Sarajevo shopping
Moderator: anex
- bez_ideje
#651 Re: Sarajevo shoping
Hvala,ali ne mogu uzeti cipele a da ih ne probam prvo .
Bitno mi je da su kozne i kvalitetne
Bitno mi je da su kozne i kvalitetne
- Better Man
#652 Re: Sarajevo shoping
Obuca se nikad ne kupuje a da se ista ne isproba. I za 63 KM nema kvalitetne cipele, a pogotovo ne kozne osim mozda kakvih platnenih tena tipa starke, a ni starke nisu neka kvaliteta.
- bez_ideje
#653 Re: Sarajevo shoping
Shipak..i starke na 100 dosle
A to se slazem za probavanje cipela........samo moze se za 63 KM naci kvalitetna cipela,ako ne pratis trendove i imas vremena da trazis
A to se slazem za probavanje cipela........samo moze se za 63 KM naci kvalitetna cipela,ako ne pratis trendove i imas vremena da trazis
-
MAN-lion's coach
#654 Re: Sarajevo shoping
Ni za 150KM nema kvalitetne.Better Man wrote:Obuca se nikad ne kupuje a da se ista ne isproba. I za 63 KM nema kvalitetne cipele, a pogotovo ne kozne osim mozda kakvih platnenih tena tipa starke, a ni starke nisu neka kvaliteta.
- citroen
#655 Re: Sarajevo shoping
Ni za 500KM se ne moze naci kvalitetna obuca

- ALexis
- Location: Moj dom je dole u predgradju od centra prema zapadu,gdje sunce sja samo kad zalazi.
#656 Re: Sarajevo shoping
gdje kupiti zenske hlace,
duboki struk,
uske nogavice.
crne ili tamno plave... texas po mogucnosti.
hvala
duboki struk,
uske nogavice.
crne ili tamno plave... texas po mogucnosti.
hvala
- ALexis
- Location: Moj dom je dole u predgradju od centra prema zapadu,gdje sunce sja samo kad zalazi.
#658 Re: Sarajevo shoping
nema. sve sam standove na pijaci pregledala.
imaju one klasicne zenaste hlace na peglu, visoki struk, kajs na gumu... a meni ne treba to.
imaju one klasicne zenaste hlace na peglu, visoki struk, kajs na gumu... a meni ne treba to.
- bez_ideje
#659 Re: Sarajevo shoping
hmmm ja sam ovakve crne (bez ovog kaisa) kupila na otoci na pijaci.......i bilo je dosta ovakvih modela farmerki

- alica.k
#660 Re: Sarajevo shoping
platila na asosu 40tak KM broguice, al na drugi fazon, 100% kozne, jako kvalitetne (nosila ih po kisi, jednom me i snijeg zatekao, hem izgledaju ko nove, hem nisu propustile) i taman mi.Better Man wrote:Obuca se nikad ne kupuje a da se ista ne isproba. I za 63 KM nema kvalitetne cipele, a pogotovo ne kozne osim mozda kakvih platnenih tena tipa starke, a ni starke nisu neka kvaliteta.
znaci moze se i kupit da se ne isproba, a ima i kvalitet za 40 km.
- citroen
#661 Re: Sarajevo shoping
ma nema bnb,pitaj better manaalica.k wrote:platila na asosu 40tak KM broguice, al na drugi fazon, 100% kozne, jako kvalitetne (nosila ih po kisi, jednom me i snijeg zatekao, hem izgledaju ko nove, hem nisu propustile) i taman mi.Better Man wrote:Obuca se nikad ne kupuje a da se ista ne isproba. I za 63 KM nema kvalitetne cipele, a pogotovo ne kozne osim mozda kakvih platnenih tena tipa starke, a ni starke nisu neka kvaliteta.
znaci moze se i kupit da se ne isproba, a ima i kvalitet za 40 km.
- bez_ideje
#662 Re: Sarajevo shoping
Naravno da se moze naci za male pare,to obicno bude ono-posreci ti se pa vidis nesto 5-6 sezona staro,15 cijena izkrizano po kutiji,pa uzmes planinske cizme za 39 KM,a pocetna im cijena bila 167
Al,ja brez probavanja cipele-nikad u zivotu
- Nadinka
#663 Re: Sarajevo shoping
Ne znam kakvo je stanje ovdje u Bati, ali u Bati u GMS-u i Zenici imaju, mekane kozn i na snizenju su, ne sjecam se stvarno cijene, ali oko 100 km, mozda, provjerim ti kad stignem do centraIrm@ wrote:imas u Guliveru samo su skupebez_ideje wrote:Gdje u Sarajevu naci ove oxfordice,da su kvalitetne kozne i naravno da nije cijena da mi se zamanta
Vidjela sam na Carsiji kod nekog obucara,da radi obucu na ovaj fazon,lijep o izgledaju na izlogu,jel ima ko iskustva sa tim ?
a opet neces dobiti ni nista jeftinije i da ti ih obucar napravi...
- Michun
#664 Re: Sarajevo shoping
Veoma slicna u onoj radnji kod pozorista, stoji u izlogu. Ona radnja sto ima quick silver._amy_ wrote:Zna li neko gdje u Sarajevu mogu kupiti zensku janku kao sto je ova na slici? Vidjala sam ih po gradu na djevojkama, ali gdje god sam ja gledala nemaju, pa nemoguce da svi kupuju negdje vani
http://www.dress-for-less.com/tmpl/deta ... TCaOitlvpU
Jos danas je na svu robu 50% off.
Pa amy ako nisi nasla, leti.
- alica.k
#665 Re: Sarajevo shoping
ne, radilo se jesenskoj kolekciji sad, imala 20% popusta i free shipping.bez_ideje wrote:Naravno da se moze naci za male pare,to obicno bude ono-posreci ti se pa vidis nesto 5-6 sezona staro,15 cijena izkrizano po kutiji,pa uzmes planinske cizme za 39 KM,a pocetna im cijena bila 167![]()
![]()
![]()
- Irm@
#666 Re: Sarajevo shoping
ma nije sad je i snizenje ugl otidji i pogledaj njihove cipele su stvarno kvalitetnebez_ideje wrote:Koliko otprilike ? Jel preko 200 ?
- bez_ideje
#667 Re: Sarajevo shoping
Hvala svima na savjetima.....sutra krecem u potragu
A kad ste vec tu.....
Ove torbe me zanimaju...da ne lutam puno,na sta da se koncentrisem

