Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Vec sam pomislila da nakon pet godina zajednićkog života poznajem svog momka...
Al' opet još jedan rođendan i opet ista pitanja/razmišljanja...
Pomozite mi prijatelji dragi, šta kupiti čovjeku koji ima 30 rođendan?! (a da ga pri tome naravno obraduješ, kupiš nešto korisno, ...???
On je fotograf i zaljubljen je u fotografiju i fotoaparate toliko da mu niti jedna nova stvar ne moze promaći - što ukratko znaci, da za to podrucje ima apsolutno sve!
Pravi muziku na kompjuteru+ svira sam bas gitaru i klavijature...i to ima!
Ne znam sta bi vam jos rekla...... a zelila bi da poklon bude koristan - da ga ima za duze vrijeme, da simbolizira tih 30 godina!!
nego hajd kad sam se vec javila , kad je vec fotograf
kupi mu lijep okvir za sliku , a na njoj ti i on, pa kad bude imao
60 godina , onda kaze, e , vidi ovo je kad sam imo' 30
mislim kad vec sve ima ovjekovjecite tih 30 godina...
Izvini cika moderatore sta ja to zacatavam.
Ja sam rek'o da dovede jaranicu i da zajedno proslave rodjendan u troje.
Sta si ti u svojoj glavi skonto to je do tebe...papanluku nigdje kraja...
Ma nesto iz sex shopa mozda (kozne tole sa rupom, kandziju, lisice, masku, itd, itd.....) a mozes i sebi kupit nesto sexy iz Vikctoria Secret u cemu ce on uzivat takodje :D
ej jesi mu i poklonila nesto cega ce se uvijek sjecati.. doduse, sama si sebi postavila tu tesku misiju.. ovako, proso je sa dobrim poklonom, koji mu garant nece ostat u dugom sjecanju..
a najbolje da si mu dala u parama.. pa nek on sebi probere
Kolovoz je i vrijeme je popravnih ispita, karpuze... Lijepo je nekome za rodjendan kupiti poveliku lubenicu i izrezbariti neku poruku na istoj. Recimo, komšinici je jako 30 godina i slavi rodjendan: HATIDZA, SRETAN TI 30. RODJENDAN! OD KOMŠIJE ZLATKA
U dilemi sam ; šta kupiti prijateljici za 18ti rođendan u pm fakat mi ideje ne dolaze iako je dobro poznajem
Nemoj da mi neko preporučuje vibrator, konto sam i ja isto al ova je iz strašno konzervativne porodice
nKrkan wrote:U dilemi sam ; šta kupiti prijateljici za 18ti rođendan u pm fakat mi ideje ne dolaze iako je dobro poznajem
Nemoj da mi neko preporučuje vibrator, konto sam i ja isto al ova je iz strašno konzervativne porodice
Takvim najvise treba vibrator
Ma buraz uvijek imas cvijece, mada te sa 18 ne znaju sta je to