Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
citam ovo...i razmisljao sam o ovome ranije, i mislim da bi bilo ekstra...do londona za 250 dolara bi bilo sjajno, a onda u sarajevo za jos jedno 200 i to je 450 dolara...sjajno.
Malo kosine i kakvog travnickog ili feta sira da se nadje za puta. i pljoska s travaricom da se grlo ne osusi preko atlantika.
pa isto ti ga i sad dodje. ako ces s ryanom platiti 450 u jednom pravcu, za 9 stoja mozes iz Jew Yorka do Sarajeva i nazad sa bilo kojom kompanijom, mozda ces ustediti stoju, dvije.... ma nije beg cicija. leti s necim gdje neces morati pedalati da se vrti propeler, ne zaradjuje svako 160K-ova.
citam ovo...i razmisljao sam o ovome ranije, i mislim da bi bilo ekstra...do londona za 250 dolara bi bilo sjajno, a onda u sarajevo za jos jedno 200 i to je 450 dolara...sjajno.
nadam se da ce se desiti sto prije...
To za Ameriku ce mozda i biti, samo ne kontam kako mislis da letis iz Londona za Sarajevo za 200 larado.
Pa zar ne vidis da nase taldzije nisu dozvolili ni ovima iz German Wings-a da lete za Sarajevo
nadam se da ce se desiti sto prije...
To za Ameriku ce mozda i biti, samo ne kontam kako mislis da letis iz Londona za Sarajevo za 200 larado.
Pa zar ne vidis da nase taldzije nisu dozvolili ni ovima iz German Wings-a da lete za Sarajevo
to govorim teoretski...
karananna, mozes ti do eFrope fino al kad krenes u sarajvo...nikad finog aviJona neJma - vazda krntija kakva...ne mogu ni noge smjestiti.
Moj izbor su uvijek bili British i Air France...samo oni ne lete u Sa, ustvari British leti ali im je avion djeciji.
Puno letaaaaam....i diskontnim i "obicnim" avionima. Najvise me je impresionir'o Tuifly.....(nekad Hapag Lloyd).
Imali su ganc nove avione....SVE naj...naj...naj. Od usluge....pa do dorucka (rano smo putovali). I ako poranite....pa kupite karte 3-4 mjeseca ranije...zna biti vrlo jeftino! Ama i smjesno...jeftino!
Lani sam putovala s'BA...i pravo razocarenje. S'njima sam rezervirala hotel koji je k'o
fol treb'o biti...4 zvjezdica... nije valj'o ni za dvi'. Izgubili mi kufer. Cekala sam 9 mjeseci za isplatu...vis-a-vis kufer....i to nakon silnih frustracija i poziva.
Olympic Airways....je takodjer katastrofa. Avion...do Egipta...k'o oni stari avioni...iz americkih filmova...iz 60-ih godina.
Molim Boga...da neka od tih diskont aerolinija...zapocne letenjem za Mostar ili Banja Luku. Bilo je price o Banja Luci...i Ryan Air...al'stvarno...nista vise nisam cula.
Inace....iz Kanade ima PUNO jeftinih letova do Londona, Mancestera...itd. Evo neki dan sam gledala...povratna karta do Britanije..$300 americkih. Jeftinije..neg' otic na zapad Kanade...u Vankuver!