Sarajevo shopping

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
Nisrin

#6476 Re: Sarajevo shopping

Post by Nisrin »

vješalica wrote:
dzeno123 wrote:Prijateljici bi volio pokloniti dijamant posto je zanima astrologija, nesto kao privjesak da joj donosi srecu. Stvarno nemam ideje gdje da trazim, nista skupo naravno. Svaka pomoc dobrodosla...
pokloni joj neki kristal koji pripada njenom horoskopskom znaku mabybe
možeš naručiti preko interneta tih điđa :)

imas tih kristal i kamenja na Carsiji, u onoj ulici gdje je MALA KUHINJA :D gdje su trgovke i na cosku je Zeljo cevabdzinica...
KB9

#6477 Re: Sarajevo shopping

Post by KB9 »

dijamant :mrgreen:
Cherry-Cherry

#6478 Re: Sarajevo shopping

Post by Cherry-Cherry »

Gdje kupiti tegove za ruke i koje da uzmem, mislim koju težinu, jer tek počinjem vježbati? Smršala sam, ruke su mi se nekako opustile i sad bih da se malo zategnem :mrgreen:
esmasaric

#6479 Re: Sarajevo shopping

Post by esmasaric »

Cherry-Cherry wrote:Gdje kupiti tegove za ruke i koje da uzmem, mislim koju težinu, jer tek počinjem vježbati? Smršala sam, ruke su mi se nekako opustile i sad bih da se malo zategnem :mrgreen:
Imaš u BBI na 5tom spratu tih tegova, od 0.50kg pa nadalje. Baš za ruke, ja imam dva i ok su mi.
To bi se trebala konsultovati sa profesionalcem, mislim da je u suštini najbolje početi sa malom kilažom ili nekom srednjom (3-5kg) ali nemam pojma.
Cherry-Cherry

#6480 Re: Sarajevo shopping

Post by Cherry-Cherry »

esmasaric wrote:
Cherry-Cherry wrote:Gdje kupiti tegove za ruke i koje da uzmem, mislim koju težinu, jer tek počinjem vježbati? Smršala sam, ruke su mi se nekako opustile i sad bih da se malo zategnem :mrgreen:
Imaš u BBI na 5tom spratu tih tegova, od 0.50kg pa nadalje. Baš za ruke, ja imam dva i ok su mi.
To bi se trebala konsultovati sa profesionalcem, mislim da je u suštini najbolje početi sa malom kilažom ili nekom srednjom (3-5kg) ali nemam pojma.
Otići ću sutra, pa nek mi kažu koje da uzmem. Ja kontam oko 3 kg, valjda nije malo.. Hvala
Cherry-Cherry

#6481 Re: Sarajevo shopping

Post by Cherry-Cherry »

vješalica wrote:
dzeno123 wrote:Prijateljici bi volio pokloniti dijamant posto je zanima astrologija, nesto kao privjesak da joj donosi srecu. Stvarno nemam ideje gdje da trazim, nista skupo naravno. Svaka pomoc dobrodosla...
pokloni joj neki kristal koji pripada njenom horoskopskom znaku mabybe
možeš naručiti preko interneta tih điđa :)
Je li to onaj fazon, da štiti od negativne energije? Samo što ga treba prethodno programirati, ne znam kako se to stručno kaže :mrgreen:
Nisrin

#6482 Re: Sarajevo shopping

Post by Nisrin »

Cherry-Cherry wrote:
esmasaric wrote:
Otići ću sutra, pa nek mi kažu koje da uzmem. Ja kontam oko 3 kg, valjda nije malo.. Hvala
Ja imam po 1kg i odlicni su mi, iako ovi treneri kazu najbolji su od 5kg, te imam ali ne koristim :D Imam efekta s ovim od 1kg :D
Cherry-Cherry

#6483 Re: Sarajevo shopping

Post by Cherry-Cherry »

Mislila sam danas otići, al bilo mi mrsko. Vidjet ću tamo da probam, valjda će me pustiti :mrgreen:
Koliko koštaju? Ja veze nemam o toj sportskoj opremi
Better Man

#6484 Re: Sarajevo shopping

Post by Better Man »

Najbolje ti je uzeti tegove na kojima možeš mijenjati težinu, tj skidati i dodavati one kolutove. Imaš u Intersportu u Merkatoru. Tako da uvijek možeš sebi prilagođavati težinu.
Last edited by Better Man on 01/05/2016 23:30, edited 1 time in total.
vješalica

#6485 Re: Sarajevo shopping

Post by vješalica »

ako budeš kupovala u intersportu spremi se da iskeširaš lovu za pločice i šipke
radije potraži preko pika neku varijantu
jer su pakosno i drsko skupi
yoda82

#6486 Re: Sarajevo shopping

Post by yoda82 »

vješalica wrote:ako budeš kupovala u intersportu spremi se da iskeširaš lovu za pločice i šipke
radije potraži preko pika neku varijantu
jer su pakosno i drsko skupi
Ma što je najtužnije, nisu ni na piku puno jeftiniji. Nekad je bilo u Penny-u malo jeftinijih varijanti. Ne znam ima li sad. Najbolje ti je ganjati one neke akcije (1+1 ili 2+1) koje budu u Inter sporu. Ti bi trebala uzeti dvije šipke i 8x1,25 kg tegova, tako da možeš iskombinovati 3-5 kg. ako ti je to puno, onda uzmi one male bučice od 1 ili 2 kg.
[Emma]

#6487 Re: Sarajevo shopping

Post by [Emma] »

