Zavist: Ode mi jaran dobar ,sa curom u Svicarsku,u Cirih za Novu Godinu na odmor.Sva Gotiva...ljudi,ja sam tako umoran od ove frke u BH i ovog zivota
PRAVO SAM ZAVIDAN:::
Moderator: anex
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
#1 PRAVO SAM ZAVIDAN:::
Zavist: Ode mi jaran dobar ,sa curom u Svicarsku,u Cirih za Novu Godinu na odmor.Sva Gotiva...ljudi,ja sam tako umoran od ove frke u BH i ovog zivota
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Nek si ti ziv i zdrav...avion se moze i srushiti...
.
-
peanuth
#3 Re: PRAVO SAM ZAVIDAN:::
Evo ja zavidim tebi,kako tako ces slavit N.G.a ja 30.12 ostavljam familiju,djevojku i vracam se da bi radio tu noc.ali hvala bogu zadovoljan sam opet,neko nema ni to,a uvijek ima gore.dr.gog wrote:
Zavist: Ode mi jaran dobar ,sa curom u Svicarsku,u Cirih za Novu Godinu na odmor.Sva Gotiva...ljudi,ja sam tako umoran od ove frke u BH i ovog zivotaPa dokle vise...meni vilica klapnula ko bahilu,Ode on ko hadzija avionom,a ja dojim smog danima.Da li je more jos plavo,postoji li godisnji odmor....Imate li vi ovakvih momenata zavisti?..
![]()
-
mamica papucarka
meni ce ovo ako Bog da biti peta nova godina koju slavimo u kuci
A Cirih mi je pred nosom i jos nikad nisam otisla
I evo vec dvije godine planiramo 
A Cirih mi je pred nosom i jos nikad nisam otisla
- GandalfSivi
#8 Re: PRAVO SAM ZAVIDAN:::
Moze to i puno bolje, ali ne valja se kurciti...dr.gog wrote:
Zavist: Ode mi jaran dobar ,sa curom u Svicarsku,u Cirih za Novu Godinu na odmor.Sva Gotiva...ljudi,ja sam tako umoran od ove frke u BH i ovog zivotaPa dokle vise...meni vilica klapnula ko bahilu,Ode on ko hadzija avionom,a ja dojim smog danima.Da li je more jos plavo,postoji li godisnji odmor....Imate li vi ovakvih momenata zavisti?..
![]()
-
didierdase
ja nisam ljubomoran, mene je samo kao i tebi svega dosta. Imam i ja druga ide 5 puta na mora a ja jedva 1 put. Jebi ga svako ima svoju nafaku. Taj jaran mi je dobar drug i dobar je covjek pa nek se dobro provede, a ja ........tako je kako je.
-
meki
-
pinkzelena
#13 Re: PRAVO SAM ZAVIDAN:::
dr.gog wrote:
![]()
Haj bogati.. pa i ti ćeš ispred pozorišta..šta je Cirih naspram dočeka Nove uz Almu Čardžić i Erato
- chuchumbamayumbe
#14 Re: PRAVO SAM ZAVIDAN:::
Nemas sta da zavidis!dr.gog wrote:
![]()
Mi imamo i Hidzretsku a oni u svici neJmaju!
Nego lijepo uzmi abdest, neka hanuma nesto ukoso izreze, malo travnickog i kakve kiseline, razgaza kakvih gurabija i opali po sherbetu!
Pa da vidis rahatluka!
No sikiriki ba, jebo svicu!
-
privat
#15 Re: PRAVO SAM ZAVIDAN:::
Jel to ti patis zbog prijatelja ili njegove djevojke?dr.gog wrote:
![]()
- Lace
#16 Re: PRAVO SAM ZAVIDAN:::
ne moras u cirih...idi u prag ...autobusom...ko ja za proslu novu godinu...doduse i u pariz za novu sam isla autobusom...ali tada nisam imala momka (ko ni za prag...isla s drugaricom)...znas kako je...nikad dva dobra spojiti (sad imam momka...al on nit ima odmora nit ima paradr.gog wrote:
![]()
- GandalfSivi
To ona da nam ne promakne da ima momka. Nego u Pariz jednom autobusom i nikada vise u zivotu, pa makar ga vise ne vidio...
