Sta jedete na poslu?

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
Amazonka27

Post by Amazonka27 »

Image

Image

Image

Image
Image
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

*ebo te u AT za ove pare ne bi mogao ni kruh kupit :D
Amazonka27

Post by Amazonka27 »

Image
Image
Image
Image
sulesavic

Post by sulesavic »

mamica papucarka wrote:*ebo te u AT za ove pare ne bi mogao ni kruh kupit :D
Ima krajeva u jednoj nam & jedinoj u kojima se cijelu heftu mo¾e jesti za cijenu jednog bilo èega s ponuda ovih jelovnika...
mamica papucarka

sulesavic wrote:
mamica papucarka wrote:*ebo te u AT za ove pare ne bi mogao ni kruh kupit :D
Ima krajeva u jednoj nam & jedinoj u kojima se cijelu heftu može jesti za cijenu jednog bilo čega s ponuda ovih jelovnika...
dze bolan :lol:
e vala, radije cu nabrat dzanarika, nego jest meso od po marku :D
Wednesday

Post by Wednesday »

za sve koji vole doner (kebab), meni licno nije nesto, ali svi ostali su ludi za kebabom iz mutvaka- onim u rolni :D
mislim da ima dosava na 062-230-100 :thumbup:
mamica papucarka

teletrader wrote:Posto zhivim u jednoj siromasnoj drzhavi,za dorucak kifla i jogurt..
Ali ne obicni,nego onaj neobicni sa 1% masnoce..
:D

Samo da pitam ove koji spominju cevape,pizze,piletinu vako nako i to sve,kako vidim u vrijeme dorucka a ne rucka..
Je'l mozhda radite u Rudniku uglja Banovici,il' vas Bog dao pa vam se ne prima?
:-)
jel se to cuvas :D ili si postao pravi Austrijanac. :D Svaki dan za vrijeme pauze trk u SPAR pa narezi dva tri lista puten wurst pa metni u semmel :lol:

Image
Last edited by mamica papucarka on 05/11/2007 16:52, edited 1 time in total.
Amazonka27

Post by Amazonka27 »

Image
Image
Image
Image
Amazonka27

Post by Amazonka27 »

Umorila sam se, a sporo i i de...nastavak u sljedecem broju posto sam u stisci s vremenom:D
goldenlily

Post by goldenlily »

neshto wrote:ako imas mikrovalnu, JAMI jela znaju biti odlicna.
ja inace često ponesem hranu od kuce, vala mi nije ofirno, bar se najedem. noc prije spremim neke makrončiće il nešto i u kutijicu... a u zadnje vrijeme sam se navukao na dimljenu pastrmku, mmmm. slično dimljenom lososu samo blažeg okusa. to u kukuruznu zemičku mrvicu luka i extra promjena što se tiče sendviča...
Gdje kupuješ tu dimljenu pastrmku?
neshto

Post by neshto »

goldenlily wrote:
neshto wrote:ako imas mikrovalnu, JAMI jela znaju biti odlicna.
ja inace često ponesem hranu od kuce, vala mi nije ofirno, bar se najedem. noc prije spremim neke makrončiće il nešto i u kutijicu... a u zadnje vrijeme sam se navukao na dimljenu pastrmku, mmmm. slično dimljenom lososu samo blažeg okusa. to u kukuruznu zemičku mrvicu luka i extra promjena što se tiče sendviča...
Gdje kupuješ tu dimljenu pastrmku?
ja uzmem u robotu jer mi je blizu. stoji im u zamrzivaču sa ostalom ribom a garant ima i u drugim većim centrima. providno vakum pakovanje, ono kao narezana salama. čak je i domaći proizvod, pravi ga tropic iz banjaluke.
nije baš jeftino, 100g - 3,80km al ko voli extra je.
pustiš par minuta da se odledi i u sendvič...
anais_nin

#37 Re: Sta jedete na poslu?

Post by anais_nin »

Amy82 wrote:Sta jedete/doruckujete/rucate na poslu???

Ne mogu vise smislit sendvice, pizzu, piletinu, salatu s piletinom...

Joj a gladnaaaaaaaa :shock: :shock:

naucis fino iz skole nasih mama....noc prije se skuha kod kuce...pa se uzmu kutijice (mozes i dizajnerske one torbice, ako ce te vise zabaviti), fino spakujes sebi normalan rucak i poneses na posao :D jedini je problem sto ce ti se kolege u neka doba poceti privaljivati :lol:
neshto

#38 Re: Sta jedete na poslu?

Post by neshto »

anais_nin wrote:

naucis fino iz skole nasih mama....noc prije se skuha kod kuce...pa se uzmu kutijice (mozes i dizajnerske one torbice, ako ce te vise zabaviti), fino spakujes sebi normalan rucak i poneses na posao :D jedini je problem sto ce ti se kolege u neka doba poceti privaljivati :lol:
hehehe, to je istina:D
neko gore spomenu da ne nosi da ne bi ispo škrt i šta ja znam al bude upravo druga situacija:D svi hoće biti dobri s tobom da mogu gricnut, ćopnuti:D
danas

#39 Re: Sta jedete na poslu?

Post by danas »

anais_nin wrote:

ne mogu to, zapravo mogu -- samo ako je pita u pitanju...
sve ostalo mi je mrsko vuc jer ionako imam 100 nekih zajebancija nosit na posao :-)

a sta jedem -- evo topli sendvic, pesto grilled chicken sa fresh mozzarella cheese :-) jos sam im rekla da mi stave ekstra crvenog luka, sad sam sigurna da mi niko nece u kancelariju uci :lol: :lol: :lol:
anais_nin

#40 Re: Sta jedete na poslu?