i ima li na kakvom snizenju ovoga
,koliko se inace krecu
A kad ste vec tu.....

i ima li na kakvom snizenju ovoga
,koliko se inace krecu- ALexis
#668 Re: Sarajevo shoping
bez_ideje wrote:hmmm ja sam ovakve crne (bez ovog kaisa) kupila na otoci na pijaci.......i bilo je dosta ovakvih modela farmerki
ove su dobre
ako naletis, ili bilo ko drugi, negdje na ovakve, neka pls javi
(ja sam obisla otoku i sirano, ali zaista nigdje ne nadjoh)
@bez ideje: hvala na mnogo na trudu.
- CherryLips
#669 Re: Sarajevo shoping
[quote="bez_ideje"]Hvala svima na savjetima.....sutra krecem u potragu
A kad ste vec tu.....

Na slican fazon ima u Piquadru u BBI-U,ja se zaljubim bar u tri svaku put kad udjem u radnju
. Jesu skuplji ali su im extra torbe,bar meni..
A kad ste vec tu.....

Na slican fazon ima u Piquadru u BBI-U,ja se zaljubim bar u tri svaku put kad udjem u radnju
-
irma.sa
#670 Re: Sarajevo shoping
a gdje se u sa mogu kupiti kvalitetne pidzame? znaci kvalitetne, nemojte mi samo reci na pijacama
- Nadinka
#671 Re: Sarajevo shoping
Upravo vidjeh u Lj&Z da u Robotu ima Stradivarius??Pravi, full?? Iko navracao?? Ja sam nekad u Bg znala tu naci ponesto, znam da ima dosta stvari tipa New Yorkera i slicnih brandova, ali znalo je biti i veoma simpaticnih komada.
- Better Man
#672 Re: Sarajevo shoping
Bilo je u Benettonu u Vase Miskina, pa otiđi i pogledaj ako je šta ostalo, jer je rasprodaja, a došla im je i nova kolekcija.irma.sa wrote:a gdje se u sa mogu kupiti kvalitetne pidzame? znaci kvalitetne, nemojte mi samo reci na pijacama
- Nadinka
#673 Re: Sarajevo shoping
Pa zavisi koliko para planiras dati, u Alma ras imas noviju kolekciju finu, oni su ok sa cijenama, tipa 50-60 km, jos je sad snizenje. U extreme intimo isto nisu lose, i isto tako pristojne cijene.irma.sa wrote:a gdje se u sa mogu kupiti kvalitetne pidzame? znaci kvalitetne, nemojte mi samo reci na pijacama
Skuplje verzije su ti u La Senzi, Beneton Underwear i Skinny naravno, ali on ima najmanji izbor.
Ja imam i beneton i la senzu i meni su se pokazale kao dobre, ugodne veoma i kvalitetne.
Ja sma narucivala i Victoria Secret, ali iskrneo, nista specijalno, kvalitet cak slabiji od gore navedenih.
- ja-maja
#674 Re: Sarajevo shoping
Alma Ras su dobre. Imam i extreme intimo, i la senza, i od svih navedenih je alma ras daleko najbolja. Kod druge dvije mi se nekako brzo isprala boja. E sad zavisi koliko novca si spremna dati, ali u SAM SHOP-u je bilo odlicnih Esprit. Skupe su ali kvalitet je extra. Imam jednu vec 3 godine, a izgleda kao da sam je tek kupila.irma.sa wrote:a gdje se u sa mogu kupiti kvalitetne pidzame? znaci kvalitetne, nemojte mi samo reci na pijacama
- CherryLips
#675 Re: Sarajevo shoping
Ja skoro uzela 2 pidzame u Galebu,pravo slatke i kvalitetne,a i oni su sa cijenama kao i Alma Rasirma.sa wrote:a gdje se u sa mogu kupiti kvalitetne pidzame? znaci kvalitetne, nemojte mi samo reci na pijacama