Moderator: anex

samsonsam wrote:jes glumac kOmpir naslag'o k'o drvaDeNiro wrote:meso u sosu od gljiva, krompir sa strane![]()
![]()
![]()
izgleda super
samsonsam wrote:a juce musaka sa kOmpirom![]()
najlakse i (meni) ukusnije en papilotte...nema "arome" przenja ribeNisrin wrote:Hoce li neko fin biti da kaze kako spremate filete bakalara- Ledo, ribu izbjegavam spremati u stanu jer stan zracim otprilike 20 dana poslije...jedna kuharica mi rece da stavim u ulje u kojem cu prziti CACKALICE te da ce one "pokupiti" vecinu mirisa...ali mi se ne svidja njenn nacin spremanja ribe, jer ne bih da ih pohujem ...

njam,njam lososmoonca wrote:.nedeljna gozba --![]()
vecera : losos & mrkva & tikvica & krompirici ..........
Ja ba, Jablanica, Neretva, pastrmka, niđe veze...Tomahawk11 wrote:Pa nekadedo_79 wrote:Bjež ba .... to isto k'o na vašaru da naručiš cordon bleuTomahawk11 wrote:Pa jes, gdje ćeš ribu jesti u Jablanici![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nekad i ja s narodom...uzmem porciju janjetine, šta ću
respect broDeNiro wrote:bra’o Samsone
ode bosnjo u makarsku pa naruci cevapearzuhal wrote:
Ja ba, Jablanica, Neretva, pastrmka, niđe veze...
Vrlo rado. Sve sto volim.samsonsam wrote:moonca,hoces da podjelimo lunch![]()
![]()
kefir je puko sa granolom i borovnicama![]()
a kasnije vegan banana bread![]()
![]()

Izvini nismo svipijo_zoljo wrote:braćo draga
šta ste se ovo svi moncizirali
![]()
![]()

BarbaDue wrote:Izvini nismo svipijo_zoljo wrote:braćo draga
šta ste se ovo svi moncizirali
![]()
![]()
![]()
Kad nema janjetine sa ražnja može i piletina![]()
Pa za kokuTomahawk11 wrote:Jesi vidio koliki mu je![]()
Tanjir, jel
Meni ovo ko da je serviro samo sebi i koku i krompirićepijo_zoljo wrote:Pa za kokuTomahawk11 wrote:Jesi vidio koliki mu je![]()
Tanjir, jel
a kome će drugomeTomahawk11 wrote:Meni ovo ko da je serviro samo sebi i koku i krompirićepijo_zoljo wrote:Pa za kokuTomahawk11 wrote:Jesi vidio koliki mu je![]()
Tanjir, jel
BarbaDue wrote:
Kad nema janjetine sa ražnja može i piletina![]()

BarbaDue wrote:kakav crni ubrus, kada sam ovo vadio iz tepsije krmpiriće sam prvo dobro uvaljao da pokupe onu masnoću u kojoj su pečeni![]()
ne volim suhe krompiriće
PS. dečki iznad, eto vam bale niz bradu
BarbaDue wrote:kakav crni ubrus, kada sam ovo vadio iz tepsije krmpiriće sam prvo dobro uvaljao da pokupe onu masnoću u kojoj su pečeni![]()
ne volim suhe krompiriće
PS. dečki iznad, eto vam bale niz bradu

Kao da je to neka novostmoonca wrote:![]()
ojjjj..masta mi radi ...da vidim Fudu sa njegovom orendz bradom n: