Poklon za 10 godina braka?

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

chuchumbamayumbe

#26 Re: Poklon za 10 godina braka?

Post by chuchumbamayumbe »

Tretman za dvoje u Second Skin-u u Nahorevskoj.
1 sat aroma masaže, jedan sat saune, jedan sat džakuzija, sa šampanjcem, ukupno 3 sata, ja mislim da je oko 200km, diskrecija, sve...
A onda, šta Bog da!
8-)
andrija2007

#27 Re: Poklon za 10 godina braka?

Post by andrija2007 »

chuchumbamayumbe wrote:Tretman za dvoje u Second Skin-u u Nahorevskoj.
1 sat aroma masaže, jedan sat saune, jedan sat džakuzija, sa šampanjcem, ukupno 3 sata, ja mislim da je oko 200km, diskrecija, sve...
A onda, šta Bog da!
8-)
Ma nije bog cicija, daće bog!
andrija2007

#28 Re: Poklon za 10 godina braka?

Post by andrija2007 »

babyline wrote:
A onda, šta Bog da!
8-)
haj pojasni :-)
Jel' treba nacrtat?
chuchumbamayumbe

#29 Re: Poklon za 10 godina braka?

babyline wrote:
A onda, šta Bog da!
8-)
haj pojasni :-)
Dođete kao par, imate masažu (ja mislim da je aroma therapy relaksaciona masaža, folovi-golovi), ono sve je u thai fazonu, mirisi, muzika, tu te dobro izmasiraju i opuste, siđete u prizemlje, i iza zatvorenih vrata uživate u sauni, đakuziju i šampanjcu, ono, baš izdrk*avanje u fazonu američkih zvijezda.
Ja sam ženu za rođendan ispoštovao, između ostalog, i tom masažom (ali samo masaža za nju, 50km) i bila je oduševljena. Dobio sam katalog i tu vidio ovu uslugu za dvoje pa pomislih da to ne bi bio loš poklon za 10 godina braka, plus još nešto po izboru, kakva điđa tipa svarovski ili nešto slično...
8-)
rota_laz

#30 Re: Poklon za 10 godina braka?

Post by rota_laz »

A onda, šta Bog da!
8-)
Čuj to. Ozbiljan prijedlog. Ima valjda krevet. Nije mi nešto to radit u kadi. Jah, pošto ne pijem, moram vidjet imal kola umjesto pjenušca.

Ko je ono pitao kako ne mogu nakon 10 godina braka skontat šta da kupim? Aha, pa sumnjam da imaš toliko staža. U 10 godina probaš mahom sve... Što ste nabrojali uglavnom smo već probali, izuzimajući stripere i 20-godišnjake :D,.

Sportski je tip. Jest da idu hladniji dani.

Kako izgleda ovo: cd Amy Winehouse (valjda ću naći), buket 10 ruža, kino, večera...itd. komplet aranžman :dance: ... i obećanje da ću je voljet zauvjek... (biciklo bi svakako uzeo, ali kontam da neći do sutra naći nešto)

Osim toga ona je već sebi našla neke krpice, koje bi trebao ja danas pokupiti i utintipla...
chuchumbamayumbe

#31 Re: Poklon za 10 godina braka?

rota_laz wrote:
A onda, šta Bog da!
8-)
Čuj to. Ozbiljan prijedlog. Ima valjda krevet. Nije mi nešto to radit u kadi. Jah, pošto ne pijem, moram vidjet imal kola umjesto pjenušca.

Ko je ono pitao kako ne mogu nakon 10 godina braka skontat šta da kupim? Aha, pa sumnjam da imaš toliko staža. U 10 godina probaš mahom sve... Što ste nabrojali uglavnom smo već probali, izuzimajući stripere i 20-godišnjake :D,.

Kako izgleda ovo: cd Amy Winehouse (valjda ću naći), buket 10 ruža, kino, večera...itd. komplet aranžman :dance: ... i obećanje da ću je voljet zauvjek... (biciklo bi svakako uzeo, ali kontam da neći do sutra naći nešto)

Osim toga ona je već sebi našla neke krpice, koje bi trebao ja danas pokupiti i utintipla...
Kukavče :D , razmisli kako ćeš se onda izvuči za 20 godina braka, ako sve to odradiš za desetogodišnjicu! :)
U kino možete svaki dan, CD bolje kupi šta od Barry White-a, večera može da vam se ne dopadne pa da ostane u lošem sjećanju...
rota_laz

#32 Re: Poklon za 10 godina braka?

