Koja ce sa mnom posto ke strah motora
Ture odredimo sami
Eto pa navalite
Moderator: anex
Da, na ovakav prvi post slabo da će ko pasti.bwin wrote:Moras imati pricu, zene su uvijek padale na pricu
S tobom i do breZesupercali wrote:Onaj vozi.motor ja vozim auto
Koja ce sa mnom posto ke strah motora
Ture odredimo sami
Eto pa navalite
Ko ih kara nek im pise price sa mnom putujukB27 wrote:Da, na ovakav prvi post slabo da će ko pasti.bwin wrote:Moras imati pricu, zene su uvijek padale na pricu
supercali wrote:Eh da javim novosti jedna se javila odvukao sam je do strine na kosevsko
Jbg takav dogovor pao
Vidis kako zena znaEuridika wrote:Pa niko se nije naučen rodio.... Prvo položiš A kategoriju, uzmeš za početak manji motor, obučiš se, a onda kak'u mrcinu zbaviš i pravac na putovanje...
![]()
Poslano s Tapatalka
Pa i ne znala više, koliko mi o motorima trubite...klixoris wrote:Vidis kako zena znaEuridika wrote:Pa niko se nije naučen rodio.... Prvo položiš A kategoriju, uzmeš za početak manji motor, obučiš se, a onda kak'u mrcinu zbaviš i pravac na putovanje...
![]()
Poslano s Tapatalka![]()
Ja krenuo sa 400 ccm, a sad vozam 1200I zena mi voza boljeg cabrioleta od tvog
Htio sam majke mi, ali onaj potop u petak mi je poremetio planove. Pokisao k'o mis kad sam krenuo sa posla. Isao motorom...Euridika wrote:Pa i ne znala više, koliko mi o motorima trubite...klixoris wrote:Vidis kako zena znaEuridika wrote:Pa niko se nije naučen rodio.... Prvo položiš A kategoriju, uzmeš za početak manji motor, obučiš se, a onda kak'u mrcinu zbaviš i pravac na putovanje...
![]()
Poslano s Tapatalka![]()
Ja krenuo sa 400 ccm, a sad vozam 1200I zena mi voza boljeg cabrioleta od tvog
![]()
. A 400 ccm čak i nije toliko mali motor... mada, ti si ekspert u svakom pogledu...
![]()
...osim kad treba na kafu doći, koju si opet isfolirao...
Jooj, i mi smo svi mokri bili, morali se skidati da se tijelima grijemo...klixoris wrote:Htio sam majke mi, ali onaj potop u petak mi je poremetio planove. Pokisao k'o mis kad sam krenuo sa posla. Isao motorom...Euridika wrote:...osim kad treba na kafu doći, koju si opet isfolirao...
Lazes da je boljiklixoris wrote:Vidis kako zena znaEuridika wrote:Pa niko se nije naučen rodio.... Prvo položiš A kategoriju, uzmeš za početak manji motor, obučiš se, a onda kak'u mrcinu zbaviš i pravac na putovanje...
![]()
Poslano s Tapatalka![]()
Ja krenuo sa 400 ccm, a sad vozam 1200Steta sto se ozenih na samom pocetku. Bog zna gdje bi mi kraj bio da nisam
I, @respo, zena mi voza boljeg cabrioleta od tvog
Jok ! 307ccsupercali wrote:Lazes da je boljiklixoris wrote:Vidis kako zena znaEuridika wrote:Pa niko se nije naučen rodio.... Prvo položiš A kategoriju, uzmeš za početak manji motor, obučiš se, a onda kak'u mrcinu zbaviš i pravac na putovanje...
![]()
Poslano s Tapatalka![]()
Ja krenuo sa 400 ccm, a sad vozam 1200Steta sto se ozenih na samom pocetku. Bog zna gdje bi mi kraj bio da nisam
I, @respo, zena mi voza boljeg cabrioleta od tvog
Sigurno megane cc
Ja kontao ti 206 vozas..supercali wrote:Pa isti auto
Nisi ti puno pogriješio, men' se čini da je pričao da je vozao žutog 206...klixoris wrote:Ja kontao ti 206 vozas..supercali wrote:Pa isti auto
Nema veze, opet je bolji. I brzi
Vozaoklixoris wrote:Ja kontao ti 206 vozas..supercali wrote:Pa isti auto
Ma ja ! pravi ZENSKI autoEuridika wrote:Nisi ti puno pogriješio, men' se čini da je pričao da je vozao žutog 206...klixoris wrote:Ja kontao ti 206 vozas..supercali wrote:Pa isti auto
Crni 206 ? Jel to onaj cunerski sa krilima i 15 rora nazad ???supercali wrote: Vozao
Koji je motor u zene
Euridika kakav bona zuti 206
Crni 206cc
Crno, žuto, šta ima veze boja...klixoris wrote:Ma ja ! pravi ZENSKI autoEuridika wrote:Nisi ti puno pogriješio, men' se čini da je pričao da je vozao žutog 206...
Crni 206 ? Jel to onaj cunerski sa krilima i 15 rora nazad ???supercali wrote: Vozao
Koji je motor u zene
Euridika kakav bona zuti 206
Crni 206cc