Ima li neko tj. je l' mu posebno neka pijanka ostala u sjecanju, bilo dobra ili losa?
Posto sam pokretac teme, red je da otvorim sezonu.
Najgora pijanka u ratu desila se nedugo nakon pocetka 1993 godine. To je bio jedan stan na ciglanama, jaranov (bar mi je on tako rekao mada sam saznao kasnije da se frajeru jednostavno pilo a nije imao gdje pa je zašao malo po praznim stanovima i ubo jedan).
Hehehe, bilo nas dvadesetak, sto muskih sto zenskih a pice kvalitetno za ne povjerovati. Kojekakvi Civasi Regali i kredenci hehehe i ko0njacici pa votkica, uglavnom kvalitetna zesta. I meni idiotu padne na pamet, posto nije bilo struje, da spojimo na akumulator nekakvu lampu koju sam nasao u spajzu tog stana, kao ponapijacemo se pa izvrnuti ona kandila pa belaj... I spojimo ti mi lampu na jedan akumulator, radio na drugi i opaaaaaaa. To nije bilo lokanje, to je bilo unistavanje. Muzika pici u sesnaest, drmaju marsali hehehehe (ma serem, kakvi crni marsali). Bilo je i sexa ali nije to za ovu temu.... Ona lampa sjaji isto kao u diskoteci.
Ujutro se ja budim kao sav sretan insan, oram kuci zbog n'akih obaveza kad ono ne mogu potrefiti vrata. Nikako, sve mi mutno nesto. Pa rekoh jebem ti majku znam za onu pravljenu rakiju ako se previse cistog alkohola stavi da mozes obnevidjeti ali sta je ovo jebo te Tile dragi pa pio sam viski i to uvozni.... I zamolim jaranicu da mi nadje cipele kad kurac ni ona ne vidi skoro nista, samo govori „Jarane jest' mi mutno nesto pred ocima“...
Eee dolazi stariji buraz od jarana koji nas je smjestio u taj stan i kaze JEBO VAS OTAC NENORMALNI STA JE OVO“. Ja se usrah, sta ce nam sad reci kad ono pametni ja ukljucio neku ultraljubicastu lampu za komarce i nekakve insekte koja se inace upali i gori maksimalno pola sata inace je jako stetna.
Ljudi, ja sam tek poslije mjesec dana progledao, to mi je najjezivije pijanstvo koje sam imao u zivotu
Eto, haj' sad malo vi pa cu ja opet poslije, bar takvog materijala imam