sta radite kada vam...

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

#1 sta radite kada vam...

Post by Bea_Trix »

je dosadno? :D omiljena zabava/razbibriga? naravno, forum se podrazumijeva. :D

kad procitam sve sto sam planirala, kad je na forumu dosadno, najcesce prosetam.

znalo mi se dogoditi da se pokvari slika na kablovskoj kad je nesto sto redovno gledam i da posizim :D - zato sto gledam tv SAMO kada je nesto sto me zanima, sto provjerim u programu. nekim ljudima koje znam je stalno televizor upaljen i saltaju kanale :?

nekoliko ljudi mi je reklo da nema zivaca da cita, meni se bas smire nervi nakon nekoliko recenica :D nekima opet dosada prolazi samo u drustvu.

kad sam jako umorna... dovoljno mi je samo lezati i mozak na pasu :D gleda dawn u plafon :D

sta vi radite?
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

pojam "dosadno" je meni nepoznat. :D

puna obaveza: od fax-a pa do posla.
volim prosetati, trcati (kad mogu :D ), naci se na kafici sa prijateljima, TV mi je non stop ukljucen a ne znam kad sam zadnji put nesto pogledala :D . kad nemam nista previse da citam u vezi posla, fax-a onda se volim zavaliti i citati neku dobru knjigu. :)

p.s. ja ne navracam na forum radi dosade, nego sto imam ovdje famEliju koju je red obici po nekad. :D
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

cHupjahalic@ wrote:pojam "dosadno" je meni nepoznat. :D

puna obaveza: od fax-a pa do posla.
volim prosetati, trcati (kad mogu :D ), naci se na kafici sa prijateljima, TV mi je non stop ukljucen a ne znam kad sam zadnji put nesto pogledala :D . kad nemam nista previse da citam u vezi posla, fax-a onda se volim zavaliti i citati neku dobru knjigu. :)

p.s. ja ne navracam na forum radi dosade, nego sto imam ovdje famEliju koju je red obici po nekad. :D
hehe, ja najvolim kada sam zaposlena jer uglavnom radim stvari koje me zanimaju. primijetila sam i da se bolje osjecam ukoliko mi je raspored popunjen :D

a nalete odmori i tako to, kad me niko nigdje ne goni (vidi pod: gledanje u plafon :D).
Dirty Harry

Post by Dirty Harry »

Šetnja, biciklo, piće s nekim od prijatelja ...
Forum :D, TV, čitanje ...
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

Iskreno, ponekad se sa sjetom sjetim onih bezbriznih dana "kod matere" :D kad sam se ubijala od dosade; nekada toliko da sam izvoljevala sta cu jesti, pa prepadala ukucane da sam bolesna il' sta... :D

Prije sam znala u cugu knjigu procitati, da je ne znam kolika...ne spavam, ne jedem (il' mi mati donese u sobu)...a sada mi treba da se nakanim, koncentrisem, nastelim, yebiga... :x

Ne sjecam se kada mi je bilo dosadno zadnji put (osim mozda u drustvu nekih ljudi :lol:), ali cini mi se da sam jednom ostala kuci potpuno sama (meshcini prosle godine) i da nisam radila ama bas nista: jednostavno sam uzivala u cinjenici da mi je dosadno i nisam opste pokusavala nista da uradim na tom planu.....
King Kikapu

Post by King Kikapu »

u jako rijetkim trenucima dosade

http://www.trackmanianations.com
Wednesday

Post by Wednesday »

vidim da cHupjahalic@ kaze da ne poznaje dosadu, i da je jako zauzeta. prisustvo osjecaja dosade nema veze s brojem obaveza u toku dana. to je do psihe. meni se zna desit da sam u guzvi cijeli dan, pa da umirem od dosade, a nekad mi je cijelo poslije podne slobodno, a ni traga dosadi. kad mi je dosadno mp3 u usi, ili na MSN. :D
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

Wednesday wrote:vidim da cHupjahalic@ kaze da ne poznaje dosadu, i da je jako zauzeta. prisustvo osjecaja dosade nema veze s brojem obaveza u toku dana. to je do psihe. meni se zna desit da sam u guzvi cijeli dan, pa da umirem od dosade, a nekad mi je cijelo poslije podne slobodno, a ni traga dosadi. kad mi je dosadno mp3 u usi, ili na MSN. :D
ma nisam bas tako mislila, ali vidim i ja da se taj dojam moze steci citajuci moj post na ovoj temi. :)
meni je znalo biti milion puta dosadno na poslu sa kojim sam se nedavno pozdravila a jedan od razloga je bio sto sam kroz sve moguce radne obaveze prosla i sve mi je na kraju bilo svaki dan "isto".

kod mene je isto kljucna rijec fleksibilnost kad je posao u pitanju a tako isto inace i ostale stvari (zasto npr svaku nedjelju odvojiti za kino kad se to moze uraditi nekada i nekim drugim danom). :)

meni zna biti dosadno kad sam tuzna, jer onda usmjerim svoje misli samo na jednu stranu i vrijeme sporije prolazi. :roll:
Bea_Trix

Post by Bea_Trix »

jeste, kad sam tuzna nista mi se ne da i sve nekako s pola srca :roll: pa moze biti dosadno... inace - najcesce se javi kad nesto cekam, iscekujem, malo se zabavim da zaboravim, ali dodje pet do dvanaest kad samo na to mislim :D
Bea_Trix

Post by Bea_Trix »

Wednesday wrote: kad mi je dosadno mp3 u usi, ili na MSN. :D
msn mi brzo dosadi, ali me mp3 moze spasiti, od zatisja u kancelariji, pa sve do maratonskih voznji trolama, tramvajima i busovima... i lijepo ne cujes ljude oko sebe, nema zamora... proleti zacas :D

hm.. ali imaju stvari koje radimo "da nam prodje vrijeme" a ima stvari za koje jedva cekamo da imamo slobodnog vremena.

mada sam znala nekad naci neku "zvaku za mozak" da mi prodje vrijeme, cesto sam se pitala, hej pa to mi zivot prolazi :D cuj da mi prodje vrijeme :D
Neelix

Post by Neelix »

oj dosadne teme :oops: :D
Post Reply