Sportski grudnjak

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Kljblj

#76 Re: Sportski grudnjak

Post by Kljblj »

Mislila sam ih naručiti preko interneta, ne vjerujem da ću u narednim mjesecima ići igdje dalje u inostranstvo. :sad: A moja mama htjela naručiti one grudnjake iz Top Shopa, ipak neće. :)
kojeime

#77 Re: Sportski grudnjak

Post by kojeime »

.
Last edited by kojeime on 09/08/2012 13:19, edited 1 time in total.
Kljblj

#78 Re: Sportski grudnjak

Post by Kljblj »

Ma ja sve grudnjake i topove ravnam prema fizičkoj aktivnosti, i u svakodnevnom životu trčim za komercijalom,tramvajem, taksijem, kad kasnim itd. pa mi mora uvijek biti na visini zadatka. :)
kween

#79 Re: Sportski grudnjak

Post by kween »

ej ekipa da se javim ...:)
bila danas u bbi odem u skiny...i tamo teta neka ne previse ljubazna :D tacno joj je muka bila da ustane i da mi pokaze ..postoje dva modela , al nema brojeva oba, pa je bio ovaj jedan samo 75b crni ..navodno treba im doc al pojma nema ni kad ni sta..ima vise modela al su korpe druge ,c , d e a tako su i cijene druge odma..
ova je bio 64 kad pitam koja je razlika ni ona sama ne zna ... :D
odem probam malo se iskacem po kabini jel :-) ono ok je moze proci steze materijal je super al idem ja reko jos da pogledam :)
odem do lifta cekajuci vidim onde lisca hop zdravo imatel tako to ..ima jupi reko dva modela s zicom i bez ..odem ja probam ovaj sa zicom 55KM..a bez zice 35..
ajme majko mila nidje veze prava muka sto s to navlaci preko glave nema kopcanja pozadi ,cisti pamuk neki ovaj bez zice obicni topic 35KM ko oni n apijaci po 5, 10, ,,sa zicom nema vece razlike malo je i deblji ko za zimu i ono vec me srklet hvata jedva sm skinula ono preko glave :D reko boze ako je ovo 55..onda onaj tamo ne vrijedi 64 nego 164 sta ovi ovde prodaju..
vratim se ja tamo fino , gotovo s razlgedanjem i kupim :)
gledacu jos da mi neko posalje iz vana ovaj shock absorber dok vidim kakve su cijene i to ..

hvala ljudi ;-)
NeyTheHa

#80 Re: Sportski grudnjak

Post by NeyTheHa »

Kakav je taj u skiny-u?

Ja sam danas skakutala po Lisci, al ne drze mi oni nekako bas najbolje, plus sto nema 70-ka koja meni treba nego od 75 pa navise :/
kween wrote:ej ekipa da se javim ...:)
bila danas u bbi odem u skiny...i tamo teta neka ne previse ljubazna :D ...
kween znas li je li u skiny-u ima velicine 70?
da ne idem opet dzaba (ja danas usla i samo letimice pogledala, as you said, one tete i nisu bas raspolozene nesto bile, i izadjem.. )
kween

#81 Re: Sportski grudnjak

Post by kween »

meni su ti u lisci koma..ni s od sportkog prvo ono navlacenje preko glave znaci srklet me ufatio :D
onaj s zicom je ko io onaj s pijace obicni od 5 km s zicom plus debel pamucni uzas a kosta 55 onaj bez obicni topic..
ovaj u skiny je super nema 70 , mada bi i meni odgovaro 75 je najmanji bar tako ona kaze ...al vjeruj da je super ovaj 75 b mada sam ja uzela danas zadnji:( jer kad sam vidjela ovu katastrofu u lisci sta nude odma sam se vratila i zavrsila s tim ..
rekli su da ce im doc roba al kad sta kako teta nije bila raspolozena da daje odgovore nece kao sigurno za 10 dada a pitaj Boga hocel i za mjesec..

nabolje da se udruzimo i da narucimo iz vana :D pa sta bude hah
ne znam gdje jos ima skiny da pogledas..al 75 je najbolji , trebalo bi da probas je je mali , materijal je super pravo ko svilenkasti onaj pamuk bas sportski ..
NeyTheHa

#82 Re: Sportski grudnjak

Post by NeyTheHa »

Thnx na info :)

Nista, uzeti siroke zavoje i zamotati i pritegnuti dooobro, ovaj soping je fail u Sa :mrgreen:
kween

#83 Re: Sportski grudnjak

Post by kween »

NeyTheHa wrote:Thnx na info :)

Nista, uzeti siroke zavoje i zamotati i pritegnuti dooobro, ovaj soping je fail u Sa :mrgreen:
slazem se totalno..i ono sto ima papreno je a jos uvijek nije to to sto se trazi
znaci odvojis pare al nemas da kupis ono sto trazis..zalosno
AkashaSa

#84 Re: Sportski grudnjak

Post by AkashaSa »

Ja sam viđala te sportske grudnjake (h&m) u tiffany-u (za one koji ne znaju na socijalnom i u hrasnom robot)
Mislim da nema malih brojeva, ali eto, pogledajte ;)
Post Reply