Post by rota_laz »

chuchumbamayumbe wrote:
rota_laz wrote:
A onda, šta Bog da!
8-)

Kukavče :D , razmisli kako ćeš se onda izvuči za 20 godina braka, ako sve to odradiš za desetogodišnjicu! :)
U kino možete svaki dan, CD bolje kupi šta od Barry White-a,
večera može da vam se ne dopadne pa da ostane u lošem sjećanju...
Upravu si za kino. To otpada. Šta kontaš da je rano da joj se obavežem za vječnu ljubav :lol:

kontam Amy jer je ona nešto gotivi, vazda pita imal gdje kupit... a ni ja nemam ideju gdje to našao, nema u Magazi, a mogao bih uzeti i Barryja, nije zgorega. Ali GDJE?
Gospoda Ministarka

#33 Re: Poklon za 10 godina braka?

Post by Gospoda Ministarka »

.
Last edited by Gospoda Ministarka on 17/01/2012 12:44, edited 1 time in total.
*mima*

#34 Re: Poklon za 10 godina braka?

Post by *mima* »

10 godina braka i jos je nisi upoznao......hmmmm
terra_incognita

#35 Re: Poklon za 10 godina braka?

Post by terra_incognita »

Gospoda Ministarka wrote:
terra_incognita wrote:Antisress vikend u hotelu Pahuljica na Vlašiću (masaža, sauna,bazen)
plus superhikov prjedlog :D

Ovo je nesto o cemu sam ja razmisljala da poklonim dragom za nasu godisnjicu veze :D
Oo je ludnica poklon, imas cak romanticne vecere uz svijece, dorucak u krevet... :dance: :dance: :dance:
Bila, odlično, nećeš se prevariti (ako se nešto od maja 2008. nije promijenilo)
rota_laz

#36 Re: Poklon za 10 godina braka?

Post by rota_laz »

mima wrote:10 godina braka i jos je nisi upoznao......hmmmm
Deset godina je malo da se upozna sva ljepota njene ličnosti.
rota_laz

#37 Re: Poklon za 10 godina braka?

Post by rota_laz »

babyline wrote:lijepo je vidjeti da se jos trudis da je iznenadis..
a simpaticno i ovo sto si postavio temu na pf Umjetnost zivljenja a ne na LJ&S :-D
vrlo vjerodostojno :D
Sasvim slučajno. :D Ipak, sam ja frišak u ovom društvu... Ali, je ovo fakat umjetnost življenja. Deset godina = 3650 dana. Fijuuuuu. Ne računajući zabavljanje. Haman sam duže sa njom nego što sam bez nje... u životu.
hahufafu

#38 Re: Poklon za 10 godina braka?

Post by hahufafu »

legenda si majke mi, odavno nisam vidjela musko da se zadalo oko godisnjice..
(ili valjda sto je onaj moj takav :)
nego ovi sto su bili na vlasicu.. znaci dobro je jel? ja sam to planirala, posto nam je 10 god. veze bila sada za Ramazan pa reko hajd iza Ramazana.. ne znam sta bih-kako bih..
hahufafu

#39 Re: Poklon za 10 godina braka?

Post by hahufafu »

hahah :)
rota_laz

#40 Re: Poklon za 10 godina braka?

Post by rota_laz »

hahufafu wrote:legenda si majke mi, odavno nisam vidjela musko da se zadalo oko godisnjice..
(ili valjda sto je onaj moj takav :)
nego ovi sto su bili na vlasicu.. znaci dobro je jel? ja sam to planirala, posto nam je 10 god. veze bila sada za Ramazan pa reko hajd iza Ramazana.. ne znam sta bih-kako bih..
Ja sam ti romantičar, pa se zadao. A ona je praktičar, tako da ću ja dobit nešto što mi pravo treba, a nisam imao. (btw. jel Romantičari bio nadimak igrača Radničkog iz Niša ili OFK Beograda, cjo na vrh mi jezika)

Planine generalno su super. Ja sam bio sad na dijelu odmora na Igmanu, hostel Feri - hrana super, šetnje, biciklo...kreveti genijalni :) novo. Tako da vrijedi. vjerujem da je i drugdje slično, ako ne i bolje.
*mima*

#41 Re: Poklon za 10 godina braka?

