Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
cijena je izmedju 10-15 KM, nista strasno...a sad za modele ne bih bas znala reci, ja ih ne koristim odavno pa nisam zagledala, samo onako bacila pogled u prolazu
Hvala @hadzinice na lijepim željama i hvala svim curama na sugestijama
Amazonka27 wrote:velicine? Ja ne znam sta je ovo...vise spuzve ima u grudnjaku nego u mom trosjedu...i ako se nadje kakv bez spuzvi...brojevi u minusu...
Je l' tražiš sportske grudnjake ili? Ovaj koji sam ja kupila (sa slike gore) nema spužve, obični je, pamučni. Veličine su one: 75, 80, 85 ...
govorim uposte da je sve spuzvasto znam da sportski nemaju spuzve...al me zanimaju velicine kao sto rekoh...naletim ja na takve...ali su maleckiiiiiiii
Amazonka27 wrote:govorim uposte da je sve spuzvasto znam da sportski nemaju spuzve...al me zanimaju velicine kao sto rekoh...naletim ja na takve...ali su maleckiiiiiiii
imas problema sa velicinom grudnajka? tako reci, da svijet razumije da nije do "maleckih" grudnjaka vec do punasnih prsa ...btw..znam kkao vam je, a ja se osipam od tih "armiranih" sisobrana
ja bi ono zakonom zabranila zbog:
neudobnosti,
diskriminacije,
obmane
hadzinica wrote:
moze onaj umetak koji ide u dinji dio kosarice ali mi govorimo o grudnjacima cija je povrsina komad "spuzve" zasiven izmedju tkanine ..ma vidi se da si ti probao svega par modela
a ovo za zice...pa lakse skinuti grudnjak( da te ne ubode) nego trpiti bol
kosarice
glede zadnje rechenice - pa i ja to govorim svo vrijeme
walkabout wrote:ugradjujemo a i skidamo spuzhvaste uloshke po kucama
dodatno izvlachenje/uvlachenje armature po potrebi - besplatno
Firma:
"Bruzhalteri, korzeti i steznjaci za sva doba"
"Vasha udobnost je nasha nada"
ma saftali ti je to. ja im se nudim da im besplatno pridržavam sise. udobnost je zagarantovana, ruke mi se prilagođavaju veličini i obliku dotičnih, a još imaju i termoregulaciju. može li bolje
bez_ideje wrote:E te spuzvaste sve meni proslijedite
Ja to svakako nosim samo kad izlazim,funkcije neJma sem estetske......pa haj,kad ga vec nosam,nek je maskenbal
hahahah bra'o. Prije neke dvije godine mozda, kazu meni na jacapi grudnjaka kakve ti dusa zeli. I odem ja da i ja kupim taj grudnjak iz snova za pet maraka jer uvijek izletim minimalno 30-40. i odem i normalno ne mozes probati, ono opipam, ko malo potvrd, al kontam za oet maraka je zlatan. i kupim ja i dodjem kuci i nataknem ga da paradiram, ma ni naopako, kipi iz njega na sve strane a one spuzve tvrde, pa slijepe, a ljeto bilo, griju brate, po celu se znojis od njega. i tako ja batalim jacapi i nastavim izlijetati pare za svoje ljubimce, a onaj sam ostavila kao uspomenu da ne ponovim istu gresku ).
A inace sam luda za njima! Najdivniji komadi odjece definitivno, ne znam ni koliko ih ima, ali je solidna kolekcija
Ma meni oci ostanu redovno na onim grudnjacima po pijacama,u sto boja,sara i dezena..... jest da ne valjaju 2 pranja ,al su neuporedivo veseliji (i spuzvastiji) od onih po radnjama