205 miliona dolara,
200 miliona eura i
157 miliona pesosa,

A sad se vratite na svoj posteni posao...
PS. .Lova je u cashu oduzeta od narkobosa iz Mexica.
Moderator: anex

more bit da su naucili od svoje djecesenada wrote:drogiraju li se ministri-ceFair Life wrote:80.000.000 KM godišnje zaradi narkomafija u Kantonu SarajevoforUMASH wrote:....bolje bi mu bilo da se bavio uzgojem gljiva.....
i to samo na prodaji heroina....(DANI - Broj 515 - 27.04.2007.)![]()
Eto, sama si dala odgovor na svoju temu "sta nam se to desava" i pitanje koje si meni postavila.senada wrote:dvije godine sam se zdusno zalagala za ukidanje kantona.... a oni iz dana u dan sve jaca i jaca vladajuca sila..... ma jebo drzavu, entitete i opstine i sve sta je sam kanton...
glede tih para vjerovao neko ili ne, ali oni koji me znaju, znaju da sam mogla imati manje-vise toliko, i znaju da sam voljela, da volim i voljet cu svoj jebeni hronicni kokuzluk vise nego svu tu silu i da mi neko opet nudi hrpu usranih apoena nisam i ne bih uzela ni jedan papir taman kad bih krepavala od gladi i bijede.... kao sto je i bilo do prije 7-8 godina i unazad tokom rata....... ako si nisam sposobna ostvariti osnovno za preziviti onda i treba da crknem a ne da mi ti i sl. apoeni produzavaju i krase zivot, mladost, ljepotu i dizu imunitet.
proklet je to imunitet.
... davno, u vrijeme mojih prvih pionirskih, tada sumornih i teskih dana i mjeseci provedenih ovdje,.... shvatila sam da si ti neko i nesto izuzetno, posebno.....da umijes sagledati sve iz svih perspektiva... za razliku od mene znas da i kada je svaki komenar nesuvislan...kao kada se povuces sa direktnih pitanja....tempora wrote:Eto, sama si dala odgovor na svoju temu "sta nam se to desava" i pitanje koje si meni postavila.senada wrote:dvije godine sam se zdusno zalagala za ukidanje kantona.... a oni iz dana u dan sve jaca i jaca vladajuca sila..... ma jebo drzavu, entitete i opstine i sve sta je sam kanton...
glede tih para vjerovao neko ili ne, ali oni koji me znaju, znaju da sam mogla imati manje-vise toliko, i znaju da sam voljela, da volim i voljet cu svoj jebeni hronicni kokuzluk vise nego svu tu silu i da mi neko opet nudi hrpu usranih apoena nisam i ne bih uzela ni jedan papir taman kad bih krepavala od gladi i bijede.... kao sto je i bilo do prije 7-8 godina i unazad tokom rata....... ako si nisam sposobna ostvariti osnovno za preziviti onda i treba da crknem a ne da mi ti i sl. apoeni produzavaju i krase zivot, mladost, ljepotu i dizu imunitet.
proklet je to imunitet.