Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Lace wrote:
ma ne prati te niko ...vec u culhanu te vidjeh...kada si se izvukao od akcije a ja srela one koji su taj dan odradili pa s njima na kafu otisla
e jebi ga..ja te ne vidjoh..trebala si se javiti..i frizurica mi je super..dobro..mozda taj dan nije bila bas najbolja..
nisi imao kad da me vidis...odmah su te napali sto si se izvukao i komentarisali ti bijelu majicu koju si nosio na isporukama namirnica
pusti zavidne dusmane.. ..samo bi da nesto kritikuju..te im ne valja majica..te se izvukao..kako im nije jasno da sam ja bio mozak akcije..
(i ne svidjaju mi se slike ovih cizmica koje si postirao...posebno prve...mozda da zivim na igmanu ili bjelasnici)
Nemoj kuditi njegove postirane mimice... Ja hocu ove prve, taman mi dobro dodju za zime u zemlji pingvina, a usput mogu i hlacice ubaciti u mimice.... i rijesen moj problem sa listovima.
ma to su one bokserske...aktuelne su vec par godina...ja imam blazu verziju..do gleznjeva i na pertlanje al pustaju vodu pa moram uzet nove i nemaju drecavih boja...crne su sa plavim
I ja volim ove sa kaisicima...prosle godine sam naletila na jedne Mary Jones model...ali nisam tad imala para da ih kupim i kad sam drugi put svrnula pele otisle pa pa
Lace wrote:ma to su one bokserske...aktuelne su vec par godina...ja imam blazu verziju..do gleznjeva i na pertlanje al pustaju vodu pa moram uzet nove i nemaju drecavih boja...crne su sa plavim
Prave ergonomske pipelice... fakat lice na jedne moje.
@anais_nin: nabavljaj nesto tako, neces se pokajati...
ja se nedavno oprostila od slicnih, koje je edu vec pohvalio, vatreno pink diesel-ke, i nema ih vise pupiti vidjela sam nesto slicno ovako u skechers-u, mogle bi se "ubost" kad podjem pupak zrtvovat
@anais_nin: Ovakve je bilo lakse nabaviti prosle godine, ali posjecivala sam isto par sportskih radnji sto isto tako imaju slicne modele... Pa vrijedno je pokusaja, a tek kako bi se mogle upariti sa piercingom.
obozavam konopare, i srecom ovakve se vamo na jugu mogu nosati i dobar dio jeseni....samo moje nisu ovako sljistece, nego je ovaj gornji dio crn i malo ono etno, neki rucni rad, malo lici na onaj rad na aladinkama