Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zoya wrote:Gledam ovaj Black friday i kontam da polovinu onoga što je na sniženje ne bih nikada na sebe navukla a ne kupila po sniženoj cijeni.
Postoje li komadi odjeće/obuće koje ne bi nikad kupili ma koliko da su u modi?
Kako ne,poderane farmerke ili uske.To mi je onako mladalacki-gay
vjesticanametli wrote:Meni bas ok ovo hahhaha sve vise kombinujem tene uz ostalo a ove cipele gore od monca hahhahah kako je odvratnooooo
Da,sada je to in. Sjecam se da se to u Americi vidjalo jako- odjeca profesionalna, na nogama teniske i kod miskih i zenskih. Objasnjenje je -udobno je i to se za neke dizajnere smatralo papansko kao i za nas u EU.
vjesticanametli wrote:Meni bas ok ovo hahhaha sve vise kombinujem tene uz ostalo a ove cipele gore od monca hahhahah kako je odvratnooooo
Da,sada je to in. Sjecam se da se to u Americi vidjalo jako- odjeca profesionalna, na nogama teniske i kod miskih i zenskih. Objasnjenje je -udobno je i to se za neke dizajnere smatralo papansko kao i za nas u EU.
hahhaha da ali ne pregonim toliko...kod mene na posli hit jebo sluzbena odjeca i u tenama ojjjjj vala nisi na meeting vazdan qq ccc