Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
BJB wrote:Drama je bas drama, mislim na maskaru, s njom k'o da imam umjetne nonstop
stvarno je dobra maskara. uzela je i ja opet.
posto sam zurila, uletila u plazu i kazem DAJTE MI DRAMU, neki frajer sto je namjestao muziku se zavalio od smijeha. kaze "vi cure onda kazete da ne volite dramu"
Zoya wrote:jA neki dan bas isla gledati tu dramu, cetkica mi se nikako ne svidja, kod mene bi uzasno izgledalo kad bi je nanjela
Ma sis okreces je da postignes stvari..Ja danas dvaput probala, jutros prije rintanja po kuci i poslije rintanja i tushiranja..helem prvo je nanesem onom krivuljom od korijena do kraja, a onda onim koljenom cetkice zacesljam trepavice od po oka do ivice i dignem ih tako..vrhom predjem lagano donje i efekat vjestackih trepavica je tu.
Navukla sam se.
BJB wrote:Drama je bas drama, mislim na maskaru, s njom k'o da imam umjetne nonstop
stvarno je dobra maskara. uzela je i ja opet.
posto sam zurila, uletila u plazu i kazem DAJTE MI DRAMU, neki frajer sto je namjestao muziku se zavalio od smijeha. kaze "vi cure onda kazete da ne volite dramu"
I ja, i ja, odlicna je stvarno, hvala Michun i Alici na preporuci! Mislim da vise necu ekspreminetirati
BJB wrote:
Koliko kosta?
Ona krema za ucvrscivanje grudi Eveline je stvarno dobra..
Ja danas kupila dodje Hypnose Drama 01 excessive black, Bi-facil za skidanje maskare 30ml, i concealer 5 ml beige sable.
Krema za ucvrscivanje grudi i ja kupila...plaha vala..ono bas budu sramota pisat..
Ovo sam bas begenisala...dje i kliko para
U Mostaru 58KM..A kremu za grudi sam gotovo potrosila, i iako ja to neredovno radim, stvarno ima efekta..Jos malo bice mi k'o u klinke kakve
Ja sam gore objasnila proces za one kojji hoce da citaju, za one kojima se Hypnose ne svidja ne moraju je kupiti. :-P
Sis, ovo je tebi bilo upuceno :-P
Dize opusteno, zateze, poboljsava tonus...umasiras njezno sasvim malo ujutro i navecer, naravno mozes naci nekoga da ti umasira njezno kremicu.
I ako budes dobra Zoya ce te nauciti da radis ovo