SMINKA oliti MAKE-UP
Moderator: anex
- Ductus Holedocus
#9776 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
je li neko narucivao avonove testere karmina ? kako izgleda pakovanje istih?
-
nera18
#9777 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
mali karminiciciDuctus Holedocus wrote:je li neko narucivao avonove testere karmina ? kako izgleda pakovanje istih?
- beautyfool
#9778 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
U ljepoti i zdravlje dodje primjerak tog puderaKona__ wrote:Citam solidne kritike ovog novog Bourjois Flower Perfection
U CM kazu tek 15. stize, zna li ko hoce li doci gdje ranije?
-
nera18
#9779 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
napisi koji ti treba, dam ti ako imam, a imam ih dostanera18 wrote:mali karminiciciDuctus Holedocus wrote:je li neko narucivao avonove testere karmina ? kako izgleda pakovanje istih?
- Ductus Holedocus
#9780 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
ih,dosta mi treba:) Uglavnom,jace boje 
- Michun
#9781 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
meow
Save 20% Code : JingleCat
PLUS: choose our FREE SHIPPING
$30 minimum order requirements apply for FREE worldwide shipping!
Save 20% Code : JingleCat
PLUS: choose our FREE SHIPPING
$30 minimum order requirements apply for FREE worldwide shipping!
- Nadinka
#9782 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ma trebao je odci pocetkom decembra i nam asu ga najavili prije mjesec, ali nema ga josKona__ wrote:Citam solidne kritike ovog novog Bourjois Flower Perfection
U CM kazu tek 15. stize, zna li ko hoce li doci gdje ranije?
Koliko ja znam Bourjois je Chanelova jeftinija linija, nesto kao sto je garnier l'orealov, zato i jesu tako odbri
meni su njihove little round pot sjenice super, al ne kontam, kad kupim one 3 u jendom pakovanju ne budu mi ni blizu, a vama?
i volem njihova sjajila
-
benjo08
#9783 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Cure,
ima li neko preporuku za neku kremu za lice, sa nekim prirodnim sastojcima, bez parabena i sl.
hidratantna, za normalnu-mješovitu kožu???
L'Occitane?
Alverde??
ima li neko preporuku za neku kremu za lice, sa nekim prirodnim sastojcima, bez parabena i sl.
L'Occitane?
Alverde??
- Michun
#9784 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
idi na temu njega tijela - tamo ima o kremama.benjo08 wrote:Cure,
ima li neko preporuku za neku kremu za lice, sa nekim prirodnim sastojcima, bez parabena i sl.![]()
L'Occitane?
Alverde??
ja muku mucim sa istom stvari kao i ti...
mislim da cu uzeti etre belle u la meru.
ove koje si nabrojala + XY drugih mi ne odgovaraju. masti mi se T zona.
- LieToMe
#9785 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
ja sam skontala da kako nisam neko vrijeme posjecivala ovaj dio foruma uspjela sam da djelimicno potrosim zalihe sminke i sprijecim kupovinu nove
isto ovisnik koji se skida sa droga
uletim na temu s vremena na vrijeme, ali odoljevam... ona drama zvuci privlacno ali posto sam nedavno kupila maybelline the falsies volum express onu sa krivom cetkicom (koja mi je katrastrofa btw) pricekacu da je bar privedem kraju prije nego investiram u dramu
bar sam u necemu karakter 
uletim na temu s vremena na vrijeme, ali odoljevam... ona drama zvuci privlacno ali posto sam nedavno kupila maybelline the falsies volum express onu sa krivom cetkicom (koja mi je katrastrofa btw) pricekacu da je bar privedem kraju prije nego investiram u dramu
-
benjo08
#9786 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
hvala tiMichun wrote:idi na temu njega tijela - tamo ima o kremama.benjo08 wrote:Cure,
ima li neko preporuku za neku kremu za lice, sa nekim prirodnim sastojcima, bez parabena i sl.![]()
L'Occitane?
Alverde??
ja muku mucim sa istom stvari kao i ti...
mislim da cu uzeti etre belle u la meru.
ove koje si nabrojala + XY drugih mi ne odgovaraju. masti mi se T zona.
- anelie
#9787 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Partizzanka wrote:Oriflame smo davno ispricaleja mislim
![]()
kad smo vec kod toga koristi li ko Alvedere ili alverde ili tako nekako kozmetiku
ja kupila kad sam bila dole ...u dm-u, rekla mi prodavacica da je prirodno
i fakat pise na pakovanju da je prirodno i sve su eko uzgojeni sastojci (najvise koriste neven) i jos neka eko etericna ulja i tako to
ja imam piling - pravo je fini i blagi sa nevenom i marelicom
i imam isto sa nevenom toniranu kremu i ona mi je super odgovara mi onako malo stavim cisto reda radi![]()
ima li jos neko da koristi??
sta jos imaju
vidjela sam da imaju svasta ponesto na standu
ja sam svasta njihovo probala,nesto mi je super a nesto mi je grozno bilo.kreme mi uglavnom ne odgovaraju,premasne su im i ne upiju se nikako.imala sam jojobu i od nje su mi akne izbile po celu,a nikada nemam takve reakcije na kreme ni na sminku.avokado krema mi je isto bila premasna,tesko se razmazuje.tonirana mi je bila pretamna i isto masna i sklizne s lica jako brzo.
labelo od nevena mi je super,meni omiljeni balzam za usne,uvijek imam po jedan u svakoj torbi
samponi im nisu losi,ali sam primijetila da isusuju ako iskljucivo njih koristim,zato kombiniram s nekim drugim samponom,perem s alverde svaki 2.-3.put.imam onaj smedji,orah,kesten...nesto..mrsko mi otici da vidim.imam i regenerator,ali mi on umasti kosu.
sjene su im super,ove pogotovo
nisu losa ni rumenila,a i puder u prahu i kameni mi se svidja.tecni nisam probala.
- anelie
#9788 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
prije par mjeseci gledala sam na nekom blogu novosti od catrice,limitirana kolekcija big city life.sastoji se iz paleta sjenila i rumenila i lakova za nokte,inace volim catrice sjene i odmah mi je za oko zapela sidney paletica

jucer svratim u cm i ugledam da je dosla i kod nas kolekcija...ustvari pola kolekcije.moje zeljene palete nema,imaju druge dvije berlin i london cini mi se..
ako netko vidi negdje drugo,u kozmu ili po drugim cm-ovima ovu drugu polovinu
nek javi pliiiz!

