dodah
Moderator: anex
Možete vi, mi još uvijek ujutro full zimska opremazlo zlo wrote:U Mostaru sezona roštiljanja počela prije 2tjTomahawk11 wrote:Ma kako ne bi, moonca, vidio sam negdje bali nije pive odavno popio...roštilj, pivce, ih, udužila zima![]()
Jašta je, baš je fino kad vjetar zapuše, a ti u snijegu, pivo se zaledilo, ma ljepotamoonca wrote:Nije li rostilj zimi - romanticniji--
I OPET JE ZLAzlo zlo wrote:U Mostaru sezona roštiljanja počela prije 2tjTomahawk11 wrote:Ma kako ne bi, moonca, vidio sam negdje bali nije pive odavno popio...roštilj, pivce, ih, udužila zima![]()
ima na temi obrada drva, moje klupice i stol za roštiljanje, negdje 7-8 stranica, muž napravio da mogu stalno biti u gepeku, ne vadimo ihpijo_zoljo wrote:I OPET JE ZLAzlo zlo wrote:U Mostaru sezona roštiljanja počela prije 2tjTomahawk11 wrote:Ma kako ne bi, moonca, vidio sam negdje bali nije pive odavno popio...roštilj, pivce, ih, udužila zima![]()
![]()
ne prisjedaj mi na mukuuuuuuuu
a nabavio sam i neku tavu koja je postala, uz roštilj ugalj i potpalu, dio zakonski obavezne opreme u gepeku auta....

pa dobro,ne bas sve hanumeBloo wrote:Jarane, od ove hanume si spretniji svjetlosnim godinama.samsonsam wrote:nisam bas sa tjestom spretan kao hanume ali ukus je dobar sto je najvaznije...jedan sa pecan a drugi sa kalifornijskim orasima![]()

insomnia78 wrote:Niko ne ku’a?
Necu vala ni ja veceras. Jedemo mini pizze. Dosta
Do tada babo tuce po ciganluku
Tamo u sitne sate cu da se maskiram u ovu macku i mjaucem po forumu
Ma jok. Poj’o vecsamsonsam wrote:insomnia78 wrote:Niko ne ku’a?
hocel ti bit do vecere![]()
Ma jok. Poj’o vecinsomnia78 wrote:
hocel ti bit do vecere![]()
vec te vidim u akcijiinsomnia78 wrote:A non. Pice se nastavlja. Kasnije kad zalila onda ukinem pivo a nastavljam sa burbonom. Ipak valja mjaukati veceras
insomnia78 wrote:A non. Pice se nastavlja. Kasnije kad zalila onda ukinem pivo a nastavljam sa burbonom. Ipak valja mjaukati veceras
Ka’ka je to meza?insomnia78 wrote:Niko ne ku’a?
Ma nešto mi žao što toliko piješ...ustvari žao mi svakoga ko puno pijeinsomnia78 wrote:Ta je bilo? Znas da se u francuskom zargonu kitica naziva zizi? Pa se kaze da djecaci imaju zizi a djevojcice ono drugo

Samo se ti nemoj sikirati. Sikiracija je najgora. Ti neki novi/a? Prvi put te vidim. Sta si finoga pripremo ili la?zizi505 wrote:Ma nešto mi žao što toliko piješ...ustvari žao mi svakoga ko puno pijeinsomnia78 wrote:Ta je bilo? Znas da se u francuskom zargonu kitica naziva zizi? Pa se kaze da djecaci imaju zizi a djevojcice ono drugo
Hvala na pojašnjenju za ime

Napravila salatu od pečene piletine, rukole i tostiranog kruha, od jutros mi stoji nemam kad da je pojedem, lud mi daninsomnia78 wrote:Samo se ti nemoj sikirati. Sikiracija je najgora. Ti neki novi/a? Prvi put te vidim. Sta si finoga pripremo ili la?zizi505 wrote:Ma nešto mi žao što toliko piješ...ustvari žao mi svakoga ko puno pijeinsomnia78 wrote:Ta je bilo? Znas da se u francuskom zargonu kitica naziva zizi? Pa se kaze da djecaci imaju zizi a djevojcice ono drugo
Hvala na pojašnjenju za ime![]()
Ipak je ovo tema o kuhanju
'naci piciceinsomnia78 wrote:Evo npr “moje” mini pizze
Dobro, vise mini nego pizze al bitan je nijet
Ti odlično kuhaš i raznolikoinsomnia78 wrote:Evo npr “moje” mini pizze
Dobro, vise mini nego pizze al bitan je nijet