Sama procijeni
Moderator: anex
s ovim boldiranim se ne ide nigdje...pa ni na kafuStitch__ wrote:ok
ako je nafuran a ustvari nema pojma, onda nauci real
ako je podmukao i mislis da vara cure - nauci juventus![]()
ako imas sliku i vidis da je ruzan - nauci barcelonu
ako bude kakav maneken - nauci Milan
ako ima para ko blata a beze je, misli da parama sve moze kupit - nauci Chelsea
Ako je hinja - nauci bayern
ako ti se cini da je beze, a iznenadi te pozitivno, nauci villareal
samo pod uslovom da je bijela majica utrpana u trenerku ..i da se vidi zlatni lanac...KingDamir wrote:Ne znam,ja volem obuci trenerku nekako mi je fensi,cure se pale na to![]()
samo pod uslovom da je bijela majica utrpana u trenerku ..i da se vidi zlatni lanac...KingDamir wrote:Ne znam,ja volem obuci trenerku nekako mi je fensi,cure se pale na to![]()
Jordan pa sta ce ti savijeti ti si to vec puno bolje slozilaJordan26 wrote:suknja tamno plava do ispod koljena ( druga opcija su pantalone...nemam nis casual da me ubijesh..sve mi je formal odjeca za posla...e imam lanene pantalone.. u krajnjem slucaju mogu njih..al su mi presiroke) ...bijela pamucna majica...skroz obicna...malo sminke...sandale preslatke-pluto tri crna kaisica-kopcanje oko noge..
nadam se da on nece gledati u sandale![]()
..ovo mala-i samo da ti se pohvalim...
HvalaJordan26 wrote:![]()
yes blind dejt
![]()
Dont Let hvala ti si jedina sa dobrim savjetima do sad..poslusacu te...date se odgadja mojom krivicom za ponedjeljak...
slazem se s tobom...u pitanju su nijanse....i ja se jezim kad vidim cure na cijem licu se vide trag izmedju rumenila i njene boje koze....ili jos gore ona crta na dnu obraza od puderaDont Let wrote: Ja nikad, ali baš nikad ne stavljam rumenilo. Jednom su me natrackali i svi buljili u mene, nije im bilo jasno šta je to drugačije na meni. Možda sam ljepša bila, ono sjaj i slično, ali thx-but-no-thx. Ovo ja onako ....da napišem![]()