Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Eh ovako, od prije znam da kad se stavi malo pepela od cigare u alkohol da to osamuti onog ko pije, eh sad mene interesuje jel to stetno, kolko se smije stavit?
Jel ima efekta ako se pepeo stavi u kolu, djus ili neko drugo bezalkoholno pice?
Jel kolko je stetno ako se stavi u neko bezalkoholno pice?
Jel ima iko pojma o ovome?
Ama jok bolaan nije seks-droga-alkohol u igri vec sejtanluk ba malo da se nasalimo na tudji racun! eh sad ja kontam da mene nece zeznut pa men stavit!
eh a jel ima efekta ako se stavi u kahvu ili neko drugo vruce pice?
joj @makarona pa da ti kazem vala seks je najbolji sa osobom kjou volis i kad su oba partnera saglasna! mene tako ucili!
joj sad ispadoh seksualni manijak...cccccccccccccccc
Bosanac sa dna kace wrote:Eh ovako, od prije znam da kad se stavi malo pepela od cigare u alkohol da to osamuti onog ko pije, eh sad mene interesuje jel to stetno, kolko se smije stavit?
Jel ima efekta ako se pepeo stavi u kolu, djus ili neko drugo bezalkoholno pice?
Jel kolko je stetno ako se stavi u neko bezalkoholno pice?
Jel ima iko pojma o ovome?
Mozda bi veceg efekta imalo ako ti je kakav sporet pri ruci, pa ima onu posudu s lugom (pepelom)... i kad se ista napuni, a ti je natopi jal' pivom jal' kolom... al' doooobro natopi, nemoj da ostane suho... i onda kasiku u ruke i razguli... mislim da osamuti praaaaaaavo...
nikad cuo za ovaj fazon s pepelom u pic(h)u. pa zasto onda glupi ljudi daju na stotine maraka da kupe takozvani "date rape drug" koji osamuti trebe u barovima, kad mogu koristiti obicni pepeo? suhveli je meni to da peopeo fercera.
karanana wrote:nikad cuo za ovaj fazon s pepelom u pic(h)u. pa zasto onda glupi ljudi daju na stotine maraka da kupe takozvani "date rape drug" koji osamuti trebe u barovima, kad mogu koristiti obicni pepeo? suhveli je meni to da peopeo fercera.
date rape drug slucajno kosta nekih 5 dolara po tableti...