Savjeti oko vikendice
Moderator: anex
-
ficodajsflk
#1 Savjeti oko vikendice
Zanimaju me vasa misljenja, iskustva i savjeti, vezani za vikendice. Imam u planu pravljenje vikendice, ali nisam bas informisan. Zanimaju me montazne vikendice, izgledaju jednostavno i lijepo, sta vi mislite o montaznim vikendicama, imate li kakva iskustva, sta je najisplativije. Meni treba neka vikendica sa prizemljem oko 50 kvadrata i potkrovlje koliko moze, nista posebno.
- mayab
#2 Re: Savjeti oko vikendice
Moje je misljenje, ako vec hoces toliku vikendicu, onda brate zidaj, barem poslije imas solidan čvrst objekat, za kojeg nema smrti!
Ako imas pare na hrpi, to je gotovo u par mjeseci...
Ako imas pare na hrpi, to je gotovo u par mjeseci...
- bilic
#3 Re: Savjeti oko vikendice
Ako hočeš montažni objekat . sa temeljom će te izaći oko 40 hiljada. A ako zidaš 50 .
Mislim da je ovo bolje zidat. A ovdje nismo raćunali cijenu zemlje...
A najbolja je varianta kupit gotovu vikendicu sa zemljom i vočkama. Ljudi sad nemaju novca i prodaje se pojeftino .... Sretno .
Možda griješim al eto , to je moje mišljenje...
Mislim da je ovo bolje zidat. A ovdje nismo raćunali cijenu zemlje...
A najbolja je varianta kupit gotovu vikendicu sa zemljom i vočkama. Ljudi sad nemaju novca i prodaje se pojeftino .... Sretno .
Možda griješim al eto , to je moje mišljenje...
- bilic
#4 Re: Savjeti oko vikendice
http://www.olx.ba/artikal/16346963/best ... -misevici/
evo prije Hadzića . sa strujom i vodom . Opališ fasadu malo doradiš i eto... naprimjer
evo prije Hadzića . sa strujom i vodom . Opališ fasadu malo doradiš i eto... naprimjer
-
radostan dan
#6 Re: Savjeti oko vikendice
šta hvala...i sad kraj ovako fine teme?
ima tu još dilema i diskusija, ne zajebajite...šta mislite o onim što se prave od oblovine?
ima tu još dilema i diskusija, ne zajebajite...šta mislite o onim što se prave od oblovine?
- Danguba
#7 Re: Savjeti oko vikendice
pa to su oble vikendice.radostan dan wrote:šta hvala...i sad kraj ovako fine teme?
ne izgledaju lose za ljetne uslove samo ne znam kako su rijesili odredjene detalje(instalacije, izolaciju i koliko je trajna vanjska zastita)?
-
radostan dan
#8 Re: Savjeti oko vikendice
meni su ekstra...kad bi mi mi je poklonili.
naiđe neko i -uždije- je opuškom -drine-.
naiđe neko i -uždije- je opuškom -drine-.