Post by *mima* »

rota_laz wrote:
mima wrote:10 godina braka i jos je nisi upoznao......hmmmm
Deset godina je malo da se upozna sva ljepota njene ličnosti.

Woooow....al mi ga šuknu.... :-D Svaka čast.... :thumbup:
rota_laz

#42 Re: Poklon za 10 godina braka?

Post by rota_laz »

Vratila mi se inspiracija. Ovako sam skotao (sinoć oko 11 sati), a sad je već kasno da mijenjam, pa govorim čisto informativno. Bicikl će dobit za rođendan 26. 09. taman da dođe u radnju... tako da to nije.

- Skontao da izradim 200 najljepših fotki koje su se nakupile na računaru posljednjih 10 godina (ono kao retrospektiva uživanja :D) i to sve strpam u neki ekstra foto album...na to naslonim neki dobar buket... onaj aktivni dio (večera, odnosno iftar, šetnja, romantika sve stoji :-D )

Danas primam čestitke :D :bih:
nova_korisnica

#43 Re: Poklon za 10 godina braka?

Post by nova_korisnica »

rota_laz wrote:Vratila mi se inspiracija. Ovako sam skotao (sinoć oko 11 sati), a sad je već kasno da mijenjam, pa govorim čisto informativno. Bicikl će dobit za rođendan 26. 09. taman da dođe u radnju... tako da to nije.

- Skontao da izradim 200 najljepših fotki koje su se nakupile na računaru posljednjih 10 godina (ono kao retrospektiva uživanja :D) i to sve strpam u neki ekstra foto album...na to naslonim neki dobar buket... onaj aktivni dio (večera, odnosno iftar, šetnja, romantika sve stoji :-D )

pa cestitam!!!! i da docekati jos 100 godina skupa :D (je li to izvodljivo??) zdravi, veseli i u ljubavi!!
btw pratim ovu tvoju temu i "kradem" ideje jer i meni treba poklon za godisnjicu veze :D
ja sam haman isto skontala napraviti jedan scrapbook od slika..ali ne znam koliko to muskarci gotive :) ovaj moj nije bas neki romanticar...
Tikvica

#44 Re: Poklon za 10 godina braka?

Post by Tikvica »

Svaka cast. Ja bih pala "na nos" da je meni muz za godisnjicu braka tako nesto napravio. A i da sam znala da se ovoliko trudio. Mislim da ce tvoja supruga itekako cijeni ovakav poklon. (Ahhhh, nemamo sve tako fine i romanticne muzeve.)
Sretna vam 10-ta godisnjica i jos 50 da proslavite minimalno :D
*mima*

#45 Re: Poklon za 10 godina braka?

Post by *mima* »

rota_laz wrote:Vratila mi se inspiracija. Ovako sam skotao (sinoć oko 11 sati), a sad je već kasno da mijenjam, pa govorim čisto informativno. Bicikl će dobit za rođendan 26. 09. taman da dođe u radnju... tako da to nije.

Super.....svaka cast.... :thumbup:

Kakav li će tek biti zlatni pir :)
rota_laz

#46 Re: Poklon za 10 godina braka?

Post by rota_laz »

Ah, zahvaljujem. Ali, nemojte pretjerat, jer će me ovaje neromantični dio muškog društva ekskomunicirat zbog "papučarenja" :lol: :D

Ja sam dobio, od nje nimalo praktičan poklon. Uokvirila je moj najraniji likovni uradak, ne baš iz osnovne škole, ali od prije 14-15 godina kada sam bio u toj slikarskoj fazi... Sa ramom, slika izgleda ko da ju je Picasso himself izradio :dance: :dance:

Hajmo ljudi i žene udajite se.... :dance:
Post Reply