Zoya wrote:Ako je ovo ne bude udalo onda zaista ne znam
Nece, hebe me izvedba na drugim temama
Umjesto da sutim i kuham...
Moderator: anex
Zoya wrote:Ako je ovo ne bude udalo onda zaista ne znam
Ko ti je kriv što nisi rekla da si nevina.Bloo wrote:Zoya wrote:Ako je ovo ne bude udalo onda zaista ne znam![]()
Nece, hebe me izvedba na drugim temama![]()
Zoya wrote:Ko ti je kriv što nisi rekla da si nevina.Bloo wrote:Zoya wrote:Ako je ovo ne bude udalo onda zaista ne znam![]()
Nece, hebe me izvedba na drugim temama![]()
Ja bih šampinjoneBloo wrote:Stroganoff a la me
Teletina + šampinjoni i malo vrganjau tanjiru od hljeba
![]()
Porcija za 2.
Prilog - šampinjoni marinirani u bučinom ulju sa začinima, punjeni abc sirom sa nekim mađarskim dimljenim žutim sirom i zapečeni u rerni
Bloo wrote:Stroganoff a la me
Teletina + šampinjoni i malo vrganjau tanjiru od hljeba
![]()
Porcija za 2.
Prilog - šampinjoni marinirani u bučinom ulju sa začinima, punjeni abc sirom sa nekim mađarskim dimljenim žutim sirom i zapečeni u rerni
eno ja pravila u cetvrtakBloo wrote:Pokušam jednom i zeljanicu...od gotove jufke
Oh, kako je to jednostavno napraviti. Imate srecu u Sarajevu, dobar izbor svjezih jufki.Bloo wrote:Pokušam jednom i zeljanicu...od gotove jufke
Kako samo kulturno, odmjereno i uviđavno svali na drugog, ko joj ne bi namah halaliohadzinicasa wrote:meni je Arzo lijepo urek'o onu krompirusu, lijepo me stid sliku staviti kako se jadna skupila
a doduse i jest' cekala da se oslobodni rerna...

pa kad si se podmetnuo, suti sad i trpi.arzuhal wrote:Kako samo kulturno, odmjereno i uviđavno svali na drugog, ko joj ne bi namah halaliohadzinicasa wrote:meni je Arzo lijepo urek'o onu krompirusu, lijepo me stid sliku staviti kako se jadna skupila
a doduse i jest' cekala da se oslobodni rerna...
I ovo ti čitav obrokmoonca wrote:Supa od crvenog sociva-letil, izgubilo crvenu boju& povrce
![]()
Jeste.cendlerbing wrote:I ovo ti čitav obrokmoonca wrote:Supa od crvenog sociva-letil, izgubilo crvenu boju& povrce
![]()

Hvala, ne bi -supa zasiti. Sve je kako stomak naviknes.cendlerbing wrote:Fino izgleda, al ja bi nakon ovoga bila gladna za dva sata.
SatarašVenomousV wrote:
Kod mene maloprije povrce a la V
Svjeze paprike, patlidzan, mrkva + kukuruz i grah iz koMzerve, u paradajz sosu... sa zacinima ofkors... Ovo posuto gore je suhi bosiljak, nije persun Bloo![]()
Prije toga Horo (Podravkina pileca juha) sa standardnim zelenilom (persun, celer, kopar), a uz povrtje crni hljeb sa sjemenkama i pavlake da malo razblazim jer sam ubacila i jednu cili papricicu al' je bilo taman dovoljno ljuto
Bismilu učim dok prvi zalogaj klizi niz grloarzuhal wrote:Šandelijerka pomete 2kg furdenjače a da ne stigne ni bismilu proucit...I to za marendu...