobrazne pjesmice :oops: :D
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

Post by karabaja-x »

ma ne, nisam ja u snu piso, već sam pišo, i zamal se stvarno nisam upišo, hehe
elSaik

Post by elSaik »

karabaja-x wrote:znal iko šta se desi ako sanjate da pišete
To znači da moraš hitno u WC. :D U suprotnom, bit će vlažno.

Ja sinoć sanjao Lakin nastup u BGu. :shock:
Tesssa

Post by Tesssa »

Uh ja sam juce po danu sanjala presmijesan san. Uglavnom, ja izasla na date sa jednim profesorom jednog fakulteta (na koji ja ne idem, al ne bih da imenujem covjeka) :lol: Bilo je prestrasno :-?
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

Post by karabaja-x »

dinchy84 wrote:Uh ja sam juce po danu sanjala presmijesan san. Uglavnom, ja izasla na date sa jednim profesorom jednog fakulteta (na koji ja ne idem, al ne bih da imenujem covjeka) :lol: Bilo je prestrasno :-?
i šta ste radili
Tesssa

Post by Tesssa »

sta te gabri :P

Nista bezobrazno, casna rijec :D
lady midnight

Post by lady midnight »

elSaik wrote:

koje je mjesto osvojio?
shta je oblachio?
kakva je pjesma?
koliko je bodova dobio iz hrvatske :lol: :lol:
ovi detalji, esencijalni za svaki euro grand-prix, me plaho zanimaju :D:D:D
Saian

Post by Saian »

pesak wrote:sta je to sihir ?
baznian voodoo :D :D :D
Saian

Post by Saian »

sinoc ko idem ja ko neka vodena pustinja, ko ja se nesto okrecem te mi ko idu tri konja u susret, crni, bijeli i jedan onako izmedju, u sredini, i kao kontam odlichno, sad cu s njima dalje pa ce nas dva biti onako izmedju crnog i bijelog :D :D :D zna li ko sta ovo znachi :D
Tesssa

Post by Tesssa »

cudni neki konji u vodenoj SEhari :D :D :D
Saian

Post by Saian »

meni reche neka Romkinja na Cvijetnom trgu u Zagrebu na moje: "Ne hvala, ne zhelim da mi gledate u dlan." "Ti, ti imash kurvanjske ochi." :shock: :shock: :shock: :oops: :D shebo sam se, na sekund :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

Post by ladyblue18 »

elSaik wrote:

opet? :lol: :lol: :lol: :D
anais_nin

Post by anais_nin »

dinchy84 wrote:Uh ja sam juce po danu sanjala presmijesan san. Uglavnom, ja izasla na date sa jednim profesorom jednog fakulteta (na koji ja ne idem, al ne bih da imenujem covjeka) :lol: Bilo je prestrasno :-?
je li "date" bio prestrasan ili san? :D

i moj sinocnji san je Boze sacuvaj :roll:
anais_nin

Post by anais_nin »

Saian wrote:meni reche neka Romkinja na Cvijetnom trgu u Zagrebu na moje: "Ne hvala, ne zhelim da mi gledate u dlan." "Ti, ti imash kurvanjske ochi." :shock: :shock: :shock: :oops: :D shebo sam se, na sekund :D
ti si dobro prosao, meni je jedna cigancica na to isto odbijanje gledanja u dlan rekla "Da Bog da se udala za mog brata" :D :lol:
Tesssa

Post by Tesssa »

ma date je bio ok :-) al prestar je to cova za mene, bas mi gadno nekako... :D :lol:
lady midnight

Post by lady midnight »

Saian wrote:sinoc ko idem ja ko neka vodena pustinja, ko ja se nesto okrecem te mi ko idu tri konja u susret, crni, bijeli i jedan onako izmedju, u sredini, i kao kontam odlichno, sad cu s njima dalje pa ce nas dva biti onako izmedju crnog i bijelog :D :D :D zna li ko sta ovo znachi :D
znachi, kao prvo, da se osjecash dobro u drushtvu konja :oops: :D:D:D
kao drugo, znachi da si promijenio pravac, ako ces s njima dalje (poshto su ti ishli u susret), i da se zbog toga osjecash dobro :D ili pardon, ne.... ovo bi znachilo da se pitash ima li ti iko iza ledja :D sad, da li da napadne ili chuva ledja, nije jasno :D:D kao trece, da ne volish krajnosti :D a pogotovo da ne zhelish, ili ne mozhesh, birati izmedju krajnosti, the middle ground is the safest place in the desert :D

eto, hoce li josh iko da mu protumachim san? :D:D:D
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

lady midnight wrote:
Saian wrote:sinoc ko idem ja ko neka vodena pustinja, ko ja se nesto okrecem te mi ko idu tri konja u susret, crni, bijeli i jedan onako izmedju, u sredini, i kao kontam odlichno, sad cu s njima dalje pa ce nas dva biti onako izmedju crnog i bijelog :D :D :D zna li ko sta ovo znachi :D
kao drugo, znachi da si promijenio pravac, ako ces s njima dalje (poshto su ti ishli u susret), i da se zbog toga osjecash dobro :D ili pardon, ne.... ovo bi znachilo da se pitash ima li ti iko iza ledja :D sad, da li da napadne ili chuva ledja, nije jasno :D:D kao trece, da ne volish krajnosti :D a pogotovo da ne zhelish, ili ne mozhesh, birati izmedju krajnosti, the middle ground is the safest place in the desert :D

samo da se javim kao visemjesecni klijent lady freud, i izrazim svoje zadovoljstvo njenim uslugama tumacenja snova :oops: :D
homo_sapiens

Post by homo_sapiens »

lady midnight wrote:

A možeš li objasniti zbog čega se neko, ja npr. upće ne sjeća sna.
Pa čak i ako bude sjećanja, ali nikad, nikad, buđenja u snu zbog snova, onda to bude izuzetno rijetko.
mamica papucarka

anais_nin wrote:
Saian wrote:meni reche neka Romkinja na Cvijetnom trgu u Zagrebu na moje: "Ne hvala, ne zhelim da mi gledate u dlan." "Ti, ti imash kurvanjske ochi." :shock: :shock: :shock: :oops: :D shebo sam se, na sekund :D
ti si dobro prosao, meni je jedna cigancica na to isto odbijanje gledanja u dlan rekla "Da Bog da se udala za mog brata" :D :lol:
:lol: :lol: :lol:
Tesssa

Post by Tesssa »

lady freud, hajd na posao :D

Sanjam ja slijedece: Zivim u kolibici nekoj u kanjonu.Kroz taj kanjon prolaze avioni svaki dan i to polako, i meni kao masu raja iz aviona. Imam kucnog ljubimca kravu koja spava sa mnom u krevetu i "trckara" po kuci. Ali, ja zivim na gornjem spratu, a na donjem je neki bodybuilder.I ja kao gledam kroz prozor njegov kako vjezba i pojavi se neki djecak i kaze mi: "To ti je brat od Dragana Bjelogrlica".

Ko ovo protumaci placam veceru :lol: :lol: :lol:
mamica papucarka

pa vidis da si ti gore, a ON dole :D Znaci, ne volis misionarsku pozu :oops: :D :P

sad ce ti to lady detaljno objasnit, a kad te obradi mogla bi preci na onog mog King Konga od neki dan :oops: :D Mislim da je na stranici prije :oops:
Tesssa

Post by Tesssa »

mamica papucarka wrote:pa vidis da si ti gore, a ON dole :D Znaci, ne volis misionarsku pozu :oops: :D :P
jah :D , al sta krava predstavlja u cijeloj prici ? :lol: :lol: :lol:
Ivy

Post by Ivy »

Sanjam da sam kupila avionsku kartu za Portugal, spiskala sve pare a nisam skontala kako cu platiti put nazad ni hotel tamo...i jos sam kasnila na aerodrom, a jesam li stigla ne znam jer me jaranica probudila :? :? :? :?
mamica papucarka

dinchy84 wrote:
mamica papucarka wrote:pa vidis da si ti gore, a ON dole :D Znaci, ne volis misionarsku pozu :oops: :D :P
jah :D , al sta krava predstavlja u cijeloj prici ? :lol: :lol: :lol:
Krava predstavlja plodnost :lol:
lady midnight

Post by lady midnight »

dinchy84 wrote:lady freud, hajd na posao :D

Sanjam ja slijedece: Zivim u kolibici nekoj u kanjonu.Kroz taj kanjon prolaze avioni svaki dan i to polako, i meni kao masu raja iz aviona. Imam kucnog ljubimca kravu koja spava sa mnom u krevetu i "trckara" po kuci. Ali, ja zivim na gornjem spratu, a na donjem je neki bodybuilder.I ja kao gledam kroz prozor njegov kako vjezba i pojavi se neki djecak i kaze mi: "To ti je brat od Dragana Bjelogrlica".

Ko ovo protumaci placam veceru :lol: :lol: :lol:
ovako dinchy :D:D

zhivish u procjepu :D izmedju dva svijeta :D ali si se dobro snashla, sa ljudima sa kojima nemash dodira fino komunicirash...ali ipak nekako brzo prolete :D:D no, tebi je pravo ugodno, krava travu pase :D:D:D a i daje toplinu :) osim toga simbolizira sklonost ka neobichnim i nekonvencionalnim izborima kad je u pitanju blizina :D i vjerovatno ne samo to :)
a za bodybuildera... pa shta da ti kazhem :D dijele vas svjetovi :D osim ako nisi sanjala i kakve stepenice uz koje se penjesh :D a nisi nam rekla :D:D uglavnom, ti si gore, blizhe oblacima :D on trenira mishice pri zemlji :D:D a i ne znash nishta o njemu, niti mu vjerujesh, jer da vjerujesh, ne bi ti trebao povjerljiv izvor informacija :D shto se tiche bjelogrlica... hebi ga, ne znam :lol: :lol: :lol: ja sam ga sanjala kad mi je bilo 14 :D:D:D postoji jedno moguce objashnjenje koje mi pada na pamet, ono lingvistichko-semantichko, ali radije ne bih o tome :lol: :lol: :lol:

sjoooooo... definitivno sam fulala profesiju, ovo mi pravo dobro ide, hajmo dalje :D:D:D

evo ivy,
ovako nichim izazvana protucmachicu i tvoj :D:D sva si businesslike, brate :D opusti se malo, pusti sigurne planove, vidish da necesh nikad odsanjati do kraja ako se zbog njih budesh sekirala :D:D nego nadji neku kolibicu i kravu, hebo aerodrom :D:D

@homo sapiens,
ne bih ti znala reci, zaista... ali ovako, laichki i iskljuchivo na osnovu mog skromnog poznavanja ljudske prirode :D rekla bih da ljudi koji ne sanjaju ili se ne sjecaju snova obichno ili nadju kompenzaciju u vidu "budnih" mashtarija (mada ovdje rijetko kad prelaze onu crtu koja dijeli realnost i surrealnost kao shto je sluchaj u "pravim" snovima), ili se boje nechega... a to je najcheshce suochavanje sa onim shto zaista zhele :) ne preuzimam odgovornost za ovo tumachenje, ali ti uglavnom razmisli :D
Post Reply