Say NO to Milk....
Nista dobro u njemu. Ne pijem. Bljak....
Pijete li...?
Moderator: anex
-
Last_one
#3 Re: Pijete li...?
seka wrote:mlijeko![]()
danas je svjetski dan mlijeka
E cuj mlijeko....što me nasadiše...
..ja taman kontam da razmjenimo iskustva-ko šta cuga,šta valja a šta ne,...neke smiješne događaje.....
...eh
-
fczeljo
#4 Re: Pijete li...?
i ja se razocarah, taman htio ispricat jedan dogadjaj sa cuganja kojeg sam se sjetio nakon pola godine...Last_one wrote:seka wrote:mlijeko![]()
danas je svjetski dan mlijeka![]()
![]()
![]()
![]()
E cuj mlijeko....što me nasadiše...
..ja taman kontam da razmjenimo iskustva-ko šta cuga,šta valja a šta ne,...neke smiješne događaje.....
...eh
a mlijeko pijem redovno. najvise volim kad nadjem pravo, domace, seljacko mlijeko. moze i milcos, ali u zadnje vrijeme sam se naviko na ovo domace i mogu vam reci da jako pozitivno utice na zdravlje.
sretno!
-
Belminator
Ma kakvo mlijeko? Mlijeko je za bebe, a kad se poraste treba piti whiski.

-
zavrzlama
Pijem al pametno...sve pijem nikad pijan nisam...volim prije tekme napravit meze i sa drustvom popit malo......
Najvise mi se pije ono kad sunce zalazi a cvrcci pocnu pjevat,a vatra obasijava lica i lagana sevdalinka...udara stimung...a cure u minicima prolaze ulicom.....odo pravit meze ....
Najvise mi se pije ono kad sunce zalazi a cvrcci pocnu pjevat,a vatra obasijava lica i lagana sevdalinka...udara stimung...a cure u minicima prolaze ulicom.....odo pravit meze ....
-
Belminator
Ja se sjecam u ratu, kada je stara prala suđe, pa je nesto na trenutak prekinulo te ostavila na sudoperu, u serpici koju je trenutno prala, deterdzent razblazen sa vodom. Stari u međuvremenu usao u kuhinju te valjda uz plamicak svijece koja je tinjala ovamo u susjednoj trpezariji, bijeli rastvor deterdzenta i vode ucinio mu se kao mlijeko te je nageo iz toga. U po frke, ali napio se je vec uveliko bio, cujem ga iz kuhinje kako govori staroj: uh zeno draga ja ti nesto ovamo popih... naravno kad mu je stara saopstila cega se nalokao uslijedilo je trpanje prstiju niz grlo, povracanje i tako ti gadni detalji... Ima kao sto rece Beatrice i sa mlijekom nekih smijesnih scena...
Last edited by Belminator on 02/06/2006 01:49, edited 1 time in total.