ima li nas?
Rukotvorine kreativaca
Moderator: anex
-
lijepa u dusi
#1 Rukotvorine kreativaca
S obzirom da sam i sama neko ko tu i tamo napravi nesto od nakita, dekora za kucu ili bastu i slicno, dodjoh na ideju da se okupimo ovdje na forumu, razmjenjujemo iskustva, savjete, mozda malo i pohvalimo najnovijim kreacijama
dakle, bilo sta sto se napravili sa svojih 10 prstiju dolazi u obzir, od heklanih radova do dekorativnih ukrasa za bastu, auto, itd.
ima li nas?
ima li nas?
-
lijepa u dusi
#2 Re: Rukotvorine kreativaca
Da li je moguce da nas nema na ovom forumu? 
- pukepuke
#3 Re: Rukotvorine kreativaca
Ima, ima, da je samo malo više slobodnog vremena. Ja uglavnom skupljam repro materijal, a slabo što stignem napraviti. Imam gomile vunice, konaca, materijala, pletaće igle, heklarice, šivaći stroj, fimo masu, razne bobe i šljokice, filc... I sve to čeka neka bolja vremena.
-
lijepa u dusi
#4 Re: Rukotvorine kreativaca
Definitivno jedna od ljepsih umjetnosti je rad s fimo masompukepuke wrote:Ima, ima, da je samo malo više slobodnog vremena. Ja uglavnom skupljam repro materijal, a slabo što stignem napraviti. Imam gomile vunice, konaca, materijala, pletaće igle, heklarice, šivaći stroj, fimo masu, razne bobe i šljokice, filc... I sve to čeka neka bolja vremena.
A sto se vremena tice, razumijem apsolutno, jedno vrijeme dok sam radila po narudzbama bukvalno zrtvujem san od 12 do 4 ujutro da bih nesto zavrsila.