Cuj EzelRadar71 wrote:Ezel
MAGARAC na Holandskom.
Jos bolje Enis pa da mu nadimak bude urac
Moderator: anex
Cuj EzelRadar71 wrote:Ezel
Svako ime sa sobom nosi odredjenu matricu- tj energiju...sarajka033 wrote:Zdravo svima,
Treba mi pomoc oko imena za musku bebu. Naime, trazim neko ime koje zadovoljava slijedece uslove:
--muslimansko, alli ne bas ono tradicionalno, citaj moderno
-kratko
-lako za izgovoriti jer zivimo u Americi
-tursko, bosansko ili kombinacija jer mu je babo turcin
Evo koja se meni imena svidjaju: Kaan, Adal, Adan, Adin. Muzu se ne svidja nijedno od tih, a nemam vise nikakvih drugih ideja. Doduse Demir mi se isto svidja ali kazu da je to u Turskoj previse starinsko ime. Aldin mu se isto ne svidjaa a meni je to super ime.
Ako imate bilo kakve prijedloge ii savjete, molim vas javite.
asafinho wrote:ASAF
A ja prije,dok je vladao komunizam i nevjerstvoi to ohaahaaa...bilo plaho popularno u 70-80tim
Ne valja, mama ga zove u kuću na ručak:Ghibli wrote:Može li Derim?
![]()
------------------laneni10 wrote:Svako ime sa sobom nosi odredjenu matricu- tj energiju...sarajka033 wrote:Zdravo svima,
Treba mi pomoc oko imena za musku bebu. Naime, trazim neko ime koje zadovoljava slijedece uslove:
--muslimansko, alli ne bas ono tradicionalno, citaj moderno
-kratko
-lako za izgovoriti jer zivimo u Americi
-tursko, bosansko ili kombinacija jer mu je babo turcin
Evo koja se meni imena svidjaju: Kaan, Adal, Adan, Adin. Muzu se ne svidja nijedno od tih, a nemam vise nikakvih drugih ideja. Doduse Demir mi se isto svidja ali kazu da je to u Turskoj previse starinsko ime. Aldin mu se isto ne svidjaa a meni je to super ime.
Ako imate bilo kakve prijedloge ii savjete, molim vas javite.
Energetski zapis ili ti cod...
Daj mu neko ime koje u prevodu znaci -snagu ljubav zivot ili nesto slicno.
Krscanin Yusuf, Ibrahim, Sulejman, Muhammed, Amina, Sumeja, Fatima, Aisa...ma daaaaajEnko27 wrote: Kao što ti je jedan već napisao NE POSTOJE muslimanska imena.....
Arapi kršćani imaju ista imena kao i arapi muslimani.....
PipiDugaDevetka wrote:Ne valja, mama ga zove u kuću na ručak:Ghibli wrote:Može li Derim?
![]()
-Derimeeee, haj kući na ručak, Derimeee!
Bolje ime je Zukan. Uopšte, sva imena koja u sebi sadrže slovo Z su laHko pamtljiva, zvučna,...Cezar, Zubizareta,...
Da se mozda krscani u arapskim zemljama ne zovu Marko,Dragan,Dario,Stevoart vandeley wrote:Krscanin Yusuf, Ibrahim, Sulejman, Muhammed, Amina, Sumeja, Fatima, Aisa...ma daaaaajEnko27 wrote: Kao što ti je jedan već napisao NE POSTOJE muslimanska imena.....
Arapi kršćani imaju ista imena kao i arapi muslimani.....