Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Treba mi nešto malo drveta, pa bih vas zamolio da mi navedete proizvođače istih, ako ste upućeni u problematiku
Radi se o bukovim nesusenim i neparenim elementima slijedećih dimenzija:
25mm X 60mm X 350/400mm
25mm X 38mm X 350mm
50mm X 50mm X 400/460mm
32mm X 60mm X 460mm
Vrijednom pronalazaču slijedi nagrada
Prvo se raspitaj u okolini za kakvog stolara mada tesko da ce ti oni to imati posto trazis da nije suho. Kad nadjes stolara, marnes (posudis) jednu bukovu metaricu od ogrjeva i odes tom stolaru da ti to okrajca
baustelac wrote:Prvo se raspitaj u okolini za kakvog stolara mada tesko da ce ti oni to imati posto trazis da nije suho. Kad nadjes stolara, marnes (posudis) jednu bukovu metaricu od ogrjeva i odes tom stolaru da ti to okrajca
tetakk wrote:Vec kad smo oko drveta....
Ima li gdje naci dobrog parketa da je pojeftin?
parket Šljivo....majstor tek takav...za cijenu se uvijek treba dogovarati
aha....do mene...a vec postirah....trazis parket a ne parketara ....ima onaj preko puta wisse na stupu...mislim d ase zove MD profil ili je do njega...uvijek imaju snizenje...
aha....do mene...a vec postirah....trazis parket a ne parketara ....ima onaj preko puta wisse na stupu...mislim d ase zove MD profil ili je do njega...uvijek imaju snizenje...
Jel to bilo naknadnih radova
ma ne...nego si rekao "pojeftin" a u tim stvarima se nikad ne pristaje na prvu cijenu nego se trazite dok se neuklopite
baustelac wrote:Prvo se raspitaj u okolini za kakvog stolara mada tesko da ce ti oni to imati posto trazis da nije suho. Kad nadjes stolara, marnes (posudis) jednu bukovu metaricu od ogrjeva i odes tom stolaru da ti to okrajca
Možda se nisam dobro izrazio...
Treba mi 10-15 kamiona mjesečno
Heheheh, naravno da nisi, rekao si u naslovu nesto malo drveta .
A za vise, pogledaj malo u okolini Kladnja. Ne znam tacno kako se zove, ali ima tipos koji radi iskljucivo sa bukovinom i ne bi bilo problema za tu kolicinu (caki i za puno vecu)
Amazonka27 wrote:
ma ne...nego si rekao "pojeftin" a u tim stvarima se nikad ne pristaje na prvu cijenu nego se trazite dok se neuklopite
To je nase...svi kontamo da je skup majstor
Dobar, odgovoran i "na vrijeme" majstor nije skup.
A da ...i da ugradi materijale koje je dao u ponudi
to se vako rijesi....nazoves nekoliko "majstora" koji imaju registrovanu firmu, svaki imalo poslovan ce ti doci na lice mjesta, izmjeriti kvadraturu, ti se odlucis za vrstu parketa. Imas cijenu sa tvojim materijalom i cijenu sa njihovim materijalom. Dadne ti napismeno ponudu i cijenu. Pregovarate oko cijene, ako su u pitanju vece kolicine sklopite ugovor, ako ne onda se racun izdaje na osnovu ponude gdje je tacno naveden materijal i kolicina. U slucaju da to niej ugradjeno, tuzis ih ili jednostavno ne platis dok ne urade kako treba