Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mali update za sve dame koje traze nesto moderno, kvalitetno i po pristupacnim cijenama a posebno ukoliko vam treba poslovni look, HERTEX . Slučajno smo naletili na radnju u Importane centru i prezadovoljni . Ono što me posebno oduševilo je profesionalan nenametljiv uslužan ljubazan prodavac sa mnogo strpljenja (zna sa zenama ) i to sto je kvalitetna i moderna odjeca made in B&H a ne uvezeno smece koje nam prodaju po napucanim trznim centrima uz marzu od 200%. Danas sam otišao do Merkura u istu radnju da preuzmem rezervisane stvarke jer sinoc u Importaneu nisu imali zeljeni broj. Rijetko ali stvarno rijetko imam rijeci hvale za nase prodavnice ali za Hertex sve pohvale
_BataZiv_0809 wrote:Zna li iko prima li Zara Unicredit shoping karticu, tj. Visa Classic?
ovu na rate?
ne, raskinuli su nekad sredinom prosle godine ugovor sa Unicredit
A daj nemoj me zezati A taman sam je izvadio
pa moze na koliko hoces mjesta ali Zara je iz nekog razloga s njima raskinula ugovor..
zali se Unicredit.. ja se redovno zalim jer u posljednje vrijeme su postali sve gori i gori..
Irm@ wrote:
pa moze na koliko hoces mjesta ali Zara je iz nekog razloga s njima raskinula ugovor..
zali se Unicredit.. ja se redovno zalim jer u posljednje vrijeme su postali sve gori i gori..
Znam da moze na bas puno mjesta, zato sam je i izvadio.
A de mi reci, ako znas, koje shopping kartice primaju u Zari?
Irm@ wrote:
Znam da moze na bas puno mjesta, zato sam je i izvadio.
A de mi reci, ako znas, koje shopping kartice primaju u Zari?
ne drzi me za rijec ali ako se dobro sjecam: Raifaissen i Intesa
Gdje u Sa kupiti najbobicnije radne stolove po nekoj normalnoj cijeni. Trebaju mi neki jednostavno,bijela.ili crna boja, bez ikakvih dodataka, za. kancelarije
EliasVeskot wrote:Gdje u Sa kupiti najbobicnije radne stolove po nekoj normalnoj cijeni. Trebaju mi neki jednostavno,bijela.ili crna boja, bez ikakvih dodataka, za. kancelarije
cenecimoveocino wrote:Gdje imaju odijela za matursko vece,neki katalog,link,slike a da je u Sa?
Dolazim iz drugog grada pa bih volio vidjeti sta ima u Sa.
Granof,Jeordie's,Cesars,Chacharel ( ako imas para na bacanje)...