Smijem li jednu malu primjedbu dati. To je stvar lične preferencije, ne kritike rada.zlo zlo wrote:ako ćeš radit, nogice ima u fisu za kupit. Naše klupe su nekih 90cm, jako komotno mogu po 2 osobe sjediti na jednoj. Malo blanjati, šmirglati i tak to, uglavnom jedno od boljih stvari što se sjetili, usred prirode baš kao gospoda se izvalimo, a ne zauzima ništa skoro mjesta u gepeku, s time mi nemamo velik auto.
Ja bih utisnuo glave šarafa u drvo i nečim ih pokrio, masom za ispunjavanje rupa u drvetu ili nečim drugim, ako ne čak i zalijepio neki furnir preko površina klupica/stola.
Ili koristio kratke šarafe sa donje strane, da ne "probiju" kroz drvo na sjedećoj/radnoj stranici klupice/stola.
Da bi se šaraf pričvrstio u drvo ide nešto kao ovo:

Ili kao improvizacija:

Pretpostavljam po glavama šarafima koji su korišteni da je namjerno ostavljeno da ide preko, ali kada pomislim da će se glave šarafa usijati na ljetnim temperaturama, ja bih radije utisnuo glave da nisu više od sjedećih površina na klupicama/radnoj površini stola.
Kako vidim po izgledu glava, to je čini mi se bila estetska odluka, da idu glave preko.