Sta jedete na poslu?
Moderator: anex
-
Leonid Breznjev
kod nas se na poslu radi... ne jede se.. proslo vrijeme toplih obroka i grijalica za parenje polnih organa, dok raja na red ceka! 
- Amazonka27
- Amazonka27
- Amazonka27
- legionarka
nutelu--kasikom
suhe sljive, suhe kajsije... i brdo oraha

suhe sljive, suhe kajsije... i brdo oraha
- Amazonka27
Izgleda da su puno stavili luka...dajgle onog sa kacketomstecak wrote:
Zoran Milanović burek kod SDA-ovaca))
- skahu
neshto wrote:
ja uzmem u robotu jer mi je blizu. stoji im u zamrzivaču sa ostalom ribom a garant ima i u drugim većim centrima. providno vakum pakovanje, ono kao narezana salama. čak je i domaći proizvod, pravi ga tropic iz banjaluke.
nije baš jeftino, 100g - 3,80km al ko voli extra je.
pustiš par minuta da se odledi i u sendvič...
usput kupi zelenu salatu, (možeš jedan list ponijeti od kuće ako ti ne treba čitava glavica), a kod kuće napravi ovo:
1 dl maslinovog ulja
1/3 dl finog sirćeta (najbolje balsamico)
malo soli, bibera, peršunovog lista, origana.
stavi u jednu flašicu i dobro promućkaj.
ponesi to na posao pa kada praviš sendvič od one pastrmke stavi i onaj list salate i paspi sa ovim dressingom
neš se pokajati
-
neshto
eee hvala!!!skahu wrote: usput kupi zelenu salatu, (možeš jedan list ponijeti od kuće ako ti ne treba čitava glavica), a kod kuće napravi ovo:
1 dl maslinovog ulja
1/3 dl finog sirćeta (najbolje balsamico)
malo soli, bibera, peršunovog lista, origana.
stavi u jednu flašicu i dobro promućkaj.
ponesi to na posao pa kada praviš sendvič od one pastrmke stavi i onaj list salate i paspi sa ovim dressingom
neš se pokajati
a ide li malo bijelog luka u to
i ja inače volim eksperimentirati s tim stvarima...
- alcho
Imaju u urban grillu Brajlović jedinstveni cevapi i pljeskavice bez mesa...cudo nad cudima, valjda neki dijetalni proizvod. Izgleda isto k'o da je s mesom i pise da je s mesom, ali kad jedes ne osjetis nikakav ukus, pogotovo ne ukus mesa... Jednom sam uzeo hamburger i otvarao ga da vidim da nisu zaboravili pljeskavicu staviti... 
-
neshto
hehe, mislio sam za inače naravnoskahu wrote:@neshto:
naravno da ide, ali pošto jedeš na poslu nije preporučljivo
![]()
a ti kako hoćeš
hej, čuo sam prije nekog vremena da negdje na čaršiji ima mali restorančić gdje serviraju suši, pa zna li iko gdje je to ako ga ima još??
i naravno valja li čemu
-
WizzardFromBOZ
ne znam odakle se javljas, ali mi to izgleda kao jos jedna tipicno bosanska predrasuda.karanana wrote:Mene sramota donositi hranu od kuce na posao. Reci ce raja da sam sitnicar i shkrtac.
ovdje gdje radim ljudi zaradjuju od 4-5000 dolara mjesecno i opet vecina sebi donosi hranu od kuce. i nitko ih ne smatra da su "sitnicari" ili "skrti". nitko ti ne moze napraviti bolju i zdraviju hranu nego ti. naravno ako znas, jer ima i onih koji ne znaju...
- jaba
- Location: grad izmedju dvije rijeke na ravnici u zemlji oblika srca
Meni su se zgadili bureci, cevapi, chikenburgeri,hamburgeri vec dvije godine to jedem i zato sam poceo od kuce nositi dorucke: grah, sataras, brokule u kajmaku.... jutros sam bio malo polijen pa sam ponio konzervu tunjevine pa cu sebi kupit limuna i zelene salate i to sve pomjeshat. 
-
melb26sa
Imas Karuzo iza Markala (znaci nije na carsiji) tel. 444 647; 061 803 752neshto wrote:hehe, mislio sam za inače naravnoskahu wrote:@neshto:
naravno da ide, ali pošto jedeš na poslu nije preporučljivo
![]()
a ti kako hoćeš
hej, čuo sam prije nekog vremena da negdje na čaršiji ima mali restorančić gdje serviraju suši, pa zna li iko gdje je to ako ga ima još??
i naravno valja li čemu
Valja, naravno.
- samson
#74 Re: Sta jedete na poslu?
sendvic od tunjevine i cokoladu 
-
redondo72
#75 Re: Sta jedete na poslu?
Ne znam da li igde postoje lošiji fast food restorani nego ovde. A tek ovi flajeri, ko pre 30 godina. Dno. Šteta što nemam skener pa da postavim beogradske sa ponudom. Svaki dan mi bar po dva flajera u poštanskom sandučetu. Ovde sam za tri godine dobio samo jedan Dandijev.
A rade valjda do 10 uveče.
Al dobro, zato je ovde džabana klopa, a može da se ubode. Preporučujem piletinu sa roštilja na pijaci Koševo, onda burek ispod sača isto na Koševu kod Građevinskog i eventualno rolovanu piletinu kod Dandija.