Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Chischo wrote:Zna li neko gdje u Sarajevu ima kupit Pringles cips?!
U zenici fakat nema nigdje...
Ima u PX-u ba!
$1.50 komad.
Ima i po ovim velikim trznim centrima, ali je cijena oko 4km i nikako mi nije isti. Valjda se onaj proivodi u USA u ovaj nas u Poljskoj, dze ce biti isti?!
Hebalo misa, viðao sam je to kod Dzananovic svojevremeno, skuuuupo mi bilo, a bile me malo ponijele one reklame na onim stranjskim televizijama (omladina skaèe k'o nenormalna, klebere se k'o da su pod drogama kakvim - i ¾deru taj èips)
chuchumbamayumbe wrote:
Ima u PX-u ba!
$1.50 komad.
Ima i po ovim velikim trznim centrima, ali je cijena oko 4km i nikako mi nije isti. Valjda se onaj proivodi u USA u ovaj nas u Poljskoj, dze ce biti isti?!
Kako se ulazi (ko ima pravo da udje) u PX i gdje je lociran?
chuchumbamayumbe wrote:
Ima u PX-u ba!
$1.50 komad.
Nikako ako nemas EUFOR/NATOHQSa karticu, nisi stranac, ne radis za za Ambasadu, EUPM, EUMM ili znas nekog da te uvede u Butmir Kamp...
chuchumbamayumbe wrote:
Ima u PX-u ba!
$1.50 komad.
Nikako ako nemas EUFOR/NATOHQSa karticu, nisi stranac, ne radis za za Ambasadu, EUPM, EUMM ili znas nekog da te uvede u Butmir Kamp...