Evo saljem s neke davne Nove Godine, mislim da je bila 2003 na 2004. Raja malo previse prskalica i petardi upalila u stanu
p.s.ö zensko, ocekujem od vas da postirate neku sa eventa

Moderator: anex

tu ti mi je zelju lako ispunit.. jedna od najpopularnijih slika na srebrenik.networku, kodnog imena "dobar, los, zao"..horns&drums wrote:Imate li kakvih interesantnih? Volio bih vidjeti jos jednom onu sliku Carovog buraza i jarana mu u njega:D:D

a koji ti je burazcar-x wrote:tu ti mi je zelju lako ispunit.. jedna od najpopularnijih slika na srebrenik.networku, kodnog imena "dobar, los, zao"..horns&drums wrote:Imate li kakvih interesantnih? Volio bih vidjeti jos jednom onu sliku Carovog buraza i jarana mu u njega:D:D
pa zar se to ne vidi.. ovaj sto je u nekom neodredjenom agregatnom stanju..mamica 31 wrote: a koji ti je buraz
Ko je bio za rostiljem, da nije ovo meso malo zagorilo?car-x wrote:inace, ovo gore je slikano u makarskoj negdje krajem 90ih..
a ova slika je sa 1. tradicionalnog sijela (krajem jula) ekipe koja radi oko srebrenik.networka.. uhhh, horns, al se nekad dobro jelo (i pilo) bas..
skroz zagorilo.. moro sam drugu profesoru priskociti u pomoc kao vatrogasac, a usljed kvara na "vodenoj pumpi", vas sam se okupo.. ali bilo skroz toplo, pa sam najbolje proso..chuchumbamayumbe wrote:Ko je bio za rostiljem, da nije ovo meso malo zagorilo?![]()
Vazno je da je vopi dnohla!![]()
![]()
vise se mi zene izbudalasamo kada se skupimo na kaficihorns&drums wrote:Imate li kakvih interesantnih? Volio bih vidjeti jos jednom onu sliku Carovog buraza i jarana mu u njega:D:D
Evo saljem s neke davne Nove Godine, mislim da je bila 2003 na 2004. Raja malo previse prskalica i petardi upalila u stanu:D:D:D prvo svi sretni onda svi glume vatrogasce
:D:D
p.s.ö zensko, ocekujem od vas da postirate neku sa eventa:D:D:D
![]()
Pa dJe su vam bolan kakve zenecar-x wrote:skroz zagorilo.. moro sam drugu profesoru priskociti u pomoc kao vatrogasac, a usljed kvara na "vodenoj pumpi", vas sam se okupo.. ali bilo skroz toplo, pa sam najbolje proso..chuchumbamayumbe wrote:Ko je bio za rostiljem, da nije ovo meso malo zagorilo?![]()
![]()
da ne tusim slikama, evo dijela feste...
http://www.srebrenik.net/festa/
evo policijeVingo wrote:Jesi ti trazio od ovih ljudi dozvolu da im objavljujes slike?
car-x wrote:skroz zagorilo.. moro sam drugu profesoru priskociti u pomoc kao vatrogasac, a usljed kvara na "vodenoj pumpi", vas sam se okupo.. ali bilo skroz toplo, pa sam najbolje proso..chuchumbamayumbe wrote:Ko je bio za rostiljem, da nije ovo meso malo zagorilo?![]()
![]()
da ne tusim slikama, evo dijela feste...
http://www.srebrenik.net/festa/
ako vam je meza draza od zena, vi onda mezite u muskom drustvucar-x wrote:aha.. posebno je interesantno kojom brzinom nestaje meze kad se zene navade..zena21 wrote:Morate se bolje organizovati iduci put. S nama je interesantnije![]()
tako je mamicemamica 31 wrote:ako vam je meza draza od zena, vi onda mezite u muskom drustvucar-x wrote:aha.. posebno je interesantno kojom brzinom nestaje meze kad se zene navade..zena21 wrote:Morate se bolje organizovati iduci put. S nama je interesantnije![]()
Ih jebo to, stavi svoje slike, ne tudje sa gugletashin wrote:Slabo to H&D, dajgle kako se derneci;
http://unix.rulez.org/~calver/pictures/day_after_party/ -pogledat