Rast trepavica
Moderator: anex
-
JessicaRabbit
#1 Rast trepavica
Oduvijek sam imala rijetke, male i svijetle trepavice. Pokusavajuci ih naglasiti sminkom sam ih dodatno prorijedila i smanjila. Čula sam da je nekima pomoglo ricinusovo ulje, pa me zanima da li je neko imao iskustva stim i da li stvarno djeluje, da ne gubim vrijeme bezveze. Zna li neko ima li kod nas negdje da se kupe ovi serumi za rast trepavica kao sto su RapidLash, Xlash ili Loreal Lash Renuwal serum?
- .mima.
#2 Re: Rast trepavica
Koristila sam ricinusovo ulje, mozda 3 mjeseca i jedino sto sam primjetila jeste da su mi trepavice ojacale ali nisu nesto pretjerano postale gusce. Mada moja drugarica je imala drugacije iskustvo njoj su zaista postale gusce, bar ona tvrdi da je to postigla ricinusovim. Mislim da bi trebala probati, nista neces izgubiti
:)
-
MrsJ
#3 Re: Rast trepavica
Ricinusovo je i meni pomoglo ali moras bas biti dosljedna i stavljati svaku noc pred spavanje. Ja sam koristila mjesec dana i vidjelo se poboljsanje, a onda ti mrsko jednu noc, mrsko drugu i tako totalno zaboravis. 
- graue_maus
#4 Re: Rast trepavica
ricinisuvo ulje mozes staviti pod mascaru isto , tj prvo namazes uljem i onda stavis maskaru preko i drzi ti cijeli dan ......
-
blesava
#5 Re: Rast trepavica
da ricinusovo ulje je super ne samo za trepavice, vec i za kosu. Mala bocica kosta oko 3 i po marke, tako da teba probati. Ja ga koristim i za nokte, imam jako suhu kozicu oko noktiju a i nokti su mi lomljivi, tako da mi ricinus pomaze da se toga rjesim.
- petunija
#6 Re: Rast trepavica
Samo da potvrdim da sam i ja koristila, neredovno, ali je pomoglo