Djevojke gdje kupiti bralette, ako to ima kod nas? Evo par slika kakve tačno tražim https://cdn-img-3.wanelo.com/p/b70/b2c/ ... 54-q80.jpg https://cdn-img-2.wanelo.com/p/e44/81f/ ... 54-q80.jpg
vješalica

#6488 Re: Sarajevo shopping

Post by vješalica »

Ma nema nista u ovoj prdimahovini od grada
Nema ni neki pristojan korzet ni nista sve neko smece u ponudi koje samo uvlace i izvlace iz skladista godinama a cijenama da ne pricam
Trazila sam jedne kapri hlace ali ne klasicne onako usputno obilazila radnje pa svratim do azela mada znam da oni to nemaju i prodafacica naravno ne zna sta su kapri hlace
Nista drugo nije preostalo nego da odem svojoj krojacici i ostavim joj slike da mi napravi ono sto sam zamislila
BJB

#6489 Re: Sarajevo shopping

Post by BJB »

[Emma] wrote:Djevojke gdje kupiti bralette, ako to ima kod nas? Evo par slika kakve tačno tražim https://cdn-img-3.wanelo.com/p/b70/b2c/ ... 54-q80.jpg https://cdn-img-2.wanelo.com/p/e44/81f/ ... 54-q80.jpg
Imas na asosu bas lijepih bralettes
SmoLe

#6490 Re: Sarajevo shopping

Post by SmoLe »

Zna li neko gdje se ima kupiti muški sako (maturski), da cijena nije preko 150km, i da je tamnoplave ili crne boje....... hitno jee :!: :!:
jane eyre

#6491 Re: Sarajevo shopping

Post by jane eyre »

Ljudi, treba mi pomoc. Trebalo bi mi bilo sta sa likovima iz Star Warsa, za djecake 5-7 godina. Znaci - majice, solje/case, olovke/pernice/sveske, kutija za sendvic/putna casa/flasa, bilo sta tog tipa... Gdje naci u Sa? Hvala! :)
KB9

#6492 Re: Sarajevo shopping

Post by KB9 »

bingo
yoda82

#6493 Re: Sarajevo shopping

Post by yoda82 »

jane eyre wrote:Ljudi, treba mi pomoc. Trebalo bi mi bilo sta sa likovima iz Star Warsa, za djecake 5-7 godina. Znaci - majice, solje/case, olovke/pernice/sveske, kutija za sendvic/putna casa/flasa, bilo sta tog tipa... Gdje naci u Sa? Hvala! :)
I meni trebaju kvalitetne majice sa Star Wars temama za dječake od 33-34 godine :D . Zanm da ima u kotonu, ali nisu mi nešto legle. Ima li gdje još?
yoda82

#6494 Re: Sarajevo shopping

Post by yoda82 »

jane eyre wrote:Ljudi, treba mi pomoc. Trebalo bi mi bilo sta sa likovima iz Star Warsa, za djecake 5-7 godina. Znaci - majice, solje/case, olovke/pernice/sveske, kutija za sendvic/putna casa/flasa, bilo sta tog tipa... Gdje naci u Sa? Hvala! :)
Imaš nekih sakoa u Azelu. Osim toga pogledaj u Zari (oni obično imaju pravo fine sakoe, ali ne znam kakve su cijene) ili u Jordiu. Naravno imaš i radnji sa boljim sakoima, ali su i skuplje.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#6495 Re: Sarajevo shopping

Post by _BataZiv_0809 »

Hej ljudstvo, gdje ima dobar izbor tapeta?

Krecenje mi slijedi, a hocu u spavacoj sobu tapetu na fazon starih karti:

Image

Ili neki barok/rokoko fazon:

Image

Image
dance_mom

#6496 Re: Sarajevo shopping

Post by dance_mom »

_BataZiv_0809 wrote:Hej ljudstvo, gdje ima dobar izbor tapeta?

Krecenje mi slijedi, a hocu u spavacoj sobu tapetu na fazon starih karti:

Image

Ili neki barok/rokoko fazon:

Image

Image
Imaš odličnu radnju u šentadi, gore skoro na izlazu. Dobar izbor, i čini mi se da ima baš ovakvih kakve tražiš...
Plavo-bijeli

#6497 Re: Sarajevo shopping

Post by Plavo-bijeli »

Da li je moguće igdje ovdje kupiti, ili barem naručiti da ne izađe previše neku od ovih rotirajučih četki za pranje lica?
Na ovaj fazon :
Image

Da li ima više modela kod nas da se mogu nabaviti, ima li i jedan barem :)?
P308

#6498 Re: Sarajevo shopping

Post by P308 »

Plavo-bijeli wrote:Da li je moguće igdje ovdje kupiti, ili barem naručiti da ne izađe previše neku od ovih rotirajučih četki za pranje lica?

Nedavno sam kupovao baby monitor u Beurer-u u BBI Centru (na 4 spratu, kod restorana) i dok sam razgledao, cini mi se da sam vidio i ovu rotirajucu cetku. Probaj tamo pogledati :)
Plavo-bijeli

#6499 Re: Sarajevo shopping

Post by Plavo-bijeli »

P308 wrote:
Plavo-bijeli wrote:Da li je moguće igdje ovdje kupiti, ili barem naručiti da ne izađe previše neku od ovih rotirajučih četki za pranje lica?

Nedavno sam kupovao baby monitor u Beurer-u u BBI Centru (na 4 spratu, kod restorana) i dok sam razgledao, cini mi se da sam vidio i ovu rotirajucu cetku. Probaj tamo pogledati :)
ok hvala pogledat ću
Cherry-Cherry

#6500 Re: Sarajevo shopping

Post by Cherry-Cherry »

Gdje se može kupiti visak?
Post Reply