Skidanje tetovaze bez oziljaka i pri tome prilicno povoljno?
Moderator: anex
-
zbunjena2010
#1 Skidanje tetovaze bez oziljaka i pri tome prilicno povoljno?
Dragi forumashi,
imam jedno pitanje. Cula sam da u Robotu na socijalnom negdje u suterenu postoji neki salon ili ne znam kako da to nazovem, gdje neki arap skida tetovaze nekakvom metodom sa parom ili tako nesto a da pri tome ne ostaju oziljci. A po tretmanu naplacuje negdje oko 100 do 200 km zavisi od velicine tetovaze.
Meni to sve zvuci sumnjivo, pa me zanima ima li neko da je cuo za to ili isao tamo.
Moja sestra bi da skine tetovazu pa ne znam koliko je ovo pouzdano, jer do sada sto sam uspjela saznati da postoje tri metode a to je hiruskim putem, laserom i dermoabrazijom i sve to ostavlja neku vrstu oziljka a i jaaaako je skupo.
imam jedno pitanje. Cula sam da u Robotu na socijalnom negdje u suterenu postoji neki salon ili ne znam kako da to nazovem, gdje neki arap skida tetovaze nekakvom metodom sa parom ili tako nesto a da pri tome ne ostaju oziljci. A po tretmanu naplacuje negdje oko 100 do 200 km zavisi od velicine tetovaze.
Meni to sve zvuci sumnjivo, pa me zanima ima li neko da je cuo za to ili isao tamo.
Moja sestra bi da skine tetovazu pa ne znam koliko je ovo pouzdano, jer do sada sto sam uspjela saznati da postoje tri metode a to je hiruskim putem, laserom i dermoabrazijom i sve to ostavlja neku vrstu oziljka a i jaaaako je skupo.
-
fixer
#2 Re: Skidanje tetovaze bez oziljaka i pri tome prilicno povoljno?
Na pogresnom si mjestu. Ovo je forum. Ovdje niko nikad nije pogrijesio, a kamoli da je pogrijesio sa tetovazom 
-
zbunjena2010
#3 Re: Skidanje tetovaze bez oziljaka i pri tome prilicno povoljno?
Zaista bih mi bilo drago cuti neki ozbiljan komentar. Je li neko cuo za to ili isao na neki od tretmana. Jer navodno uspjesno uklanjaju i strije, oziljke, tetovaze, staracke pjege,...

- shibonja
#4 Re: Skidanje tetovaze bez oziljaka i pri tome prilicno povoljno?
De ako nadjes tog arapa pitaj ga jel istina za te staracke pjege da skidazbunjena2010 wrote:Zaista bih mi bilo drago cuti neki ozbiljan komentar. Je li neko cuo za to ili isao na neki od tretmana. Jer navodno uspjesno uklanjaju i strije, oziljke, tetovaze, staracke pjege,...![]()
- because_of_you
#5 Re: Skidanje tetovaze bez oziljaka i pri tome prilicno povoljno?
Ja mislim da znam napamet oba Robota, i ne vidjeh ni u jednom kozm. salon, pogotovo da ga Arap drži 
- Partizzanka
#6 Re: Skidanje tetovaze bez oziljaka i pri tome prilicno povoljno?
Ne bih sad da zvucim obeshrabrujuce i sl ali ...
sve metode koje si nabrojala gore ... sve skupo i koliko toliko recimo neefikasno
a da kod nas ima neki arap koji skida za 100KM tetovaze bez ikakvih posljedica ... a da za njega ne zna vecina raje i da se jos uvijek nije neko javio
nesto mi to bogme suhveli zvuci
ali sta znas mozda se neko i javi
sve metode koje si nabrojala gore ... sve skupo i koliko toliko recimo neefikasno
a da kod nas ima neki arap koji skida za 100KM tetovaze bez ikakvih posljedica ... a da za njega ne zna vecina raje i da se jos uvijek nije neko javio
-
zbunjena2010
#7 Re: Skidanje tetovaze bez oziljaka i pri tome prilicno povoljno?
Ma i meni je to presuhveli.Partizzanka wrote:Ne bih sad da zvucim obeshrabrujuce i sl ali ...
A sto se tice cijene, to je kazu cijena po tretmanu a sada zavisno od tetovaze do tetovaze treba ti od 5 do 10 tretmana recimo. Tako da ni to ne ispadne na kraju jeftino.
Uglavnom, ja sam to otisla i vidjela gdje se nalazi i nekako mi je sve sumnjivo. Ali eto ljudi ulaze i izlaze, cak djecu sam vidjela da ljudi dovode
Uglavnom hvala vam na odgovorima u svakom slucaju
- because_of_you
#8 Re: Skidanje tetovaze bez oziljaka i pri tome prilicno povoljno?
Pa gdje se nalazi? 
