Sta se desi kad ulozimo Srce ?
Moderator: anex
-
Amy82
- HadiRa
#52 Re: Sta se desi kad ulozimo Srce ?
Amy82 wrote:
nooo
Srce na sto !
- HadiRa
#53 Re: Sta se desi kad ulozimo Srce ?
SaraFina wrote:Mislim u smislu da patiš Hadira za nekim ko te nije dovoljno ili uopće volio.HadiRa wrote:ovdje se ne slazemSaraFina wrote:
Slazem se. I to dobre i postojane, neuzvraćene, strasne ali kratke![]()
ako je neuzvracena, onda to nije ljubav.. to je seks, sorry![]()
Moze to biti i platonski ili preko interneta
Godine k'o srne
nestaju u bijegu
uspomene sad su
poljupci u snijegu, poljupci u snijegu
Godine i snovi
rijeka koja tece
to je sve sto imam
od tebe i srece, od tebe i srece
Ref. 3x
Dao sam ti dusu
srce sam ti dao
nista vise nemam
al' mi nije zao
Evo jedna za tebe i temu
kontam te mila, skroz, ali nekako ne mogu da patim za nekim ko me nije dovoljno volio ..
po meni takav znalac nije ni volio.. i vrijeme utroseno na njeg ja nemogu prozvati ljubavlju ..
hvala za stih mila, tamam je za temu. pravi .
- Bluemore
#54 Re: Sta se desi kad ulozimo Srce ?
ne desi se nista, a i da se desi to nije razlog da se otvori tema
Last edited by Bluemore on 18/12/2014 12:56, edited 1 time in total.
- HadiRa
#55 Re: Sta se desi kad ulozimo Srce ?
da mila, slazem se, takva situacija je prava tragedija.joooj wrote:HadiRa wrote:sta se desi kad u Ljubav ulozimo Srce ?
Dese se divne stvari. Sreca i tuga, dobro i lose, sve se dijeli na pola, a s tom osobom i sutnja postaje ugodna. Nazalost, nekima ne bude sudjeno da uprkos uzajamnoj i iskrenoj ljubavi ostanu skupa. Iako ga ne volim, u pravu je Balas, sve prave ljubavi su tuzne.
Problem nastaje, kad se predas nekome ko je navodno povrijedjen bio u proslosti (a ko nije u biti), a nije bio iskren od pocetka i na kraju ta osoba ode uz onaj klise "do mene je, ti si super, iako sam govorio da ne znam biti kreten", a tebi ostane oziljak i nedostatak povjerenja, te stotine pitanja bez odgovora.
najbolje je susresti nekoga ko nije vec opterecen nekom bivsom ljubavlju, sto je zasita i raritet danas.
ali zato je pravi zgoditak i to bi bila sreca i ljubav bez granica.. dabome, pod uslovom, da taj zna voljeti.
- HadiRa
#56 Re: Sta se desi kad ulozimo Srce ?
hmm, pitam se sta li je na svijetu vaznija tema od ljubavi ?Bluemore wrote:ne desi se nista, a i da se desi to niej razlog da se otvori tema
- Bluemore
#57 Re: Sta se desi kad ulozimo Srce ?
tema?
pitam se sta je vaznije ljubav ili forum
- HadiRa
#58 Re: Sta se desi kad ulozimo Srce ?
meni je vaznija ljubav.Bluemore wrote:tema?
- supercali
#59 Re: Sta se desi kad ulozimo Srce ?
desi se da spartlam na vojnicko kad god mogu 
-
mp3problem
#60 Re: Sta se desi kad ulozimo Srce ?