-
mamica papucarka
#18 Re: PRAVO SAM ZAVIDAN:::
ma ovo je najbitnije.Lace wrote:ne moras u cirih...idi u prag ...autobusom...ko ja za proslu novu godinu...doduse i u pariz za novu sam isla autobusom...ali tada nisam imala momka (ko ni za prag...isla s drugaricom)...znas kako je...nikad dva dobra spojiti (sad imam momka...al on nit ima odmora nit ima paradr.gog wrote:
![]()
)...ti sad nemas odmora a mozda imas i curu i para...bit ce iduce godine samo bolje planiraj
- Lace
ovaj...nisam ja ovdje od juce...a iz nekog razloga...nije htio post da mi odeGandalfSivi wrote:To ona da nam ne promakne da ima momka. Nego u Pariz jednom autobusom i nikada vise u zivotu, pa makar ga vise ne vidio...
moze i bez malicioznih komentara...pa ja sam mislila da si musko (komentari ove vrste su svojstveni zenama...recimo prije bih ocekivala od sebe da ovako nesto napisem...nego od nekog ko ima ...chunu)
- nebojeplavo
Uh ja bas kontam, da mi je u Prag za Novu godinu
Lace, jesi li isla preko neke agencije, kako je bilo?
- Lace
isla preko dundee tours-a...put jeste bio malo naporan...al s obzirom na proslu blagu zimu...i na ljepote praga (koji je stvarno fascinantan grad)...bilo je odlicno...i ako budes isao...biraj skuplji hotel (razlika 40-50 KM)...nije bez razloga skuplji...u pitanju je lokacija...ja sam bila u centru i sve mi je bilo i dostupno i blizu...i nisam ni morala koristiti prijevozna sredstvanebojeplavo wrote:Uh ja bas kontam, da mi je u Prag za Novu godinu![]()
ja sam bila u ovom hotelu http://www.pragueholiday.cz/balkan-hotel-prague.php http://www.hotelbalkan.cz/
druga dva su bila van grada...oko njihove tramvajske "remize"
Last edited by Lace on 04/11/2007 18:04, edited 1 time in total.
- lady midnight
ja zavidim svakom ko je u zuerichu, pa bilo to za novu godinu, za staru ili samo za vikend
:-):-) dugo mi je bio grad snova :bigsigh:, ali onda sam se ipak morala probuditi
:D:D
za novu godinu sam u dilemi izmedju dva grada
, ali ne bih da navodim koji su, vidim ima ovdje i ljubomornih, a ne bih da stajem na muku
:D:D:D
za novu godinu sam u dilemi izmedju dva grada
- nebojeplavo
HvalaLace wrote:isla preko dundee tours-a...put jeste bio malo naporan...al s obzirom na proslu blagu zimu...i na ljepote praga (koji je stvarno fascinantan grad)...bilo je odlicno...i ako budes isao...biraj skuplji hotel (razlika 40-50 KM)...nije bez razloga skuplji...u pitanju je lokacija...ja sam bila u centru i sve mi je bilo i dostupno i blizu...i nisam ni morala koristiti prijevozna sredstvanebojeplavo wrote:Uh ja bas kontam, da mi je u Prag za Novu godinu![]()
ja sam bila u ovom hotelu http://www.pragueholiday.cz/balkan-hotel-prague.php http://www.hotelbalkan.cz/
druga dva su bila van grada...oko njihove tramvajske "remize"
- Lace
e al uzmi onu toplu cokoladu...imas u bijeloj i crnoj verzijiĆelava cura wrote:Lace wrote:ovaj...bila sam ja i u barceloni...al ne za novuĆelava cura wrote:ja sam sad zavidna Lace
bila i u Pragu i u uPArizu![]()
idem pojest 1 cokoladunek si mi rekla
sad cu morati uzet duplu dozu chokolade