-
conca
#9 Re: Skidanje tetovaze bez oziljaka i pri tome prilicno povoljno?
zbunjena2010 wrote:Dragi forumashi,
E ovako...ja sam bas neki dan skidala 2/3 tetovaze(i ovo je bilo prerizicno jer je tetovaza prevelika,pa nisam mogla sve odjednom).Otisla kod karabega i hirurskim zahvatom skinula.Ostace mi oziljak poveci koji naravno ako mi bude smeto mogu kasnije da odstranim laserskim putem.Duze vremena sam proucavala sto sigurniji po zdravlje i sto ucikovitiji nacin i ovo je najbolji.Dermoabrazija zahvata samo nekoliko slojeva koze tako da je velika mogucnost da se ne skine tetovaza na taj nacin.Lasersko skidanje tetovaze samo ubija pigment boje tetovaze a ostaju konture koje kad potamnis su jako izrazite a postoji opasnost od promjene boje koze na tom dijelu tijela pa se jos izrazajnije vidi da je bila tetovaza i moze se vidjeti i sta je bilo na njoj.Andelina Dzoli je s tom metodom skidala pa mislim da mozete vidjeti jos uvijek onog zmaja preko kojeg su istetovirane koordinate mjesta rodenja Breda Pita.Ovom hirurskom metodom se uklanja cijelo podrucje koje je istetovirano.Ostaje oziljak to da ali se on uvijek moze ukloniti.Mada licno meni tesko da ce ikada smetati oziljak s obzirom na moju strastvenu zelju da je uklonim.Danas mi je 6 dan i vec jako dobro je zacijelila rana.Cak vise i ne boli.Toliko od mene...Zelim vam uspjesno skidanje
-
shin
- krompir i riza
#11 Re: Skidanje tetovaze bez oziljaka i pri tome prilicno povoljno?
Dževad (pa probodeno srce) Sanitashin wrote:Senada JNA '74
-
conca
#12 Re: Skidanje tetovaze bez oziljaka i pri tome prilicno povoljno?
i to je bolje neg ove "moderne izvedbe"tetovaza....da ste imali priliku moju da vidite upisali bi ste mi se od smijeha.kad se doktor smijao.....krompir i riza wrote:Dževad (pa probodeno srce) Sanitashin wrote:Senada JNA '74a žena mu se zove Hajrija
![]()
![]()
![]()
- krompir i riza
#13 Re: Skidanje tetovaze bez oziljaka i pri tome prilicno povoljno?
Hajd živ bio reci šta si istetovir'o
Sumnjam da može biti gore od ove Hajrije
- fidoremilienko
#14 Re: Skidanje tetovaze bez oziljaka i pri tome prilicno povoljno?
krompir i riza wrote:Dževad (pa probodeno srce) Sanitashin wrote:Senada JNA '74a žena mu se zove Hajrija
![]()
![]()
![]()
- krompir i riza
#15 Re: Skidanje tetovaze bez oziljaka i pri tome prilicno povoljno?
U ovog frajera je doslovno ovako : Đževadfidoremilienko wrote:krompir i riza wrote:Dževad (pa probodeno srce) Sanitashin wrote:Senada JNA '74a žena mu se zove Hajrija
![]()
![]()
![]()
I nije Dževad, već Đevad ili Djevad
![]()
![]()
![]()
- fidoremilienko
#16 Re: Skidanje tetovaze bez oziljaka i pri tome prilicno povoljno?
krompir i riza wrote: U ovog frajera je doslovno ovako : Đževadpa ti kontaj koje je slovo
![]()
![]()
Haj Dževad ili Đevad ili Djevad ali Đževad
-
conca
#17 Re: Skidanje tetovaze bez oziljaka i pri tome prilicno povoljno?
nisam istetovirO vec istetoviraLA ...eeeee razmisljaj,hocu da te mucimmmmm gegegegegegeggeegkrompir i riza wrote:Hajd živ bio reci šta si istetovir'o![]()
- krompir i riza
#18 Re: Skidanje tetovaze bez oziljaka i pri tome prilicno povoljno?
Sorry, ja mislio ti pojeo
pih,nimalo nisi zabavna..hajde reci,reci ..šta si to zijanila?
-
conca
#19 Re: Skidanje tetovaze bez oziljaka i pri tome prilicno povoljno?
krompir i riza wrote:Sorry, ja mislio ti pojeo![]()
ma kod mene ti je pisalo Adnan.T(nemoj nikom pricat moju bruku hahahah)
- cyber_kurajber
#20 Re: Skidanje tetovaze bez oziljaka i pri tome prilicno povoljno?
zbunjena2010 wrote:Dragi forumashi,
Reci ti sestri da poslije jebanja nema kajanja ... i da nema šanse da će ikada skinuti tetovažu a da mjesto na kojem je bila tetovaža ne izgleda još gore.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
- Industrialyzer
#22 Re: Skidanje tetovaze bez oziljaka i pri tome prilicno povoljno?
conca wrote:krompir i riza wrote:Sorry, ja mislio ti pojeo![]()
I nakon skidanja 2/3 ostalo samo AD
-
conca
#23 Re: Skidanje tetovaze bez oziljaka i pri tome prilicno povoljno?
Industrialyzer wrote:conca wrote:krompir i riza wrote:Sorry, ja mislio ti pojeo![]()
I nakon skidanja 2/3 ostalo samo ADnego jel to onaj gad sto voli udariti ?
A pa sto ti pamtis....ccccccc.Nije ostalo uopste ime...ha ha ha ha ha....ma suti ne pitaj...(ne brukaj me pred rajom
-
shin
#24 Re: Skidanje tetovaze bez oziljaka i pri tome prilicno povoljno?
conca wrote:i to je bolje neg ove "moderne izvedbe"tetovaza....da ste imali priliku moju da vidite upisali bi ste mi se od smijeha.kad se doktor smijao.....krompir i riza wrote:Dževad (pa probodeno srce) Sanitashin wrote:Senada JNA '74a žena mu se zove Hajrija
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()