Photoshopom do željenog izgleda
Moderator: anex
- Ivy
#1 Photoshopom do željenog izgleda
PHOTOSHOP MAKEOVER
Što sve treba da bi jedna sasvim prosječna djevojka izgledala kao top-model? Gladovanje, vježbanje, plastične operacije? Ma ne, dovoljno je samo malo šminke i Photoshop.
Pogledajte video kako žena nakon puno šminke i puno Photoshopa postane vrlo lijepa...
Što sve treba da bi jedna sasvim prosječna djevojka izgledala kao top-model? Gladovanje, vježbanje, plastične operacije? Ma ne, dovoljno je samo malo šminke i Photoshop.
Pogledajte video kako žena nakon puno šminke i puno Photoshopa postane vrlo lijepa...
- Salko sto je u vodu skako
#2 Re: Photoshopom do željenog izgleda
meni je ova lijepa od samog pocetka....Ivy wrote:PHOTOSHOP MAKEOVER
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
Cura bezveze i prije i poslije
Nego... Ovo nije ona - èim poène¹ razvlaèiti fizièke dimenzije onda komotno mo¾e¹ stavljati i i maske po licu... ©minka je jedno a deformacija lica (programski) je drugo...
Nego... Ovo nije ona - èim poène¹ razvlaèiti fizièke dimenzije onda komotno mo¾e¹ stavljati i i maske po licu... ©minka je jedno a deformacija lica (programski) je drugo...
- van Basten
Bome su ovi pošteno zaradili svoje dnevnice, bilo je tu posla na pretek.
A i ja imam dojam da je ipak ponešto ostalo nedovršeno
A i ja imam dojam da je ipak ponešto ostalo nedovršeno
- anais_nin
nije poenta kako se zove program, ovo je reklama (CAMPAIGN FOR BEAUTY) koja pokusava da nam ukaze na to da ono sto vidim na velikim reklamnim tablama, na TVu, i u novinama nije objektivan niti stvaran ideal ljepote, nego onaj koji se "popravi" kompjuterski da bi bilo onako kako neki tamo carobnjak iz Oza zamislip0go wrote:ovo nije uradjeno u photoshopu
-
p0go
nisam ja zato rekao da nije photoshop vec je neko gore htje skinut photoshop pa da mu limit ne ode dzabaanais_nin wrote:nije poenta kako se zove program, ovo je reklama (CAMPAIGN FOR BEAUTY) koja pokusava da nam ukaze na to da ono sto vidim na velikim reklamnim tablama, na TVu, i u novinama nije objektivan niti stvaran ideal ljepote, nego onaj koji se "popravi" kompjuterski da bi bilo onako kako neki tamo carobnjak iz Oza zamislip0go wrote:ovo nije uradjeno u photoshopua ovamo se zene ubishe gladujuci, kupujuci preparate, povracajuci, ne bi li izgledale tako
- anais_nin
pa daj mu/joj kakav dobar prijedlog za neki programcic koji ovakva cuda ljepote cinip0go wrote:nisam ja zato rekao da nije photoshop vec je neko gore htje skinut photoshop pa da mu limit ne ode dzabaanais_nin wrote:nije poenta kako se zove program, ovo je reklama (CAMPAIGN FOR BEAUTY) koja pokusava da nam ukaze na to da ono sto vidim na velikim reklamnim tablama, na TVu, i u novinama nije objektivan niti stvaran ideal ljepote, nego onaj koji se "popravi" kompjuterski da bi bilo onako kako neki tamo carobnjak iz Oza zamislip0go wrote:ovo nije uradjeno u photoshopua ovamo se zene ubishe gladujuci, kupujuci preparate, povracajuci, ne bi li izgledale tako
-
FFK as Lucy01
I sto je najgore, najveci procenat bolimicara je u kategoriji tinejdzerki, koje zasipaju reklamama zena-duhovaanais_nin wrote:nije poenta kako se zove program, ovo je reklama (CAMPAIGN FOR BEAUTY) koja pokusava da nam ukaze na to da ono sto vidim na velikim reklamnim tablama, na TVu, i u novinama nije objektivan niti stvaran ideal ljepote, nego onaj koji se "popravi" kompjuterski da bi bilo onako kako neki tamo carobnjak iz Oza zamislip0go wrote:ovo nije uradjeno u photoshopua ovamo se zene ubishe gladujuci, kupujuci preparate, povracajuci, ne bi li izgledale tako