Da preciziram: treba mi staklenih casa (raznih), pribor za picha (barski set, dozeri i slicno), par dobrih nozeva, mozda i blender.
Any ideas?
Unaprijed hvala
Moderator: anex
alpeks na otoci ili je to c.vila, preko puta otvorene pijace, gdje onaj mali parking...nema cega nemajuB3laj wrote:Zna li ko dobru prodavnicu kucanske opreme u Sarajevu? Cuo sam za par (nesto u Pofalicima?), ali nista konkretno.
Da preciziram: treba mi staklenih casa (raznih), pribor za picha (barski set, dozeri i slicno), par dobrih nozeva, mozda i blender.
Any ideas?
Unaprijed hvala
Imas preko puta narodne banke - kako se zove nesto W. Napucano, skupo ali i kvalitetno.B3laj wrote:Zna li ko dobru prodavnicu kucanske opreme u Sarajevu? Cuo sam za par (nesto u Pofalicima?), ali nista konkretno.
Any ideas?
Unaprijed hvala
Dje si Mirci? Evo nam musterijeB3laj wrote:Zna li ko dobru prodavnicu kucanske opreme u Sarajevu? Cuo sam za par (nesto u Pofalicima?), ali nista konkretno.
Any ideas?
Unaprijed hvala
S "guza" onog skupog salona namještaja. ima dobrih stvari pristojnih cijenaB3laj wrote:Zna li ko dobru prodavnicu kucanske opreme u Sarajevu? Cuo sam za par (nesto u Pofalicima?), ali nista konkretno.
Any ideas?
Unaprijed hvala