jucer svratim u cm i ugledam da je dosla i kod nas kolekcija...ustvari pola kolekcije.moje zeljene palete nema,imaju druge dvije berlin i london cini mi se..
ako netko vidi negdje drugo,u kozmu ili po drugim cm-ovima ovu drugu polovinu
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#9789 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
U cm su i dosle samo te dvije. Ne spominju se ostale dvije uopste.
- bez_ideje
#9790 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Vidjam na ovim klipovima po jutjubu da cure stavljaju nesta....ko neku kremicu,tekucninu na ove zone na licu koje se prve zasjaje.....oko nosa na bradu.....prije nego stave puder.....
Sta je to ? hocu i ja to ? dje ima to?
- Loulou
#9791 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Primer (baza), na to misliš?bez_ideje wrote:Vidjam na ovim klipovima po jutjubu da cure stavljaju nesta....ko neku kremicu,tekucninu na ove zone na licu koje se prve zasjaje.....oko nosa na bradu.....prije nego stave puder.....
- bez_ideje
#9792 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ma nije primer.......stave samo po tackicu toga oko nosa i na bradu ......poslije primera
- Loulou
#9793 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
A onda je neki betonbez_ideje wrote:Ma nije primer.......stave samo po tackicu toga oko nosa i na bradu ......poslije primera
-
Mariella
#9794 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Evo sta je koristila ona na klipu gdje akne pokriva (stavljeno je nekoliko stranica unazad), znam da sam tu vidjela da koristi ovo sto ti objasnjavasbez_ideje wrote:Vidjam na ovim klipovima po jutjubu da cure stavljaju nesta....ko neku kremicu,tekucninu na ove zone na licu koje se prve zasjaje.....oko nosa na bradu.....prije nego stave puder.....
http://www.smashbox.com/product/6079/17774/index.tmpl
- Partizzanka
#9795 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
e ona cura sa youtubea za "ubijanje" sjaja i da sprijeci da joj se koza brzo zacakli i zamasti ... koristi kremu sa spf faktorom
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... uTfUz9OdUk
http://www.youtube.com/watch?v=CWCVfhzp ... ure=relmfu
od 30te sec pocinje mucenje svih osjetila ... pokazuje kakvu ona paletu sjena ima .... DIVOTA OD ZIVOTA!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... uTfUz9OdUk
http://www.youtube.com/watch?v=CWCVfhzp ... ure=relmfu
od 30te sec pocinje mucenje svih osjetila ... pokazuje kakvu ona paletu sjena ima .... DIVOTA OD ZIVOTA!
-
suncandan
#9796 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Mostarka sam..... prirodno sam lijepa........

- Michun
#9797 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
inace su herke prirodne lijepe sve i imaju racvast jezik

- Michun
#9798 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
sjoooo, bila ona mala (kosooka) sto glumi kad pravi klipove i izmotava sebez_ideje wrote:Vidjam na ovim klipovima po jutjubu da cure stavljaju nesta....ko neku kremicu,tekucninu na ove zone na licu koje se prve zasjaje.....oko nosa na bradu.....prije nego stave puder.....
ne mogu da postavim da se vidi snimak pa evo link. jes da budalase al eto
http://www.youtube.com/user/JLovesMac1# ... Zt_eVY1gyM
p.s. kako izgleda starija kad je nakvarcana...
-
pin-up
#9799 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Givenchy je imao dobru stvar za matiranje t zone, Essential Matt Long-lasting Shine-control Fluid

Ja sam ga kupila jednom, prije više od 5 godina
jer mi se jedno vrijeme t zona baš mastila, i ovo sam stavljala u skroz tankom sloju prije pudera, i stvarno bi "držalo".
Samo, nisam sigurna ali mislim da ga više ne proizvode, mada vjerovatno moraju imati nešto slično...

Ja sam ga kupila jednom, prije više od 5 godina
Samo, nisam sigurna ali mislim da ga više ne proizvode, mada vjerovatno moraju imati nešto slično...
- Michun
#9800 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
i da dodam...pisala sam jutros goosmakeupartist za ove sprejeve i da li zna sta o njima. kaze da su the best of the best i da je napravio video danas te ce ga postaviti ovih dana. javicu vam.Michun wrote:sjoooo, bila ona mala (kosooka) sto glumi kad pravi klipove i izmotava sebez_ideje wrote:Vidjam na ovim klipovima po jutjubu da cure stavljaju nesta....ko neku kremicu,tekucninu na ove zone na licu koje se prve zasjaje.....oko nosa na bradu.....prije nego stave puder.....
Sta je to ? hocu i ja to ? dje ima to?e ona je probavala nesto u spreju za matiranje ispod pudera. haj sacu naci pa stavim.
ne mogu da postavim da se vidi snimak pa evo link. jes da budalase al eto
http://www.youtube.com/user/JLovesMac1# ... Zt_eVY1gyM
p.s. kako izgleda starija kad je nakvarcana...