Tema mi se pravo sviđa, a za sada i tok diskustije - jedna od rijetkih koju još nisu upropastili
Ja sam uložila srce - dobila sam natrag isto, i to slomljeno, ali uz to i neke fine uspomene, jednu jaku životnu lekciju i povrh svega - sreću što sam bila u stanju da zaista u taj odnos uđem čistog srca, bez ikakvih skrivenih namjera, pravo dječji i nevino, pa i naivno, a činjenica da sam tako nešto doživjela u "zrelijim" godinama, mi je samo potvrda da sam se uspjela oduprijeti trendu 21. vijeka gdje svi gledaju neki interes. Ja sam njega jednostavno, unatoč svemu, voljela. A on je meni pomogao da odrastem i otišao. I to je, reći ćemo, maksimum koji smo on i ja mogli doživjeti.
Ali, nije bilo suđeno - život ide dalje, svakodnevno se lijepe stvari dešavaju, doživjet ću neku drugu ljubav - možda neće biti sagorijevajuća kao ova, ali sam uvjerena da će i ta biti lijepa na svoj način
I jedva je čekam 
Ja sam uložila srce - dobila sam natrag isto, i to slomljeno, ali uz to i neke fine uspomene, jednu jaku životnu lekciju i povrh svega - sreću što sam bila u stanju da zaista u taj odnos uđem čistog srca, bez ikakvih skrivenih namjera, pravo dječji i nevino, pa i naivno, a činjenica da sam tako nešto doživjela u "zrelijim" godinama, mi je samo potvrda da sam se uspjela oduprijeti trendu 21. vijeka gdje svi gledaju neki interes. Ja sam njega jednostavno, unatoč svemu, voljela. A on je meni pomogao da odrastem i otišao. I to je, reći ćemo, maksimum koji smo on i ja mogli doživjeti.
Ali, nije bilo suđeno - život ide dalje, svakodnevno se lijepe stvari dešavaju, doživjet ću neku drugu ljubav - možda neće biti sagorijevajuća kao ova, ali sam uvjerena da će i ta biti lijepa na svoj način
- al_akhisari
#61 Re: Sta se desi kad ulozimo Srce ?
mp3problem wrote:Tema mi se pravo sviđa, a za sada i tok diskustije - jedna od rijetkih koju još nisu upropastili![]()
Ali, nije bilo suđeno - život ide dalje, svakodnevno se lijepe stvari dešavaju, doživjet ću neku drugu ljubav - možda neće biti sagorijevajuća kao ova, ali sam uvjerena da će i ta biti lijepa na svoj načinI jedva je čekam
...abdmp3problem wrote:Tema mi se pravo sviđa, a za sada i tok diskustije - jedna od rijetkih koju još nisu upropastili![]()
Ali, nije bilo suđeno - život ide dalje, svakodnevno se lijepe stvari dešavaju, doživjet ću neku drugu ljubav - možda neće biti sagorijevajuća kao ova, ali sam uvjerena da će i ta biti lijepa na svoj načinI jedva je čekam
- HadiRa
#62 Re: Sta se desi kad ulozimo Srce ?
supercali wrote:desi se da spartlam na vojnicko kad god mogu
Last edited by HadiRa on 19/12/2014 00:12, edited 1 time in total.
- HadiRa
#63 Re: Sta se desi kad ulozimo Srce ?
hvala mila, za lijepe rijeci.. mislim da je tema sasvim okej, nece nikome naskoditi, jedino se mogu razmijeniti poneka iskustva na radost svih koji se ukljuce .)mp3problem wrote:Tema mi se pravo sviđa, a za sada i tok diskustije - jedna od rijetkih koju još nisu upropastili![]()
da, poznajem dosta dobro emociju o kojoj pricas i bol sa kojim je povezana.
medjutim, i kad bih ponovo patila istu boljku koju sam prosla, ja bih se usudila jos jednom voljeti, jer je zaista vrijedilo.
takodje sam iznijela slomljeno srce iz bitke, ali sam prekoracila preko svoje vlastite sjene i definitivno se pronasla.
hvala ti .. i nadam se da ce nam tema ostati dovoljno nevina kao i dosad, jer zaista zasluzuje respekt mjesto gdje se zivo Srce polaze kao ulog.
ljubim
- supercali
#64 Re: Sta se desi kad ulozimo Srce ?
