pirsing u pupku :)

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Violet Sky

#1 pirsing u pupku :)

Post by Violet Sky »

ljudi...treba mi vasa pomoc...hocu da uradim pirsing u pupku...kad je najbolje vrijeme za to( mislim cula sam da takve stvari ne valja na ljeto da se rade) koji su saloni kvalitetni...i bilo sta sto znate o tome :) :P
burekodsira

#2 Re: pirsing u pupku :)

Post by burekodsira »

nemoj u zimu kad se nose potkosulje nakupi se onih karabaja u pupku :D
lolo_lolo

#3 Re: pirsing u pupku :)

Post by lolo_lolo »

Violet Sky wrote:ljudi...treba mi vasa pomoc...hocu da uradim pirsing u pupku...kad je najbolje vrijeme za to( mislim cula sam da takve stvari ne valja na ljeto da se rade) koji su saloni kvalitetni...i bilo sta sto znate o tome :) :P
poslusaj me i u supak ga uguraj,ljepse ce izgledati

kakvu omladinu,i kakvu buducnost nasa zemlja ima :twisted: :(
hakazvaka

#4 Re: pirsing u pupku :)

Post by hakazvaka »

lolo_lolo wrote:
Violet Sky wrote:ljudi...treba mi vasa pomoc...hocu da uradim pirsing u pupku...kad je najbolje vrijeme za to( mislim cula sam da takve stvari ne valja na ljeto da se rade) koji su saloni kvalitetni...i bilo sta sto znate o tome :) :P

fakat, kakva nam je ovo omladina pa vakve stvari po forumu pise..
SnezanaM

#5 Re: pirsing u pupku :)

Post by SnezanaM »

lolo_lolo wrote:

Sta je lose u tome ako ona zeli staviti pirsing u SVOJ pupak.... :roll:
lolo_lolo

#6 Re: pirsing u pupku :)

Post by lolo_lolo »

hakazvaka wrote: fakat, kakva nam je ovo omladina pa vakve stvari po forumu pise..
hm,nisam ja omladina,i nisam nista lose napisao,nego onako kako stvarno i jeste

pupak,supak,ista stvar :roll:
lolo_lolo

#7 Re: pirsing u pupku :)

Post by lolo_lolo »

hakazvaka wrote: fakat, kakva nam je ovo omladina pa vakve stvari po forumu pise..

SnezanaM

#8 Re: pirsing u pupku :)

Post by SnezanaM »

lolo_lolo wrote:

A ti ocjenjujes/procjenjujes ljude po tome sta imaju na svom tijelu, kako su obuceni ili sta....
I da, jadna ova drzava sa ljudima koji razmisljaju kao ti :wink:
neprilagodjena

#9 Re: pirsing u pupku :)

Post by neprilagodjena »

kako god cuvaj se infekcije.
senjor

#10 Re: pirsing u pupku :)

Post by senjor »

Kakava tema...i to na topiku gdje se cesto raspravlja o drugim stvarima...

...mislim da se ti sprdas sa nekim!!!
Fair Life

#11 Re: pirsing u pupku :)

Post by Fair Life »

burekodsira wrote:nemoj u zimu kad se nose potkosulje nakupi se onih karabaja u pupku :D
I ona ga ima!

Image
lolo_lolo

#12 Re: pirsing u pupku :)

Post by lolo_lolo »

SnezanaM wrote:
lolo_lolo wrote:

A ti ocjenjujes/procjenjujes ljude po tome sta imaju na svom tijelu, kako su obuceni ili sta....
I da, jadna ova drzava sa ljudima koji razmisljaju kao ti :wink:
pa jel logicno da ako imas pircing da i nisi nesto narocito pametan,jer pametnija osoba zna da je to za kozu opasno i da nije nikako preporucljivo,haj i nekako na ucima pirsing,ali u pupku,jeziku,usni,nosu :roll:
kad ti vidis nekog ko je u po ljeta obucen u skafander,postaje ti logicno i normalno da taj isti bas i nije pametan
i da,ja po tome mogu procjeniti je li neko normalan ili pametan....
a ako ti tako ne procjenjujes,onda nam je jadna drzava

sto se same teme tice,koza ne poznaje kad je ljeto a kad zima,pa ti je svejedno kad ces ga staviti :lol:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#13 Re: pirsing u pupku :)

Post by pici »

hajd kad staviš pirsing...slikaj pupak da vidimo kako ti stoji :thumbup:
SnezanaM

#14 Re: pirsing u pupku :)

Post by SnezanaM »

lolo_lolo wrote:
pa jel logicno da ako imas pircing da i nisi nesto narocito pametan,jer pametnija osoba zna da je to za kozu opasno i da nije nikako preporucljivo,haj i nekako na ucima pirsing,ali u pupku,jeziku,usni,nosu :roll:
kad ti vidis nekog ko je u po ljeta obucen u skafander,postaje ti logicno i normalno da taj isti bas i nije pametan

sto se same teme tice,koza ne poznaje kad je ljeto a kad zima,pa ti je svejedno kad ces ga staviti :lol:
Opasno po kozu .... :roll: Opasno je samo ako ti pirsing postavlja osoba koja nije strucna :wink:
lolo_lolo

