sad ni sam ne znam sta bih uradio, pa ako ko ima kakv fin prijedlog vise je nego dobrodosao
od ovog sto sam do sada vidio, svidjaju mi se tribal tetovaze
Moderator: anex
e jes mu cOOL tetovaza..imaju sve curice da pisnu za njim a i decki da mu zavide...najcOOlji je..janje_ wrote:evo ga zagor tenej:
Shamrock wrote:Ja bi se tetovirao ali ne znam šta da uradim. Odakle samo dolazite
moj prijatelj ima istetovirano ime svoje kcerkice na arapskom i jako fino izgleda + znaci mu nesto.....tribal t's mi se ne svidjaju, totalno su isfurane (moje licno misljenje)......predlazem ti nesto "personal" (ime, simbol, slicicu)...Yamahalac wrote:Htio bih uraditi sebi tetovazu na desnoj ruci na vanjskoj strani nadlaktice
sad ni sam ne znam sta bih uradio, pa ako ko ima kakv fin prijedlog vise je nego dobrodosao
trazim neku kombinaciju, mislio sam mozda u kineskim slovima da je uradimdacina_curica wrote:moj prijatelj ima istetovirano ime svoje kcerkice na arapskom i jako fino izgleda + znaci mu nesto.....tribal t's mi se ne svidjaju, totalno su isfurane (moje licno misljenje)......predlazem ti nesto "personal" (ime, simbol, slicicu)...Yamahalac wrote:Htio bih uraditi sebi tetovazu na desnoj ruci na vanjskoj strani nadlaktice
have fun![]()
![]()
pa fol je sto kineska slova nisu ko nasa,vec imaju znacenje, mada ni to sa bosancicom nije losemedda wrote:Sta tebi znace kineska slova? To samo graficki fino izgleda a ako ti nista ne znaci dosadice ti kad tad.
Tetoviraj na bosancici....![]()
Bice tatoo ako nista unikat...

dobraHollister wrote:Evo ako se mircerka odluči za tetovažu,jedan prijedlog![]()
[img]http://img518.imageshack.us/img518 ... .jpg[/img]
Joj i ja bih se rado tetovirala, al sve me uhvati neki strah, pa odustanem.. zbog nekih komplikacija i sl... kod koga si ti mislio otici u salon u Sa?Yamahalac wrote:Htio bih uraditi sebi tetovazu na desnoj ruci na vanjskoj strani nadlaktice
Na nozi, na dnu, kod zgloba. A druga je na drugoj nozi sa suprotne straneKlikerica wrote:
@dinchy 84 gdje si se ti tetovirala, i ako nije tajna na kom dijelu tijela- je li bilo bolno?
Evo tetovaze na dinchy84 nozi:dinchy84 wrote: Na nozi, na dnu, kod zgloba. A druga je na drugoj nozi sa suprotne strane.Kad sam otisla da se narucim prvi put i objasnila Seki gdje hocu tetovazu ona mi je rekla: "UUUU, to boli"
. I ziva se ja isprepadam
. Al bolilo me je prve 3 minute, i ni to nije bila neka strasna bol. Uopste.
Evo sad se kanim za trecu tetovazu, kad se jednom istetoviras, ne mozes da prestanes