Jbt koja moc zakljucivanjaHadiRa wrote:supercali wrote:desi se da spartlam na vojnicko kad god moguhaha, zelis li to reci da si vise puta poklanjao srce ?
Zelim reci da zbog JEDNE idem na vojnicko kad god mogu
- HadiRa
#65 Re: Sta se desi kad ulozimo Srce ?
supercali wrote:Jbt koja moc zakljucivanjaHadiRa wrote:supercali wrote:desi se da spartlam na vojnicko kad god moguhaha, zelis li to reci da si vise puta poklanjao srce ?
Zelim reci da zbog JEDNE idem na vojnicko kad god mogu
uuuu, pa ovo JEDNA je bilo kljucna rijec
reci, kako ja mogu odavde znati da na vojnickom nema vise zgodnih zena i njeznih srca
- supercali
#66 Re: Sta se desi kad ulozimo Srce ?
Ne mozes znati al se moze zakljuciti
Jer koliko znam niko ne daje srce zenama jednog naselja
- HadiRa
#67 Re: Sta se desi kad ulozimo Srce ?
supercali wrote:Ne mozes znati al se moze zakljuciti
ooo, fino fino, pa ti si jedna rijetka vrsta muzjaka
- supercali
#68 Re: Sta se desi kad ulozimo Srce ?
Muzijak ti u gacama 
Nisam zivotinja
Nisam zivotinja
- HadiRa
#69 Re: Sta se desi kad ulozimo Srce ?
ahaha, hej necemo kvariti ovako lijepu temu , okejsupercali wrote:Muzijak ti u gacama
Nisam zivotinja
oprosti, mozda se nismo najbolje shvatili obostrano, no htjedoh ti reci da si rijetka vrsta muskih koji cuvaju svoje srce i poklanjaju ga samo jednoj zeni.. dakle plemenita vrsta
- supercali
#70 Re: Sta se desi kad ulozimo Srce ?
Ima nesto sto se zove postovanje prema osobi i prema toj s kojom si i prema ostalima a i prena sebi
- HadiRa
#71 Re: Sta se desi kad ulozimo Srce ?
da, ima , tacno je.supercali wrote:Ima nesto sto se zove postovanje prema osobi i prema toj s kojom si i prema ostalima a i prena sebi
ja sam licno u lovu za tim "nesto"
- supercali
#72 Re: Sta se desi kad ulozimo Srce ?
Izadji s foruma malo vani mozda i nadjes 
- Vojvotkinja
#73 Re: Sta se desi kad ulozimo Srce ?
Šta se desi... pa treba uložiti pa da se vidi šta se desi... Nije kod svakog isti produkt 
HadiRa, generalno mislim da je ljubav ujedno i precijenjena i podcijenjena stvar u životu.Precijenjena je kad navodno zbog ljubavi gazimo preko mrtvih a podcijenjena je kad smatramo da ona uopće ne može postojati u bilo kojem obliku.
HadiRa, generalno mislim da je ljubav ujedno i precijenjena i podcijenjena stvar u životu.Precijenjena je kad navodno zbog ljubavi gazimo preko mrtvih a podcijenjena je kad smatramo da ona uopće ne može postojati u bilo kojem obliku.
- HadiRa
#74 Re: Sta se desi kad ulozimo Srce ?
joj tebe, pa napolju sam, nego gdje.. ali svi posakrivali svoja Srcadsupercali wrote:Izadji s foruma malo vani mozda i nadjes
- HadiRa
#75 Re: Sta se desi kad ulozimo Srce ?
fino si ovo kazala VojvotkinjaVojvotkinja wrote:Šta se desi... pa treba uložiti pa da se vidi šta se desi... Nije kod svakog isti produkt
treba naci tu zlatnu sredinu, ona je valjda najbezbolnija..
iako sam ja ponijela slomljeno srce iz ljubavi.. hmm, pretpotsvaljam da nisam bila dobro izvagala neke stvari.