Preporuka hotela u Turskoj

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
t00r0p

#1 Preporuka hotela u Turskoj

Post by t00r0p »

Pozz raja,

Ne znam da li ima ova tema, ako ima sorry moderatorima :-D

S obzirom da sam se odlucila udavati :-) u junu , a posle svadbe ide i medeni mjesec, pa me interesuju vasi prijedlozi za hotele u Turskoj... da cujem vase prijedloge i sugestije..

Planiramo negdje na obalu ici, tako da tu spadaju: Belek, Alanya, Side, Kemer..... naravno da idu u obzir hoteli sa 5 zvjezdica i sa uslugom UAI i AI, tako slobodno dajte prijedloge, jer svi prijedlozi, sugestije, dobri i losi komentari ce se prihvatit :-D !!!

Lp
t00r0p

#2 Re: Preporuka hotela u Turskoj

Post by t00r0p »

:?:
funky_baby

#3 Re: Preporuka hotela u Turskoj

Post by funky_baby »

adam i eva, belek, ubio se za medeni mjesec :)
sretno :)
PurpurHazel

#4 Re: Preporuka hotela u Turskoj

Post by PurpurHazel »

Sve ti je ovo već pisano na temi Ljetovanje u Turskoj, pa malo pogledaj tu za detaljnije informacije.
Mi bili u Antaliji, Lara, hotel Royal Wings 5*, UAL, sve odlične preporuke, vanzemljski odmor od života i stresa.
http://www.royalwingshotel.com/

Svi hoteli na Lara Beach su pet zvijezdica, i zaista genijalni.
Najbolje ti je pogledati infose na trip advisoru, samo mijenjaj lokaciju u tražilici, ovo ti je za Antaliju, za druga mjesta ne znam.
http://www.tripadvisor.com/Hotels-g2979 ... otels.html

takođe, ludilo od hotela kao i svi ostali Delphin grupacije, isto Lara :thumbup:
http://www.facebook.com/pages/Delphin-I ... 72?fref=ts
t00r0p

#5 Re: Preporuka hotela u Turskoj

Post by t00r0p »

Hvala na info...

Znam ja da ima dosta dobrih hotela, ali sam se pokrenula temu
samo da bi mi neko preporucio neki od hotela iz licnog iskustva!!!

Jos jednom hvala i pogledat cu na toj temi jos, ali ako ima neko jos neki
prijedlog dobro dosao je s njim!!

Lp
P308

#6 Re: Preporuka hotela u Turskoj

Post by P308 »

Pricekaj april, izaci ce first minute aranzmani preko nasih agencija, sa relativno povoljnim cijenama....
PurpurHazel

#7 Re: Preporuka hotela u Turskoj

Post by PurpurHazel »

t00r0p wrote:
Pa eto, Royal Wings kako rekoh, nama je bio savršen.
Osim cijelog kompleksa koji nudi sve i svašta, hrana je bila izvrsna, krcat hotel, ali nikako nemaš osjećaj tolike gužve, valjda zbog tolikog ogromnog prostora.
Kako kolega reče, uplate i rezervacije u aprilu preko agencije radi nekog najpovoljnijeg aranžmana su najbolja varijanta, mi išli preko Goldena, super su ljudi bili i sve je ispalo bez ikakvih problema.
Uživat ćete gdje god :thumbup:
%tacno*

#8 Re: Preporuka hotela u Turskoj

Post by %tacno* »

Hotel Surmeli Efes Kusadasi 5*... :thumbup:

Image
t00r0p

#9 Re: Preporuka hotela u Turskoj

Post by t00r0p »

P308 wrote:Pricekaj april, izaci ce first minute aranzmani preko nasih agencija, sa relativno povoljnim cijenama....

Sad sam gledala neke ponude, imaju ove rane "bukinge" pa daju neke popuste do 20%
ako se uplati do 28.02.....

Ne znam da li su to povoljniji termini za uplatu il da cekamo april?!?!

Lp
t00r0p

#10 Re: Preporuka hotela u Turskoj

Post by t00r0p »

%tacno* wrote:Hotel Surmeli Efes Kusadasi 5*... :thumbup:

Image

Izgleda pravo lijepo :-D

Hvala :-*
t00r0p

#11 Re: Preporuka hotela u Turskoj

Post by t00r0p »

PurpurHazel wrote:
t00r0p wrote:
Pa eto, Royal Wings kako rekoh, nama je bio savršen.
Osim cijelog kompleksa koji nudi sve i svašta, hrana je bila izvrsna, krcat hotel, ali nikako nemaš osjećaj tolike gužve, valjda zbog tolikog ogromnog prostora.
Kako kolega reče, uplate i rezervacije u aprilu preko agencije radi nekog najpovoljnijeg aranžmana su najbolja varijanta, mi išli preko Goldena, super su ljudi bili i sve je ispalo bez ikakvih problema.
Uživat ćete gdje god :thumbup:

Uzivat cemo sigurno!!
Hvala jos jednom na pomoci :-D
t00r0p

#12 Re: Preporuka hotela u Turskoj

Post by t00r0p »

Imam jos jedno pitanje. :-D

Imam jednog prijatelja iz Istanbula i on mi je sad preporucio gradic "Kas" i on kao pravi Turcin mi je savjetovao da je to raj na zemlji i da bi on tu sebi organizovao medeni mjesec!!!

Da li je neko imao iskustva s tim gradicem?

Hvala unaprijed
iceman ze

#13 Re: Preporuka hotela u Turskoj

Post by iceman ze »

Ja sam u maju planirao na medeni mjesec u Istanbul, dobio sam neku ponudu u hotelu Piere Lotti,koji je par stotina metara od Aja Sofije i Plave dzamije, da li je neko vec bio? Neke druge preporuke?
Coppertone

#14 Re: Preporuka hotela u Turskoj

Post by Coppertone »

iceman ze wrote:Ja sam u maju planirao na medeni mjesec u Istanbul, dobio sam neku ponudu u hotelu Piere Lotti,koji je par stotina metara od Aja Sofije i Plave dzamije, da li je neko vec bio? Neke druge preporuke?
Ako vec nisi bio u njemu, bio je moj prijatelj, zadovoljan. Na medeni mozes i u satorsko naselje, opet ce vam biti dobro.
pikhocu

#15 Re: Preporuka hotela u Turskoj

Post by pikhocu »

iceman ze wrote:Ja sam u maju planirao na medeni mjesec u Istanbul, dobio sam neku ponudu u hotelu Piere Lotti,koji je par stotina metara od Aja Sofije i Plave dzamije, da li je neko vec bio? Neke druge preporuke?
U tom dijelu grada, gdje su Aja Sofija i Plava dzamija, imas more jedno malih porodicnih hotela. Taj dio grada se zove Sultan Ahmet. Pokusaj nagooglati Sultan Ahmet Hotels i vidjeces ih desetine. Suprug i ja smo tako nasumicno odabrali jedan koji nam se cinio ok. Ljudi su bili jako ljubazni, dorucak ukljucen u smijesnu (prosjecnu) cijenu od nekih 35 Eur za dvije osobe. Za svaki slucaj, kad odaberete nesto sto vam se dopada, provjeri komentare za te hotele na Trip Advisor-u :)
Post Reply