Post by anais_nin »

danas wrote:
anais_nin wrote:

ne mogu to, zapravo mogu -- samo ako je pita u pitanju...
sve ostalo mi je mrsko vuc jer ionako imam 100 nekih zajebancija nosit na posao :-)

a sta jedem -- evo topli sendvic, pesto grilled chicken sa fresh mozzarella cheese :-) jos sam im rekla da mi stave ekstra crvenog luka, sad sam sigurna da mi niko nece u kancelariju uci :lol: :lol: :lol:
pa zato rekoh dizajner krpice :lol: ovde napravise umjetnost od tih zezancija za pakovanje rucka....torbica vaka, kutijica naka, pa se sve to uklopi s garderobom.... :D

ne znam vala, meni za moj guz nista nije mrsko....pa ni hranu nosat :-) :D a druga stvar je sto kad skontas da se 5 dana u sedmici hranis van kuce, meni odmah postane manje mrsko....barem ovako (donekle) znam sta stavljam u hranu :D

takodje ako ti je mrsko kuhati svaku noc, ima i druga opcija...napravis malo vise, zamrznes, pa vadis iz zamrzivaca po potrebi :D
danas

Post by danas »

ma znam, probala sa sve to -- ali fakat ne mogu... :roll:
dok ponesem tasnu, pa torbu sa fajlovima, pa lap-top... samo mi fali jos neka contra i da mislim hoce li se sarma prosut :lol:
imam super restorancica blizo, jedem sta mi se dopada taj dan a ne sta moram i sta je ostalo od jucer... :-) sa tim da pocesto i zaboravim da rucam... :roll:
Ivanche

Post by Ivanche »

imamo ruchak na poslu svaki dan...pa ko svedski sto...uvjek ono najbitnije, salata, meso i riza/krompir...a onda sendvici...ma ljepota, ne moram se peglati sa tim...uvjek sam to mrzila dok sam isla u skolu...
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

Sta jedete na poslu?
nista :D
pitt

Post by pitt »

danas wrote:ma znam, probala sa sve to -- ali fakat ne mogu... :roll:
dok ponesem tasnu, pa torbu sa fajlovima, pa lap-top... samo mi fali jos neka contra i da mislim hoce li se sarma prosut :lol:
imam super restorancica blizo, jedem sta mi se dopada taj dan a ne sta moram i sta je ostalo od jucer... :-) sa tim da pocesto i zaboravim da rucam... :roll:

ama zar u tom prtljagu sto ti nazivas tasnom nema mjesta za 2 avrka bureka, malo jogurta, serpicu graha, malo kiselog kupusa i glavicu luka? :roll: :D :D
Ivanche

Post by Ivanche »

hajd sta te gabrim vjerovatno zato imas liniju boli glava :D
danas

Post by danas »

pitt wrote:
danas wrote:ma znam, probala sa sve to -- ali fakat ne mogu... :roll:

ama zar u tom prtljagu sto ti nazivas tasnom nema mjesta za 2 avrka bureka, malo jogurta, serpicu graha, malo kiselog kupusa i glavicu luka? :roll: :D :D
ima, ali se prospe pa sam odustala :D :D ko ce bolan kupit grah i kupus po tasni :lol:
Bumbar

Post by Bumbar »

danas wrote: ama zar u tom prtljagu sto ti nazivas tasnom nema mjesta za 2 avrka bureka, malo jogurta, serpicu graha, malo kiselog kupusa i glavicu luka? :roll: :D :D
ima, ali se prospe pa sam odustala :D :D ko ce bolan kupit grah i kupus po tasni :lol:[/quote]

a tek se mirisa rijesiti... :lol:
pitt

Post by pitt »

pa imas one plasticne ziplock i sranja :D:D zamandali i grahce na tavce sigurno do posla :D:D samo pazi kad otvaras casu sa kiselim kupusom....da nema niko oko tebe :D:D:D
teletrader

Post by teletrader »

mamica papucarka wrote:
teletrader wrote:Posto zhivim u jednoj siromasnoj drzhavi,za dorucak kifla i jogurt..
Ali ne obicni,nego onaj neobicni sa 1% masnoce..
:D

Samo da pitam ove koji spominju cevape,pizze,piletinu vako nako i to sve,kako vidim u vrijeme dorucka a ne rucka..
Je'l mozhda radite u Rudniku uglja Banovici,il' vas Bog dao pa vam se ne prima?
:-)
jel se to cuvas :D ili si postao pravi Austrijanac. :D Svaki dan za vrijeme pauze trk u SPAR pa narezi dva tri lista puten wurst pa metni u semmel :lol:

Image
To ja ni pascetu ne bi dao,da mi ne bi sutradan Greeenpeace na vrata pokucao..
Hem se cuvam,hem cuvam za Touarega pa malo manje jedem :D
Amy82

Post by Amy82 »

Moja mama svako jutro sebi napravi sendvic ili nesto u taperver spremi...meni to mrsko naravno, jer ne znam ujutro na kojoj sam planeti...

Jutros i meni ostavila uzinu, dva mala sendvica i cokoladicu :D :D :D ...ko da cu u skolu :D :D :D a ne na posao ...

Hvala mama! :lol: :lol:
Post Reply