Unaprijed hvala na odgovorima hehehe
restoran lovac - help :)
Moderator: anex
- *rozLa_pufna*
#1 restoran lovac - help :)
Nemam pojma jel ovoj temi mjesto ovdje i postoji li vec, al mi je poprilicno hitno pa bih molila za pomoc. Ako je neko od vas vec bio u pomenutom restoranu u sarajevu, da li bi me mogao uputiti kako se krecu cijene otprilike, tacnije koliko bi mogla kostat vecera (bez neki pretjerivanja supa i glavno jelo od govedjeg mesa - tako nesto)
)
- Topla voda
#2 Re: restoran lovac - help :)
krecu se vrhunski,samo karticu ponesi i nista se ne sikiraj...lijepo se obuci i opusti se 
- Zox
#3 Re: restoran lovac - help :)
Za kvalitet usluge i klope koji pruzaju, cijena je NIZA nego sto sam licno ocekivao. Sto se tice nekog prosjeka u sarajevu, srednje-visoke cijene. SREDNJE!
- mrtva kokoš
#4 Re: restoran lovac - help :)
gdje se nalazi ovaj restoran tacno??
-
Alkos
#5 Re: restoran lovac - help :)
Tacno se nalazi preko puta Olimpijskog muzeja, odmah iznad Bosnjacke gimnazije, a ispod Katolickog skolskog centra. 
-
DZOMBA
#6 Re: restoran lovac - help :)
Ovo je tačna lokacija, kako god nekom cudno zvucalaAlkos wrote:Tacno se nalazi preko puta Olimpijskog muzeja, odmah iznad Bosnjacke gimnazije, a ispod Katolickog skolskog centra.
A unutra objekat jako lijepo uradjen stilski namjestaj i sl. usluga kao rijetko gdje u gradu, ovo su sve pomaci odkako je promjenjen vlasnik (prije 5-6 mjeseci) sad je isti vlasnik koji drzi Imidz kod semizovca i klub slovenaca.
Sto se tice cijena supe su ti 4 - 5 KM, gotova jela imas od 6 - 7 pa do tel. snicle s prilogom 12 - 14 KM i ostalo sto ti padne na pamet. Meni je ovo sasvim prihvatljivo s obzirom da se stvarno radi o vrhunskoj usluzi, mada moram napomenuti da je bilo na racun firme
- iMacak
#7 Re: restoran lovac - help :)
dzomba hvala na informacijama. taj restoran mi je u prvome komsiluku a nikad nisam usao u njega. dozivljavao sam ga kao klasicno okupljaliste alkosa a ja ne volim takve sredine. cijene koje navodis su prosjecne a ako je novi gazda gazda imidza onda je sigurno i restoran ozbiljan
-
Alkos
#8 Re: restoran lovac - help :)
hej, nemoj takoiMacak wrote:dzomba hvala na informacijama. taj restoran mi je u prvome komsiluku a nikad nisam usao u njega. dozivljavao sam ga kao klasicno okupljaliste alkosa a ja ne volim takve sredine. cijene koje navodis su prosjecne a ako je novi gazda gazda imidza onda je sigurno i restoran ozbiljan
- dadoka84
- iMacak
#10 Re: restoran lovac - help :)
haha... u svakom slucaju znas sto zelim reciAlkos wrote:hej, nemoj takoiMacak wrote:dzomba hvala na informacijama. taj restoran mi je u prvome komsiluku a nikad nisam usao u njega. dozivljavao sam ga kao klasicno okupljaliste alkosa a ja ne volim takve sredine. cijene koje navodis su prosjecne a ako je novi gazda gazda imidza onda je sigurno i restoran ozbiljan
- ElRe
#11 Re: restoran lovac - help :)
Da li je neko skoro bio u ovom restoranu?
Kakva je atmosfera, da li je i radnim danima muzika uzivo, ili je mirnija atmosfera?
Kakva je atmosfera, da li je i radnim danima muzika uzivo, ili je mirnija atmosfera?
- ilkbahar
#12 Re: restoran lovac - help :)
Zivim cijeli svoj zivot u komsiluku LOvca i ono sto odgovorno tvrdim je to da Lovac nikad nije bio okupljaliste alkosa. Nekada je bio vise nekada manje popularan i posjecen, ali to je standardno za svaku kafanu ili restoran u gradu, smjne generacija.iMacak wrote:dzomba hvala na informacijama. taj restoran mi je u prvome komsiluku a nikad nisam usao u njega. dozivljavao sam ga kao klasicno okupljaliste alkosa a ja ne volim takve sredine. cijene koje navodis su prosjecne a ako je novi gazda gazda imidza onda je sigurno i restoran ozbiljan
Lijep restoran, retro stil, lijepa basta, hrana dobra, cijene prosjecne i realne za ovu vrstu obejkta, kao sto je neko gore napisao.
-
DZONPI
#13 Re: restoran lovac - help :)
Ma prva liga pa konobari su za cenera.