#15 Re: pirsing u pupku :)

Post by lolo_lolo »

SnezanaM wrote:
lolo_lolo wrote:

Opasno po kozu .... :roll: Opasno je samo ako ti pirsing postavlja osoba koja nije strucna :wink:
ja sam inace zavrsio medicinu,pa sam i upucen pomalo,a i otac je dermatolog
odakle tebi saznanja da su pirsinzi bezopasni?
SnezanaM

#16 Re: pirsing u pupku :)

Post by SnezanaM »

lolo_lolo wrote:
SnezanaM wrote:
lolo_lolo wrote:

ja sam inace zavrsio medicinu,pa sam i upucen pomalo,a i otac je dermatolog
odakle tebi saznanja da su pirsinzi bezopasni?
Nije bezopasno ni cestu prelaziti :wink:
Ako vodis racuna o pirsingu i ako ti to uradi strucna osoba neces imati problema ;-)
I stari "Bosanski problemi" vidi ovoga kako se obukao, vidi one sta je stavila u nos, vidi onoga sto se tetovirao, vidi onome kose ... itd. :-)
Edin H.

#17 Re: pirsing u pupku :)

Post by Edin H. »

Zar nema boljih mjesta da se uradi pirsing nego u pupku? :D
tempora

#18 Re: pirsing u pupku :)

Post by tempora »

Ja kad vidim taj pirsing kod nekog na pupku, pomislim automatski na zvekir. :?
HAVANA

#19 Re: pirsing u pupku :)

Post by HAVANA »

Dobar je pupak. :D
Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

#20 Re: pirsing u pupku :)

Post by Latina »

Pozz @tempora. :)

Nazad na topic topica :D : Je li bi se ovdje trebala razviti neka diskusija na zadatu temu ? :D Sto ovo ne shibnete na lafo Umijece Zivljenja ? :D
hidrant

#21 Re: pirsing u pupku :)

Post by hidrant »

Trebama sa sexy stomakom ne treba pirsing, a ostale mogu ne znam ti sta staviti daba im, tako da je pirsing u
svakom slucaju suvisan.
Last edited by hidrant on 16/06/2009 00:14, edited 1 time in total.
mirzazmaj

#22 Re: pirsing u pupku :)

Post by mirzazmaj »

Bogami nemoj, moja draga je to stavila i pravih problema imala, non stop, i na kraju ja izvadio i bacio :mrgreen: :mrgreen:
lolo_lolo

#23 Re: pirsing u pupku :)

Post by lolo_lolo »

pa dobro i infekcije i sranja,al sto popuak,nije estetski nikako,ako izadjes u grad pa ti se ko pupak vidi(al to svojoj drugarici nikad ne bih dopustio,valjda se razumije zasto),ili ono nekad na terme ili na plazu,stim da vecinu vremena provodis u vodi,pa ti slabo ko moze uociti taj pupak,i taj pirsing,sto ti je valjda i cilj,jer pirsing u pupku radi sebe,to je ono bas nelogicno

za razliku od pirsinga u nosu ili na usima,to je ono nako malo da se svidis momku nekom,recimo meni se nei dan cura svidjela sa tim ku.. u nosu,al je vala i bez tog lijepa

a pirsing u jeziku, ja bih to majkemi odmah ubio
mirzazmaj

#24 Re: pirsing u pupku :)

Post by mirzazmaj »

lolo_lolo wrote:pa dobro i infekcije i sranja,al sto popuak,nije estetski nikako,ako izadjes u grad pa ti se ko pupak vidi(al to svojoj drugarici nikad ne bih dopustio,valjda se razumije zasto),ili ono nekad na terme ili na plazu,stim da vecinu vremena provodis u vodi,pa ti slabo ko moze uociti taj pupak,i taj pirsing,sto ti je valjda i cilj,jer pirsing u pupku radi sebe,to je ono bas nelogicno

za razliku od pirsinga u nosu ili na usima,to je ono nako malo da se svidis momku nekom,recimo meni se nei dan cura svidjela sa tim ku.. u nosu,al je vala i bez tog lijepa

bravo :thumbup: :thumbup:
Edin H.

#25 Re: pirsing u pupku :)

Post by Edin H. »

lolo_lolo wrote:pa dobro i infekcije i sranja,al sto popuak,nije estetski nikako,ako izadjes u grad pa ti se ko pupak vidi(al to svojoj drugarici nikad ne bih dopustio,valjda se razumije zasto),ili ono nekad na terme ili na plazu,stim da vecinu vremena provodis u vodi,pa ti slabo ko moze uociti taj pupak,i taj pirsing,sto ti je valjda i cilj,jer pirsing u pupku radi sebe,to je ono bas nelogicno

Ima i taj svoju svrhu ;-)
Post Reply