Sa novim cipelama u novu skolsku godinu
Moderator: anex
- Bumbar
#2 Re: Sa novim cipelama u novu skolsku godinu
A wrote:Eh, da vidimo sta nam kreatori preporucuju ove jeseni:
Ove se nose na klasicne prozirne carape, ali idu i na crne neprozirne (neobicno jeste, ali ne izgleda lose) :
Ko ima viska 550 eura - bujrum Kenzo:
Vuitton predlaze klasicnu baletanku za 580 eura:
Ubile se za pijenje sampanjca(Sergio Rossi) :
Lanvin predlaze baletanke za 330 eura:
Te kenzove i baletanke
- danas
ove sam prije neki dan pazarila:
[/quote]
ove danas obukla na posao:

a ove sve mjerkam da pazarim:
http://kennethcole.com/popups/viewinadv ... lo2945.jpg
[/quote]ove danas obukla na posao:

a ove sve mjerkam da pazarim:
http://kennethcole.com/popups/viewinadv ... lo2945.jpg
Last edited by danas on 24/08/2005 15:39, edited 2 times in total.
- Lace
ma ne bih dala ovolike pare za nesto sto ce vec slijedece jeseni biti demode...pa nisam izgorila po glavi...a i ove su mi poruzne (posebno ove prve i ove jednostavne baletanke u kojima bih se prevrnula na ledja...daj makar 1 cm da je peta odignuta
) ...osim mozda ovih cizmica...al s obzirom kako nam je prljav grad i kako mi je ruzna i strma ulica ovakve bi bile samo 1 dan

- danas
idem da nadjem par slicica; recimo ove cizme nisam mogla da linkujem (a to je trend za jesen)...A wrote:Lijepe su pele Danas, nego - tema je modni trend za ovu jesen.
Ma imam problem sa postiranjem slika - vecina sitova dizajnera koje ja volim su radjeni u flash-u, pa mi se ne da konvertovati slike u jpg, pa uploadPrevise posla.
- Lace
ma neka ti...volim da sam sigurna na nogama ...a imam jedno brdo uz koje se moram popeti a jebeno je kad padne snijeg
(to brdo ne ciste grtalice jer se veze na stepenice pa je nepristupacno)
a i svidjaju mi se jer ostavljaju sare na muskim obrazima
a i svidjaju mi se jer ostavljaju sare na muskim obrazima
- danas
grozno.... ako su onako cetvrtaste na vrhu, to je OK (zaviski kako je uradjeno)... a ove okrugle vrhove ne mogu da smislim... vidis kako sam ti van modnih tokova.Diona wrote:Nisu spicoke vise u modi.MRAVOJED wrote:šta kaže ženevska konvencija o ovome?A wrote:Alexander McQueen:Sad mora biti okruglo malo napred.
-
The_Fluid

Jednostavnije, jeftinije i prakticnije cipele za jesen 2005, a ako vec gledate cipele za kasnu jesen i zimu 2005/06, na slici ispod imate neke od modela:

--
Ako vec zelite gledati sta dolazi, odnosno sta ce se prodavati sirokim narodnim masama za jesen 2006/07, onda su to cipele poput sljedecih:

-
The_Fluid
nazalost u Sarajevu ce spic uvijek biti u modi, a cipele sa okruglim i blago povijenim vrhom prema unutru su u modi vec dvije godinedanas wrote:grozno.... ako su onako cetvrtaste na vrhu, to je OK (zaviski kako je uradjeno)... a ove okrugle vrhove ne mogu da smislim... vidis kako sam ti van modnih tokova.Diona wrote:Nisu spicoke vise u modi.MRAVOJED wrote: šta kaže ženevska konvencija o ovome?Sad mora biti okruglo malo napred.
![]()
![]()
![]()
-
debela
u sarajevu je u modi obuca koju mozes kupiti, sto ce reci, sve i jedna radnja nudi 3-4 modela, a i oni su samo mala varijacija na istu temu. na sve strane spicevi, stikle, pete ili toliko ravno da se u tome ne moze ni hodati. da mi je naci cipele za kisu rodila bih se.
ps. nemojte molim vas quotirati slike tesko se otvara tema
ps. nemojte molim vas quotirati slike tesko se otvara tema
- danas
recimo, ovo je vrh cipele koji NAJVISE mrzim -- niti je spicast kako treba, niti je zaobljen, ma nista... ko neka tetka... uzas...A wrote:Ove se ubile za Sarajeva, Ferragamo ih specijalno za Jekovac dizajnirao (900 dolara - sitnica)
- pitt
ma ove su samo za krevetaA wrote:Ne samo spic, nego je i boja meni ocajna - kao svileni bombon. Uopste, ta cizma je za nekoga ko ce kolima preci sa tacke A na tacku B, i naravno neko drugi ce da vozi.

[/quote]